• Svar på tråden Mola/Druvbörd
  • Lovalia

    Tack snälla för erat stöd! Känns skönt att ha andra som har fått gå igenom samma skit. Vill bara veta hur siffrorna ser ut nu såhär en vecka senare, vill bara få svar från analysen av skapningen (de sa 2 veckor men har läst typ 4 veckor överallt så är inställd på 4).

    Man får hålla alla tummar och tår att vi har fått ha vår skit sen och att vi bara kommer ha normala friska graviditeter i framtiden!

    Kram på er!

  • Villhabebisnu123
    ellinoras skrev 2018-03-27 15:49:52 följande:

    Hur går det för dig? Håller tummarna :)


    Hej!

    Än så länge går det bra. Är livrädd men verkar som det fortsätter växa där inne. Har tidigt vul 12/4. Skönt att få det så man hinner upptäcka om något är fel innan det hinner gå till v12. Går in i V8 på fredag.

    Hur går det för dig? V10 nu?
  • ellinoras

    Ja, jag är i vecka 10 nu. Tänk att vi alla har blivit så påverkade, jag hoppas verkligen att allt går bra och att vi kan få njuta av våra graviditeter så småningom. Jag kan tänka mig att det känns bättre när man har kommit lite längre. Jag ska göra ny koll 6/4, jag är redan väldigt nervös.

    Nu ska jag försöka fokusera på jobbet ist, kanske jag lyckas glömma allt detta en stund!

  • Lovalia

    Jag fick precis svar från läkaren angående hcg värdet och de va ett positivt besked hade gått från 303000 till 9900 på denna veckan och ska göra nytt prov i slutet av nästa vecka. Frågade även angående mitt illamående från gårdagen och hon sa att de va normalt att kunna känna illamående till och från i och med att jag fortfarande hade så höga värden av hcg i kroppen så kan man känna av de och må illa, så de va också en lättnad. Sålänge jag inte mår sämre så ska de inte va någon fara, jag vaknade och mådde bra i kroppen idag iaf!

    Håller alla tummar och tår för er!

    Kram

  • ellinoras

    Igår var jag och kollade igen, allt såg fint ut! Jag är nu i 10+4 och börjar tro att det kanske faktiakt kan bli en liten bebis!

    Hur går det för er andra? Bara fint hopoas jag

  • Villhabebisnu123
    ellinoras skrev 2018-04-06 12:22:16 följande:

    Igår var jag och kollade igen, allt såg fint ut! Jag är nu i 10+4 och börjar tro att det kanske faktiakt kan bli en liten bebis!

    Hur går det för er andra? Bara fint hopoas jag


    Åh va kul att höra! Ska på vul 12/4 då runt 9+0. Hoppas det är nåt där inne och inte bara gaser. ;)
  • ellinoras
    Villhabebisnu123 skrev 2018-04-06 14:58:32 följande:

    Åh va kul att höra! Ska på vul 12/4 då runt 9+0. Hoppas det är nåt där inne och inte bara gaser. ;)


    Hehe, mycket gaser här med :) Jag håller tummarna, berätta hur det går!
  • Lovalia

    Håller tummarna för att de är er tur nu och att allt ska gå bra!

    Jag va och tog ett nytt blodprov i veckan och låg då på 3370 i hcg värde, vilket va en positiv sänkning från veckan innan som låg på 9900. Inget svar på analysen från skrapningen än.

    Har inte blödit på några på några dagar men efter idag när jag sprungit runt lite extra så kom det helt plötsligt en blödning, klar rött, blir lite fundersam om det har med skrapningen att göra eller om jag kanske fått mens? Kan de va de såhär snart 3 veckor efter skapningen? Får se om de fortsätter. Hur som har jag ju grav förbud men man blir ju lite nyfiken om det är mens eller att kroppen bara pausade blödningen och började om några dagar senare. Hur va de för er?

    Kram kram på er

  • Horisontell1990

    Skönt att de går stadigt ner! Kom ihåg att ha lite tålamod sen när siffrorna blir lägre, min upplevelse är att minskningen tar längre tid då.

    Om jag minns rätt hade jag väldigt sparsamma blödningar någon dag efter ingreppet. Sen dröjde de två månader tills jag fick mens. Men har väldigt oregelbunden så de var ingen överraskning att de dröjde.. Kram på dig :)

Svar på tråden Mola/Druvbörd