Inlägg från: Ullerull |Visa alla inlägg
  • Ullerull

    Sytråden - maskinbroderi

    Läckert!

  • Ullerull

    mimmi: finns det inget halvdåligt (antar att det är  det i sånt fall) gratis program som man kan kombinera med då..

  • Ullerull

    Nu är jag hemma igen och har börjat testa broderierna jag stygnsatte när jag var bortrest. Den första blev tokdålig det blev samma problem som för dig mimmi att det blev mellanrum mellan delarna + att några delar har typ inga stygn s det där tomt. Men den andra saken en traktor blev jättebra konturen sticker lite innanför fyllningen på ett ställe det är dock inget som gör så mycket, ska testa de automatiska jag gjorde också.

    Hur gör ni när ni broderar på typ jerseytyger? För att inte få det bubbligt.

  • Ullerull

    jag använe totally stable när jag testade förut men det blev hur bubbligt som helst, inte alls snyggt...

  • Ullerull

    På det sista broderiet jag testade är ramen förskjuten på ett par ställen så det blir glapp på ena sidan och ligger på fyllningen på andra sidan, men detta är gjort via "kant och fyllningsverktyget", alltså borde det ju bli bra när datorn gör ram och fyllning själv, jag har alltså inte gjort fyllning och ram separat, vad gör man då? Det ser ju bra ut i datorn.

  • Ullerull

    Jätteläcker, knepigt det där med mellanrum och att det inte hamnar där det ska.

    När jag broderade grodan från embroidery outlet såg jag att den först broderade ett nät över hela det gröna, är det för att det inte ska dra sig lika lätt?

    Hur gör man det i ett stygnsättningsprogram?

  • Ullerull

    Alltid lär man sig något nytt, ska försöka mig på det nästa gång, undra hur stora fälten behöver vara för att det ska behövas.

  • Ullerull

    På min nv900 trycker man på en knapp med en backficka med en pil i, på skärmen, då kommer man till syläget, där kan jag spara den genom att trycka på knappen på sidan med samma symbol, då ser man ett timglas och bilden sparas.

    Annars kan man ju kolla i manualen, den är superbra! *ett liiitet tips*

  • Ullerull

    vad du kan göra innan programmet kommer är ju att leta snygga helst vektorbaserade bilder med så få färger som möjligt, om du itne vill byta tråd 1000ggr,  typ clipartbilder som programmet kan stygnsätta.

    Skulle gissa att det inte går något vidare att stygnsötta pixliga jpg bilder automatiskt, iaf blir det INGET bra med den automatiska funktionen i mitt program. Om jag inte minns fel så går det inte redigera bilderna så mkt sjåälv i lite-programmet.

Svar på tråden Sytråden - maskinbroderi