Inlägg från: Erics mamma |Visa alla inlägg
  • Erics mamma

    Vilda kottar snackar vidare V

    Underbara nyheter Maria. Roligt att både du och Kasja hade RUL på damma dag =)

  • Erics mamma

    Hahaha, då har jag gjort något jag inte gjort tidigare. Köpt julgardiner!!! Låter kanske inte som något konstigt men jag har aldrig haft det. Nu köpte jag panelgardiner som vi skall ha i vardagsrummet, röda med en liten vit brodyr högt upp.

    Hoppas det blir så fint som jag önskar. Vill inte ha för mycket pynt i huset men julgardiner pifar ju till det utan att det ser för mycket ut tror jag. Gardiner har man ju ändå.

  • Erics mamma

    Carina. Var tråkig situationen har blivit, det verkade ju så bra i början. Du får komma med så många negoinlägg du vill för min skulle. Bara roligt att hörafrån dig även om du själv inte känner di gpå topp.

    Även om P ignorerar barnet nu måste han väl ändå erkänna det på pappret så att säga och du få underhållsstöd eller vad det heter.

  • Erics mamma

    Carina, då ni är några stycken i tråden som får nr 2 och 3 baran inom några månader så får du och ni andra passa på att träffas så kan du ju prata av dig lite om du känner för det och inte behöva vara rädd för att du skrivit för mycket.

  • Erics mamma

    Visst är det konstigt att de ber en hålla hemma barnen, de måste ju ha beredskap för sjuksommar osv. Själva har vi ev problem kring jul. Området planerar att ha öppet ett av fyra dagis i mellandagarna. Detta innebär att Eric kanske måste gå på ett annat dagis med för honom både okända lärare och barn. Någon känd lärare och barn blir der dock med då de på schema vet man ju inte när.


    Håller nu som bäst på att förbereda mor och farföräldrar om att vi kanske måste ha hjälp några dagar då våra inplanerade semesterdagar inte är tillräkligt för att täcka dessa två veckor.


     

  • Erics mamma

    Eric har ju numera endast blöja nattetid och han har nåra roliga kommentarer tycker jag

    Inte kissa kalkonger
    Inte bajsa i blöja, bajsa i toaletten!

  • Erics mamma

    I torsdags var det verkligen inte kul att gå omkring ute i Göteborg. Skulle ta mig från Hotell Gotia kl 10 till korsvägen och hade blåst och regn rakt i ansiktet. Sedan skulle man se var man satte förreran så maninte druttade på ändan. Var verkligen inte lätt att gå den lilla biten!

    Här skall det firas jul hos oss med de allra närmsta i familjerna. Kommer bli 10 vuxna och 3 barn. Har tagit ledigt den 23:e för att kunna städa det sita och duka och göra lite andra förberedelser.

    Idag införskaffades årets julgran, igår kom julskinkorna hem och den ena skall göras imorgon. Har en tradition att frossa på en alldeles nygjord julskinka några dagar innan jul. 

  • Erics mamma

    Hoppas all har/haft en god jul!

    Här var det julfirande hemma men hela närmsta släken då Calle har jouren fram tills nyår.

    Har inte varit inne på ett tag då datorn har kraschat och inte ens min datortekniske man kan lösa problemet. Lånar just nu hans jobbdator då ha sitter och spelar PS 3 =) 

Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V