Inlägg från: Lilla Ego |Visa alla inlägg
  • Lilla Ego

    Vilda kottar snackar vidare V

    ..oj..där flög det iväg.

    iaf..då är det så skönt med mjuka pjucks istället för hårda små skor med klack. Skyller min nya slappa stil på gravididteten såklart;)

  • Lilla Ego

    Vi hade ju garantibesiktning (tvåårsgaranti) i höstas och fick då nya tapeter i hall, kök, trapp och det lila sovrummet. Nu när vi plockade ner högtalarna och listerna som täckt högtalarsladdarna såg vi att vi hade tapetsprickor även i vardagsrummet. Hade vi inte haft listerna hade vi ju fått nya tapeter även där..känns lite surt..men men. Inget att göra åt nu. Får hoppas att ingen ser det på visningen bara;)

    Kristoffer är i Sundsvall o jobbar och nu stänger dom ner luftrummet i norra sverige..det är ett askamoln från Island som kommit in över Sverige och drar nedåt. Än så länge är Sundsvall igång men kommer förmodligen att stängas...o K som ska flyga först imorgon. Inte så kul att bli kvar i Sundsvall hela helgen...ännu mindre roligt att vara ensam hemma med trollet för min del. Försöker få dem att flyga hem redan idag eller åtminstone planera för att hyra bil o köra ner under dagen imorgon.

    Hoppas magarna repar sig..usch, verkar döjobbigt! Ett under att Fs mage funkar så bra som den gör med tanke på att hon i princip bara äter bröd, makaroner och välling. Mjöl, mjöl och mjöl. Ibland slinker en enstaka köttbulle eller korv ner också. Snacka om ensidig kost, tack o lov äter hon ju välling så att hon får i sig vitaminerna...annars hade hon nog haft skörbjugg. 
    Håller tummarna för att medicinerna hjälper nu!

  • Lilla Ego

    Jag hade ignorerat requesten...eller nekat. Det skulle aldrig falla mig in att adda Filippas fröknar, hur trevliga o goa de än är. Jag vill inte ha en personlig relation till dem och vill inte att de ska behöva känna att det måste censurera sig själva på fritiden för att inte känna sig dumma på måndag morgon.

    Kajsa, glömde kommentera det här med Silla...så himla trist ju! Hoppas verkligen ni hittar någon lösning som känns bra. Man tycker ju att det borde finnas pensionärer som vill ha en liten hund att skämma bort?

  • Lilla Ego

    Har för mig att det finns en knapp som heter typ ignore request..då skickas det väl inget meddelande till avsändaren (eller är det bara invites som det står så på?). Isf kan man ju bara skylla på att man "oj, måste ha missat requesten" om hon mot förmodan skulle ta upp det. 


    Förstår det Kajsa..stackare. Det är ju en klen tröst men det är ju bättre att ni agerar nu innan hon hinner bita riktigt illa och ni hade behövt ta ett värre beslut. Både för hennes och er skull menar jag...

    Jag har fått en craving. Glass. Kan knappt tänka på annat än glass. Det var mycket bättre med lättmjölk, det kunde man ju ge efter för...glass känns lite sådär faktiskt. Bådar INTE gott inför sommaren...
    Det roliga är att det får inte vara vilken glass som helst heller, så "ren" som möjligt...inte typ Ben & Jerrys med en massa gojs i (som jag vanligtvis ÄLSKAR) utan gärna Big Pack tresmak typ. Ååååååh. Undrar om man kan installera en liten frys under skrivbordet på jobbet?

  • Lilla Ego

    Men kan hon inte ha reagerat på att haft så mycket förstoppat i tarmen då? Det torde ju påverka kroppen på något sätt...(utan att veta nåt om nåt, ren gissning)

    Hoppas hon blir bättre snart!

  • Lilla Ego

    Hanna, vad sa dom? Fick ni annan medicin?

    Jag hade också en fadäs...hade tillf fp i början av februari. Filippa var sjuk onsdag-söndag (magsjuka) och sen en frisk dag och så gick hon till dagis på tisdagen men fick feber på eftermiddagen så jag fick gå hem igen och så var jag hemma ett par dagar till. För att spara på administrationen tog jag dessa dagar på samma anmälan men se det gick INTE. Då räknas det som att hon varit sjuk i mer än 8 dagar och då måste man ha läkarintyg. Jo, det kan jag ju köpa. Men jag skrev i ärendet att hon först hade magsjuka och blev frisk och därefter fick feber och förkylning. Det är ju två åkommor...till slut förstod hon hur jag menade och jag köper ju att jag borde ha gjort två anmälningar. Men varför kan de inte höra av sig för? Dom borde ju åtminstone kunna skriva i ärendet att dom väntar på läkarintyg...nej det ska man liksom gissa sig till. Men jag fick iaf utbetalningen idag, ringde i förrgår så det går ju snabbt när man väl pratar med dem...

  • Lilla Ego

    Rackarns otur att åka på det samtidigt. Verkar gå troll i det där, på kort tid har två barn vi känner fallit och slagit huvudet och börjat kräkas några timmar efteråt. När de kommit till sjukhus visade det sig i bägge fallen att det var magsjuka, ren slump alltså. Förstår att ni kopplade ihop det med medicinen, man tänker ju inte att det kan vara något helt annat...

  • Lilla Ego

    Jag har fått så jääääkla ont i korsryggen och runt bäckenet på baksidan, misstänker att det är pga foglossning. Hade ju knappt något med F men det här gör riktigt ont. Funkar sådana bälten?

  • Lilla Ego

    Ok, trodde först det kunde bero på att jag börjat cykla till jobbet igen..men det torde det ävl inte vara då. Misstänker att det är för att jag varit ensam med F några dagar nu, då gör man ju alla lyft och påklädningar själv. Har märkt tidigare att jag fått lite värk när jag burit mycket enstaka dagar men det har inte varit såhär. Gör riktigt ont...men nu är karln snart hemma så jag unnar mig att låta F vara vaken och vi ligger i soffan och käkar glass. Filippa har ätit flera matskedar glass!!! Hon brukar inte vilja ha sånt vanligtvis...men nu blev hon nyfiken så hon fick en egen skål med lite i. Det finns hopp om livet;)

Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V