Inlägg från: Mica82 |Visa alla inlägg
  • Mica82

    Vilda kottar snackar vidare V

    emelie
    hur gick det med evelina och Laura? Blev hon smittad laura? Ni kankse inte vet det än? Hoppas Evelina fick en lindrigare variant av kopporna.


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    jag har inte läst i tråden på några dagar så det  var därför jag inte hade så bra koll på evis koppor.
    Linda
    ja det var tavegyl han fick utskrivet. även antibiotika då även han har halsfluss. stackars mammas prickigkorv :(

    Alex
    läste om hustomten som inte blev av. så jäkla tråkigt....


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    stackars axel... hoppas den är kortvarig och att den inte drabbar hela familjen


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    hallå!

    Oj oj oj! Nu mår vi tusen gånger bättre. Som natt och dag. Antibiotika is the shit. Det var så längesen jag var så här sjuk så jag minns inte hur snabbt antbiotikan verkade.

    Det är verkligen synd att vi missar kalaset i år med. Vi har haft nåt inplanerat varje helg i mars... ni kommer få det jättekul i Hanna härliga lägenhet!

    Alex
    Vi kommer jättegärna hem till er nästa vecka. Vilken dag passaar bäst? Vi kan alla utom måndag. Ser fram emot att få hem jackan. var det 325 kr?

    Kajsa
    japp, det blir kyrkligt för oss. Vi är inte heller religösa och jag hade egentligen oxå kunnat tänka mig borglig vigsel. Men T ville verkligen ha kyrkobröllop för traditionens skull. Nu ser jag fram emot att stå brud i örgrytes gamla kyrka som är så liten och intim. :)

    Ja husmarknaden är verkligen hemsk nu. Vi vill verkligen inte heller ta på oss så stora lån. Jag kan tänka mig bo kvar här i majorna ett bra tag till. Älskar verkligen denna stadsdel och att leva så här "centralt".
    Hoppas hoppas husköpet går igenom Linda! Underbart med så mycket mer yta och förvaring!! När blir det flytt isf? Skönt att slippa byta dagis.

    dagissituationen i linné är verkligen ohållbar. det känns väldigt skrämmande att det får gå så här långt. det börjar märkas av hos oss med nu.  det


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    ...i höstas var de 15 barn vilken oxå var max. Nu är de 16 barn. storbarnsavdelningen är jättemånga!

    Nu ska jag mysa i soffan!


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    hej hej!

    Precis hemkomna från landvetter flygplats. Vi åker ut dit då coh då och tittar på flygplan med Alexander. han tycker det är jättespännande!

    Kajsa
    hehe..visst är det lätt att ändra sig stup i kvarten ;) Klänningen var jättefin!!

    Grattis Linda till lägenheten!! Va roligt!!!!

    Inte roligt att vara sjuk Lotta, hoppas du mår bättre snart!

    Alex, du får jättegärna maila över det där typsnittet vi pratade om Tajam eller vad det nu hette. Jag hittar det inte.. skicka till min gmail adress är du snäll! :)

    nu får jag visst inte sitta här längre! Ha en mysig lördagskväll!


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    va tråkigt Maria med en sånt besked även om du och din pappa inte haft någon kontakt de senaste åren.. har du någon kontakt med Richard? Han har säkert en bra mamma som tar hand om honom på bästa sätt!

    Jenny, va trevligt av dig att bjuda in oss på din fest! Jag tror inte dte är något som händer den fredagen. Återkommer lite längre fram om svar.

    Jag förstår inte, fick ju halsfluss förra måndagen. Fick antibiotika och kände mig nästan helt frisk på torsdagen. I måndags kväll blev jag plötsligt dålig igen. Ont i halsen och jordens huvudvärk. Har ju inte ens avslutat kuren än. Ska vara ledig på fredag coh jobbade endast fredag förra veckan så jag har inte ro i kroppen att vara hemma. Har ju ingen feber och huvudvärk smittar ju inte.. så himla tråkigt bara! Vi ska ha en jättestor firmafest imorgon och på fredag åker vi på SPA. dålig tajming!


    Linda Hoppas du kryar på dej jättesnabbt! Helt ok med glass till lunch tycker jag! :D


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    Kajsa
    fy vad jobbigt det låter med läggningen. Trorverkligen inte att det är du eller Örs som har gjort något fel. Barn är märkliga ibland. Alexander har de 2 senaste nätterna vaknat vid flera tillfällen och varit otröstlig. Vi har ingen aning vad det är med honom. Vi frågar honom men han svarar bara att han vill sova..stackarn...


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    grattis till lägenheten!! Jättefin ju! Där kommer ni nog trivas kanon! Hur blir det med dagis? Ska hon gå kvar på samma? När flyttar ni?

    Hanna, jag lider med dig. Va jobbigt med foglossning. Hade du det även med Molly? Bra att du tar hand om dig och vilar.

    Kajsa
    har du någon bild på inbjudningarna? Våra är nästan klara. Men vi skickar ut dom i slutet av april någongång så det är inte så bråttom.

    Hoppas ni får ett roligt kalas!! Nu drar vi iväg på spa snart :D


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    he he bra citat Jenny :)

    Vilka fina bilder du lagt upp i bloggen kajsa! maria, dina bilder var oxå jättefina! De är så stora våra barn! Inte klokt! Verkar som ni hade en väldigt trevlig lördag!

    Emelie
    jag läste löite snabbt i din blogg om anledning till flytten. Ser Evelina sånt som inte ni kan se? Stackars lilla tjejen om hon blir rädd..

    Alexander har lärt sig säga r under helgen. han låter som en riktig gbg-are! Farrrmorr. farrfarr. Låter jätteroligt! Sen har han lärt sig prata om sig själv i jag-form. Innan sa han tex "Alexander äter mat", nu säger han "jag äter mat". Det är roligt med deras utveckling :)


    ♥♥Alexander 080213♥♥
Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V