Inlägg från: Daggdroppen |Visa alla inlägg
  • Daggdroppen

    Vita Hem fortsätter...

    Floria skrev 2010-04-29 22:59:57 följande:
    Jag har bråkat med försäkringskassan hela dagen, såå irriterande, men men... Jag tappade i alla fall all inspiration så nu sitter jag här och slösurfar och försöker smittas av er entusiasm igen.... Jag är nästan färdig med min sekretär som är målad vit, nu ska den vaxas med bivax. Jag är lite i valet och kvalet om jag ska måla ett lager till först bara, egentligen är det rätt fint när det inte är perfekt också. Ni som brukar måla mycket, hur tänker ni?
    Det beror på vad jag målar lite... Och med vilken färg, hur bra det täcker osv.

    Men grundmåla och minst 2 gånger till iaf. Nu har jag målat grund plus vanlig färg 3 gånger på en stol och är inte helnöjd. Ibland kan jag fuska på ställen som inte syns så mycket och kanske måla ett varv mindre än på resten av möbeln där.
    numberone skrev 2010-04-29 21:47:34 följande:
    IDAG HAR ELLEN SUTTIT ALLDELES SJÄLV PÅ EN STOL VID ETT BORD OCH GREJAT MED EN SPEGEL MED BÅDA HÄNDERNA!! Hon satt visserligen bara typ 10 sek. själv innan hon tippade lite bakåt men med ett litet pet i ryggen så kom hon till rätt läge igen... DET HAR ALDRIG HÄNT TIDIGARE!!!! Stolt så jag spricker....
    Grattis!!! Kollade du på Draknästet häromkvällen? En man har uppfunnit en dräkt med elektroder som ska kunna hjälpa bland annat personer med CP-skador. Jag tyckte det var intressant och hoppas höra och se mer av den :) Googlade och hittade detta: www.inerventions.se/
  • Daggdroppen

    Vårt evighetslånga projekt kontoret stagnerar hela tiden...

    Vi ska ha öppna hyllor från vägg till vägg ovanför skrivbordet som platsbyggs. Bakom är en vägg som ska få hyllor och skjutdörrar.

    Vi har ju tänkt ha hyllplanen i limträskivor eller liknande men igår började maken prata om laminat. Jag känner bara nej nej nej... Maken är rädd att de målade limträskivorna inte är tillräckligt tåliga och fort blir kantstötta osv. Vad ska man ta för färg? Borde man ta helblank eller räcker halvblank? Tips mottages gärna för jag vill inte ha tunna laminatskivor Eller är limträskivor en dum idé för skrivbord och hyllor som ändå kommer att användas rätt flitigt? Är de "mjuka" och blir det lätt hack i de?


  • Daggdroppen

    Tjohoo!

    Nu är våra fula bokhyllor i kontoret borta

    Nu är makeovern på gång i varje fall!!!

    Förövrigt så kan jag meddela att vi har ett febersjukt barn, igen. Julia åt antibiotika så sent som i förrgår och nu börjar det väl på nytt för sonen igen och igen och igen och igen. Men vad kan man? Har iaf beställt tid privat med dottern för att snabba på rörinsättningen. Remissen vi fått så kan räcka upp till 3 månader för bara tid till öronläkaren och då är väntetiden kanske 1-2 månader till före op. Haha, räkna ut hur många öi hon hinner få på den tiden Nu får vi tid till öronläkare om knappa 2 veckor.


  • Daggdroppen
    Sussi N skrev 2010-05-01 12:45:08 följande:
    Hjälp vad med hemska annonser Forumet omges av, jag blir helt snurrig då jag scrollar och läser... Jag har ingen färgkod att dela med mig av då det gäller golvmålning, men har köpt min vita golvfärg på John wall där dom kan mycket om färg. Lite trött idag då jag satt uppe och väntade hem alla tonåringar igårkväll (natt), men dom passade tiden som var satt och ringde flera ggr under kvällen Dom yngre tjejerna fick följe av mig till vasaparken där deras kompisar var, så kvällen var mysigt och väldigt lyckad. Lite nya bilder hos mig som jag tog igår.
    Håller med om reklamen, men så är det ju alltid {#lang_emotions_yell}

    Nytt i bloggen:
    www.lantligharmoniochsmabarnskaos.blogspot.com
  • Daggdroppen

    Tack Kaktus och Hannah {#lang_emotions_embarassed} Det är med mycket svett och nästan tårar som jag gjort den. Ibland har jag haft så ont så jag knappt kommit mig upp i stående läge tillbaka. Men skam den som ger sig! Och är det något kul jag gör så har jag mycket tålamod och mycket envishet. Annars har jag varken eller

    Nu hann jag påbörja en ny matta till framsidan av huset men jag har inte tillräckligt med ris just nu. Hihi, och detta är ju egentligen inte det som borde prioriteras just nu. Räfsningen har jag överlåtit till maken för jag skyller på att vridrörelserna inte alls är bra för mig. Men man kan ju undra vilket som egentligen är värre...

    '


  • Daggdroppen
    Gummsan82 skrev 2010-05-04 14:48:12 följande:
    Åh, jag vill så gärna in och titta i din blogg men jag kommer inte in, 'har inte tillstånd att besöka bloggen' får jag som meddelande när jag klickar på länken... Hur gör jag?
    Bara att inboxa din mejladress så fixar jag in dig!
Svar på tråden Vita Hem fortsätter...