Inlägg från: Free Spirit |Visa alla inlägg
  • Free Spirit

    Jesus Mirakel Tråd 3

    Milkina cerka skrev 2010-03-20 13:37:06 följande:
    Tack, søster!!

    Ja det var en mycket underbar kommentar..Leste også:

    I Love this song! Amen,

    Come Lord Jesus! Listen for the sound of the shofar,
    He is coming very soon!
  • Free Spirit
    Applebaum skrev 2010-03-28 01:25:45 följande:
    Det där är ju bara fånigt, det inser du väl själv?
    For DEG er det det..men du vet jo inget om hva det er for henne..så en sådan uttlalese er jo helt bak mål.
  • Free Spirit
    Applebaum skrev 2010-03-30 14:14:45 följande:
    Du vet att du kan kursivera texten istället för att m i s s b r u k a space-tangenten, va? Läsbarhet kanske också är en synd i och för sig, vad vet jag.
    Men hallooo!! Er det inte opp til henne hvordan hun vil skrive og hur hun vil uttrykke seg???
  • Free Spirit
    bluebird skrev 2010-03-30 14:41:13 följande:
    Vem har sagt till dig att det sårar Gud? Var har du fått den infon ifrån?
    Og hur vet du at det INTE gjør det?? Har du noen relasjon til Gud?
  • Free Spirit
    Applebaum skrev 2010-03-30 17:36:25 följande:
    Jo, det är det. Jag har väl inte tvingat henne till något? Anmärkte bara eftersom hennes inlägg var svårlästa.
    Men låt henne få skrive som det passer best for henne vel..
  • Free Spirit
    Milkina cerka skrev 2010-03-30 17:41:40 följande:
    J a, j a g  kommer fortsätta skriva som j a g  vill!! Tack FS!
    Jeg tro ikke det var så ille ment, men det går fint ann å venne seg til den skrive måte..litt svårt i starten kanskje..men en venner seg fort til det..sier en som vet hva jeg snakker om etter alle brev..
  • Free Spirit
    bluebird skrev 2010-03-30 19:02:26 följande:
    Inte dømmer..hmm..enlig vise her på FL som har lest skriften så er Gud meget dømmende.

    Og du burde også vite at Gud inte gillar at vi banner..
  • Free Spirit
    Kristendomen växer snabbast i världen


    Av alla de 12 klassiska världsreligionerna är Kristendomen snabbast växande. Internationell forskning avslutar med årliga tillväxten på 25,2 miljoner. Varje och varje dag blir det 200.000 nya kristna. Mirakel är de viktigaste orsak.


    Den absoluta tillväxten beräknas utifrån två parametrar. Slutsatsen är klar: Kristendom är den snabbast växande religion. Varje år 25,2 miljoner nya kristna världen.


    Mer Ghost fyllt kristna


    Av de 12 klassiska världsreligionerna också Zoroastrismen i snabb tillväxt. Men jämfört med att få denna religion Endast 58.5 tusen nya släpvagnar årligen. Utgör endast 0,2 procent av den kristna tillväxt på cirka 25 miljoner nya kristna. Varje enda dag, är det därför 200.000 nya kristna i världen. Forskning visar ar är "Andefyllda kristna" som utgör den snabbast växande andlig rörelse värld. Det visar sig att de mirakel som är en av de främsta skälen till tillväxten. Om tillväxt är lika stor för de kommande 25 åren kommer det att innebär att fem miljarder människor på jorden kommer att bibeltro slut, Andefyllda kristna 2030. Vid den tidpunkten är förväntas världens befolkning kommer att vara 8,2 miljarder.


    I världen finns det många som kallar sig kristna, men som vet inte Jesus personligen. De räknas inte. Sammanlagt finns det cirka två miljarder nominella "kristna" på jorden. Om hälften av dessa är katoliker.


    Väckelse i tredje Världen


    I Kina finns det minst 1 miljon nytt att acceptera Jesus varje månad. Det visar att omkring 80 procent av dessa nya kristna har bevittnat ett mirakel, och det är den främsta orsaken att de fick evangeliet.


