Inlägg från: Pumpalicious |Visa alla inlägg
  • Pumpalicious

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    emptythorn skrev 2010-10-21 20:18:21 följande:
    Jag blir också så, jag vill ha lite av mycket!
    Pumpalicious skrev 2010-10-21 17:09:59 följande:
    Jag förstår inte varför hon inte kan lägga in pris för halvmeter, och så trycker man helt enkelt in 2 om man vill ha hela meter. Inte så komplicerat!
    Det måste ju funka? Men var det inte något med att hon använder samma sorts system för kläderna också och därför funkade det inte.. eller hur det nu var.

    Ni som är vana vid att stå på marknader, vad ska man satsa på att ta med?
    mössor säljer jag helt klart bäst av, och velourmuddisar!
  • Pumpalicious
    Skumboll skrev 2010-10-21 20:50:47 följande:
    60-65 är verkligen jättemycket när man bara vill beställa en halvmeter - en meter. DYRT tyg i slutändan. 
    Jag brukade ta hem tyg på efterfrågan tidigare, alltså om en kund sett ngt tyg de ville ha så beställde jag. Insåg snabbt att det inte funkar i längden just tackvare portokostnaderna. Väldigt tråkigt.
  • Pumpalicious
    Ogabinne skrev 2010-10-21 21:02:46 följande:
    Samma här, det går inte runt när man gör så.

    Om det går vägen med luftballongerna får du lägga humana portokostnader för dom som inte kan beställa massor med metrar på en gång utan hellre kommer ofta med mindre beställningar.
    Ska absolut tänka på det
  • Pumpalicious

    Kan uppdatera er med att Anna Boye håller på att ta fram fler förslag på färger till luftballongerna, hoppas på att då dom i morgon så jag kan visa er.

  • Pumpalicious

    Jag tar ifs. hem på efterfrågan fortfarande, men bara om det är ett tyg jag själv vill ha och kommer ha använing för, annars säger jag nej!

  • Pumpalicious

    Jag lyssnar på vad ni skriver tjejer, ska komma ihåg detta om det blir tyg av luftballongerna, som jag hoppas. Spanade in Annas valar med och blev lite förälskad, sånna valar huller om buller i tre olika färger på valarna vore något!  http://www.signerat.se/butik/kort/kort-i-2-pack.-val/index.php

    Och det här mönstret gillar jag också: http://www.signerat.se/butik/50.0.1.1/10953/1/image1_d2d2a862a8baac4edafdbdb8759224df.jpg skulle vilja ha en tunika till mig själv i den färgställningen.
    Varför är jag inte miljonär??

  • Pumpalicious

    Varför skriva på engelska om man inte behärskar det? Pinsamt!

  • Pumpalicious

    jag har spekulerat i om jag skulle börja skriva på engelska, men tyvärr gick jag ut med ett G i Engelska A. Numera är jag ju gift med en engelsman så min talande engelska är bra, men jag kan fortfarande inte skriva. Eller jag inbillar mig att jag inte kan det iaf och jag tror Andrew skulle bli galen om jag frågade honom om hjälp varje gång det var dags att blogga :-/

  • Pumpalicious

    Fick hem tyger från Mjukatyger idag. Den röda velouren med hjärtan är UNDERBAR!

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd