Inlägg från: Daggdroppen |Visa alla inlägg
  • Daggdroppen
    Tack hörni igen

    Vet ni vad? Jag blev totalt blåst igår och överraskad av mina vänner med en tjejkväll. Underbart!!! {#lang_emotions_heart} Och idag ska jag själv vara med och kidnappa en kollega som fyller år. Roligt att få vara på den sidan idag

    Pums: Här åskade det och framförallt bloixtrade igår kväll. Nu hörs också lite muller. Usch, jag ogillar skarpt!!!

    Skön dag!!!
  • Daggdroppen
    Sagalin skrev 2010-05-14 07:03:36 följande:
    Vad kul!!! Är det idag du fyller? Grattis i så fall!
    Nej på söndag.

    Haha, måste också få berätta en sak. Minns ni Julias kära snuttekanin? Imorse då jag hade lyft henne ur sängen men gick och la mig tillbaka en stund så hör man från toaletten. Koka koka koka.... Då står hon där med en pinne och rör om i toalettstolen med kaninen nerstoppad och dyblöt.

    Härligt...

    Det var stora tårar när den åkte i tvättmaskinen kan jag lova.

    Fem minuter efter så kastar hon ett glas på klinkersgolvet i tvättstugan. Det gick såklart sönder i tusen bitar...
  • Daggdroppen
    Sagalin skrev 2010-05-14 07:22:56 följande:
    Hihi precis som i filmen när hon ska koka barnens kanin är det "Farlig förbinndelse"?
    Har inte sett den filmen
    Sagalin skrev 2010-05-14 07:24:48 följande:
    Är det någon här som använt sig av Billy bokhyllor och "pimpat" dem så att de ser platsbyggda ut? Jag sitter och googlar efter bilder har nämligen en idé om en bokhyllevägg som jag saknar i vårt vardagsrum.
    Har inte sett tidigare men det där såg ju kanon ut!!!
    Amelié77 skrev 2010-05-14 07:46:19 följande:
    Här åskade det också imorse! Det var första gången Agnes var vaken under ett åskväder, vanligtvis brukar det ju åska på kvällen. Hon var helt fascinerad och inte alls rädd. Hon blev ledsen när åskan drog vidare och tyckte att den skulle stanna "bara hos oss" Usch, jag känner mig helt slutkörd...orkar ingenting på kvällarna. Har 1000 saker som borde fixas, men jag är sååå trött. Funderar på att sluta blogga också, tycker det tar för mycket av min tid och att det inte är så kul som jag trodde. Önskar jag skulle hinna scrappa lite snart och få liv i min scrapblogg igen, som varit död i flera månader.
    Jag gillar din blogg! Så jag hoppas du inte slutar. Jag hade en downperiod tidigare i vår men nu ramlar inläggen mitt i allt igen....
    Pums skrev 2010-05-14 09:06:46 följande:
    Fluff: Grattis till både tävlingen du vann och till den kommande 30 års dagen!! Vad kul med tjejkväll!!! Jag kommer att vara såååå höggravid när jag blir 30 nu i mitten av juli så jag ska ha "min dag" innestående tänkte jag så får man fira sen när amningen är över istället. Skrattar gott när jag läser om ditt lilla busfrö :) :)
    Vad kul att du också fyller. Ja, spara festen tills senare. Själv ska jag väl fira ganska lugnt. Nu i helgen blir det bra för min släkt. Makens släkt är upptagna och för de firas det senare. För vänner blir det i sommar. Tack också
    Pums skrev 2010-05-14 09:10:00 följande:
    I söndags var vi på auktion, var trevligt fast jag sprang nog mest runt och jagade min lille vilde :) :) Men vi gjorde några roliga fynd. Bl a en gammal barnsäng som jag har planer att fixa till med lit ny färg. Sen köpte vi en fin gammal byrå och ett mellanstort skåp. Varje grej kostade 20 kronor/möbel vilket är en skojig prisklass!!!
    BILDER!!!!
    Amelié77 skrev 2010-05-14 09:41:52 följande:
    Vi har ÄNTLIGEN hittat rätt grå nyans till datarummet - och det är tack vare Hannnah! Så tusen tack till dig! Först hade vi en mörkgrå tapet, sen målade vi och det blev babyblått, sen målade vi en annan färg som var helt okej men för mörk. Så till slut målade vi NCS-S1000N som Hanna tipsade om och det blev perfekt! Trots att jag var skeptisk och trodde att det skulle bli för ljust eller för beige.
    Vad kul. Hihi, den här tråden är bäst
    Tjock kulan skrev 2010-05-14 09:11:00 följande:
    Måste säga att de är MYCKET finare irl kommer nog att köpa på mig en till mindre med handtag och en stor med handtag. Färgerna kommer inte till sin rätt i bladet tycker jag. Men smaken är ju olika tror nog att du får svänga in om Netto och klämma på dom själv :). Fluffiga: Vilken liten busdam, har man inte att göra som mamma så ser barnen till att man får nya arbetsuppgiffter ;).
    Ja arbete får man nog minnsann. Igår kastade hon också sönder en glasburk och idag har hon tydligen kastat ut kaffesump. Plus det i morse. Kaninen är btw tvättad men ren... njaaa.. det lär den väl aldrig bli
    mage06 skrev 2010-05-14 12:07:11 följande:
    Hej, hej! Hur har ni det alla? Jag är förkyld IGEN! Bööö, vad trist det är! Tjockis: Kul att se dig! Den ser söt ut den pastelliga Vi har inget Netto i närheten. Lite synd för när vi är i Danmark är det så roligt att rota runt i deras butiker! Fluffiga: Vilka gulliga vänner! Grattis i förskott! Malin: Såååå fint! Jag har gjort en bokylla av hyllplan från Ikea med dekorlister. Har fått många "beställningar" på den sen Är jätteglad för den. Billys är det ju många som byggt in, go for it! Vi skall också föra inbyggda bokhyllor kring fönstren. Med en sittbänk emellan och gamla fönster som dörrar till skåpen. Jag vill dock ha nederdelen lite djupare eftersom jag inte vill att den övre delen skall vara då djup pga ljuset... Men det är en annan historia...Spännande! Pums: Wow, 20 kr för sängen?! Jag skall åka och hämta järnsängen jag köpt på Blocket i morgon...1900 kändes ok för en säng i den stilen men kan ge mig tusan på att sommarens auktioner kommer bjuda på massor av liknande sängar i tresiffrig prisklass... Men då kan man ju sälja på blocket till knasbollar som ja själv Nu skall jag åka och hämta ut bilen från verkstan och se glad ut... Skall åka förbi Rusta och köpa fina kantskydd till rabatten också Ha en fin helg!
    Tack Hoppas du kryar på dig!!! Har glömt att kommentera kantskydden. Jättefina!!!
  • Daggdroppen

    Och här har vi årets varmaste dag!

    30.3 på en mätare och 27 på en annan för tillfället. I solen mätte jag till 46 grader

    HERREGUD!!!

    (och jag har bara städat, bakat och ställt till kalas {#lang_emotions_undecided}. Försöker intala mig att det skulle ha varit för varmt at vara ute )

    Jag tror faktiskt det är rekord för dessa dagar någonsin!!!


  • Daggdroppen
    numberone skrev 2010-05-15 19:31:12 följande:
    Kan man se det som ett bevis att spöken finns på ritkigt när det skriker i babyvakten och det inte är våra töser eller grannarnas babyvakter som kan ha kommit in på vår linje.... HUUUAAA!!!  
    Jg råkade ut för det för några veckor sedan. Men det var nog grannen då.

    Säkert att ni inte har någon annan i närheten?
  • Daggdroppen
    versan skrev 2010-05-16 13:00:50 följande:
    GRATTIS på födelsedagen fluffiga!  hihi för det var väl idag du blev 1år äldre.
    Hihi. tack Ja ännu i år blev jag ett år äldre, men från och med nu är det stilla Visst är det så då man passerar ungdomsgränsen

    Tror det är min varmaste födelsedag någonsin!!!
  • Daggdroppen
    Sagalin skrev 2010-05-16 17:07:30 följande:
    Fluffiga, vad är det för mumsig kaka du bjöd på?
    Det på bilden var apelsinrutor. Kan kanske skriva in receptet någon dag om du vill!
    mariaw skrev 2010-05-16 18:32:53 följande:
    Hej! Tycker också de är normala i storlekarna för vuxna, för barn vet jag inte! Bra pris! Fluffiga: Grattis på födelsedagen! Hoppas du haft en bra dag! Malin: Fin lekstuga du visar bild på! Här hemma har vi inte bestämt vilken det blir, maken tycker att vi ska bygga en mindre riktig lekstuga och senare ett lusthus snarare än en större i mitt tycke finare lekstuga som man kan använda som förråd senare. Svårt hur som helst! Vad gäller vaxdukstyget svarade jag i bloggen om att det är halvvaxtyg och alltså lite strävt och inte halkigt som vanligt tyg på kökssoffan Blir därför inte svettigt... Visar alltså bild på vår kökssoffa i bloggen som jag klätt med halvvaxtyg från Himla!
    Tack

    Lekstuga planerar vi också. Men NÄR det blir av vet jag inte. Troligen inte i sommar fastän det är NU den behövs som mest...
Svar på tråden Vita Hem fortsätter...