    År 1960 fanns det dubbelt så många kristna i väst som i tredje världen. År 2000 fanns det fyra gånger så många Kristna i tredje världen som i väst. Under 2010 är det sju gånger så många kristna i tredje världen som i resten världen. Sydamerika har haft en väldig tillväxt antalet innerliga kristna. In 1998 enades kristna ledare plantera 500.000 nya församlingar där 2010. Fem nationer har redan nått de mål de själva sätter upp. Den största församling är i Colombia. Har inte mindre än 30.000 cellgrupper. In El Salvadorhar den största församling passerade 125.000 medlemmar. Tittar på Worldwide, en tendens att husmenighetsbevegelser ersätter de stora kyrkorna.


    Afrika reborn


    En ny evangelikal kristendom rodnad också i Afrika. Det där rapporterade att ett uppsving våg tvättar i byarna och stora städer i hela Afrika söder om Sahara.


    - Afrika har återfötts, rapporterade. Många missionärer kommer från American Confederacy till Afrika och fl flesta av dem är vita. Det är anmärkningsvärt att detta sker nästan 200 år efter den första våg av missionärer som fot på kontinenten. Nu Kristendomen växer i Afrika i en takt som saknas motstycke i historien. Ingen religioner attrahera nya supportrar i samma takt att kristendomen i Afrika jord.


    Idag finns 417 miljoner Christian afrikaner, mot 117 miljoner 1970 beräknar American Research Center Centrum för studier av Global kristendomen. Land som Uganda, Kenya, Nigeria och Zambia är centrum för nya väckelse.


    Pingsrörelse


    Under koloniseringen var engelska som underkuvade en stor del av Afrika på 1900-talet.


    - Nu är amerikanernas talet. Det har aldrig varit så många kristna missionärer Söder om Sahara är idag. Två av tre är amerikaner, säger Catrine Christiansen, Forskare vid Department of Anthropology vid Köpenhamns Universitet.


    Många är från pingströrelsen. De har en skrifttro tolkning av Bibeln och lämna världen med en fällande dom att varje troende människa har en skyldighet att sprida den evangeliska budskapet.


    De är re-födda kristna -- pånyttfödda kristna - och tror på omvandling vägen till frälsning och andlig regeneration. Det visar att det är den karismatiske Kristendomen sprids om sig själva. Det är vettigt att liv för många människor och ger dem möjlighet att förändra sina egna liv. I synnerhet dragkraften hos ungdomar som "Chains" i den traditionella gudstjänster.


    Den berättar om afrikaner flöden av möten att söka helande från sjukdomar, särskilt hiv och AIDS, som drabbar Afrika befolkningen hårt.


    Stoppa HIV


    Born Again Christian som vittnen ett liv med Jesus, kommer kan vara det stopp epidemi som orsakas av ett liv av omoral.


    Även icke-kristna ledare ser att återupplivandet förändring i Afrika gemenskapen till bättre. Konverterar slutar att röka och dricka. Sprit är helt omöjligt för en människa som är födda på nytt. En Resultatet är en bättre ekonomi. Pengar innan de spenderade pengarna på alkohol, gå nu till utbildning, mat och logi.


    Även den karismatiske Christianity lockar i Afrikas många fattiga, är Det är inte en fattig mans religion. Kristendom väcka politiska toppmöten, företagsledare och sport och kulturcelebriteter i Afrika. Vid universiteten Det har blivit populärt att vara born again Christian och universitetskapellene utbredd av den nya födda studenter vid dagliga gudstjänster. Vid ett av kontinentens största universitet, Makerere Universitetet i Kampala, är för närvarande en tredjedel av de 30.000 studenter


    Eli Bondlid
    26.03.2010 10:48


    http://idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=17437
       
  • Free Spirit
    Milkina cerka skrev 2010-03-30 21:37:50 följande:
     Free Spirit: Tack för ditt inl. 269 som var uppmuntrande att läsa . 
    Det var et forsøk på å gå tilbake til TS..

    Men som du sier det er oppmuntrende og det var også ment så midt i alt.
    Oversettelsen kan være litt så som så med..FireFox er inte alltid like flink..
Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3