Inlägg från: Lilla Ego |Visa alla inlägg
  • Lilla Ego

    Vilda kottar snackar vidare V

    Hanna: Jag är på jakt efter en tankini (visst heter det så, typ bikinilinne, som täcker magen?). Hojta till om du hittar någon som man får plats med magen i;)

  • Lilla Ego

    Alex: Åh, hade vart grymt! Är den någorlunda stadig runt boobarna? har ett par svarta bikiniboxers som säkert funkar att ha under magen...

    Magplasket börjar redan nästa vecka...känns väldigt tidigt men det ska ändå bli skönt. Har haft rätt ont av fogarna så jag ser fram emot varmbassängen och lite gympa där.

    Kajsa: Ingen halsfluss hos Flippen - än iaf. Jag hade halsfluss hela min barndom upp till 18 års ålder då de skar bort mandlarna...usch, inget kul alls det där.

  • Lilla Ego

    VIta prickar på halsmandlarna är väl ett ganska säkert tecken vill jag minnas? Fast det är ju kanske svårt att få en tvååring att gapa fint så att mamma får titta;)

  • Lilla Ego

    Magsjuka! Helt plötsligt, out of the blue...bara jag än så länge, K o F verkar inte ha åkt på det tack o lov. Usch..har hängt över en hink hela natten.

  • Lilla Ego

    Budgivningen är över, skriver kontrakt imorgon. Vi fick 225000 över vårt utgångspris så vi är glada o nöjda:) Trodde inte vi skulle få så mkt faktiskt..

    Dom ringde från dagis o sa att Filippa hade kräkts så jag skyndade ju iväg för att hämta henne...men det måste ha varit pga hosta hon kräktes upp vällingen för det är fullt ös och hon ber om mat och ätit både lunch o mellis så magsjuka är det då rakt inte. Tack o lov! Det är dock en pärs att vara hemma med henne när man inte är frisk själv...har precis lyckats få i mig ett par rostmackor men det är det första jag får behålla. Somnade två gånger på soffan medans hon härjade rövare i huset...ni kan ju tänka er hur det ser ut här.

  • Lilla Ego

    Kajsa: Glass? Minns att det var skönt att äta kallt när det begav sig..Hoppas han svarar snabbt på antibiotikan!

  • Lilla Ego

    Åå, Kreta hade ju inte varit helt fel.

    Här är det 12 vab-dagen för 2010 (sammanlagt).

    Idag skriver vi kontrakt!
    Vi skrev ju kontrakt på huset vi köpte för länge sen, egentligen ville vi flytta in 1 juli men grannen ville inte flytta ut förrän 1 sept..så vi kompromissade om 30 juli (sista vardagen i juli). Igår berättade hon att hon köpt en lägenhet som hon får tillträde till 28 juli..."så nu får vi väl se hur snabbt jag hinner vara ute, det kanske drar över några dagar" säger hon sådär helt apropå bara. Undrar om hon förstår att hon skrivit kontrakt på att vara ute den 30 juli? Vi har ju kommit överens med vår köpare om tillträde 2 aug (baserat på vårt eget kontrakt)...så vi har ju inte mycket tid att spela på. Kristoffers föräldrar har lagt om semester för att kunna komma och hjälpa till den helgen. Känns som att det kan bli jobbigt det här, nackdelen med att köpa hus av en granne...vi kan ju inte gärna tälta på gatan en vecka heller. Det verkar granntanten dock tycka...

  • Lilla Ego

    Hanna: Nje, funkar ju inte riktigt på det sättet. Nu har vi dessutom skrivit på kontraktet med vår köpare som får tillträde 2 aug...så vi har inte mycket att spela på själva. Aja, får prata med hennes mäklare kanske, vill inte gärna ta diskussionen själv med tanten - känns som att det är bättre att hon får höra det från en oberoende källa. Tack för erbjudandet, tror iofs att vi lyckats skrapa ihop nog med folk ändå...men det är ju bra att veta om det skulle hända ngt oförutsett.

    Läskigt att det trillar in en handpenning på 10% på kontot nästa vecka. Ska man gå o hålla på de pengarna hela sommaren? ;) 

Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V