• Emlak

    Vi som fick barn runt 11 oktober i Stockholm del 3

    Ska vi skippa bion hela gänget och så satsar vi på att gå ut och äta och ta någon drink el så lite senare?


  • Emlak

    Ja det var jätteskönt att komma iväg igår bara vara något annat än mamma med barnvagn

    Och Nellie somnade med hjälp av välling ( första gången) och sin gosevovve så bara nyttigt att vara ifrån några kvällar, men tuttarna var sprängfyllda så jag var tvungen att pumpa ut innan jag gick och la mig :)


  • Emlak

    Jobbigt med nattvaknande, är lite si och så med Nellie nattvaknande, vissa nätter sover hon jättebra men i natt var det fruktansvärt, hon var förkyld så kl 7 fick martin stiga upp och gå på vagnspromenad så jag fick sova, inte alls kul, när jag e tebax till sthlm ska vi börja hårdköra 5 minuters metoder och satsa på att sluta amma.. om jag nog ska ta in på hotell en helg..
    Jag börjar jobba igen 9 aug och tycker att de ska bli rätt trevligt ändå även om de blir slut på att slöa vid datorn och stiga upp vid 9 på morgonen, men ska bli skönt med lite barnpaus höll jag på att säga men jag har 10 st 1 åringar att skola in så blir fullt upp ändå =)

    Nellie är fruuuktansvärt Mammig just nu och har lärt sig att säga mamma så när hon är ledsen och så vill hon bara vara med mig, hoppas de går över snart..

    I lördags hade vi dop och de gick jättebra och all släkt tyckte det var väldigt lyckat och att vi gjort jättefint så de var skönt, var jobbigt med all planering och fixande innan så att åka iväg och gifta sig utomlands låter väldigt lockande Kika in på bloggen för lite dopbilder...


  • Emlak

    Mirja:  Gud vad trist.. jobbigt när de är sådär oväntat oxå.. hoppas att de löser sig så du hittar något annat snart så du slipper spendera alla dina föräldradagar..

    Magdalena: Lite skönt att börja jobba iaf komma bort sådär två månader och jobba och få lite vuxentid, ska bli skönt att börja jobba snart igen känns som lite semester att få börja jobba faktiskt :)


    Nellie är snabb på att krypa, eller nja hon krälar och ska överallt.. drar sig upp saker men står inte något vidare men vill gärna stå och gå med hjälp annars är det en massa pratande, hon säger nej och hytter med pekfingret och har börjat peka mkt på saker säger titta, sen gnäller hon mkt efter mig och säga Mamama eller Nanna till mig och kan säga pa pa och verkar veta att det är pappa :) Hon har börjat uppskatta mer att ha lekkompisar då hon lekt mkt med sina äldre kusiner som gärna hämtar saker till henne


    Jag är tillbaka på måndag ( martin åkte idag så jag har några dagar själv här uppe men de går bara fint) så jag hittar gärna på massa saker nu sista lediga månaden och även sen när jag börjat jobba.. ska sova på hotell någon helg framöver för jag tänkte sluta amma och då är nog de de bästa sättet så om någon är sugen att hänga på eller om den där spakvällen fortfarande är intressant


  • Emlak

    Jag har badat och solat vid Rösjön utanför sollentuna idag.. de är rätt nära och bra dit och finns försäljning, ska vi mot hagaparken måste man köpa med sig lunch... jag går gärna tidigt för att hinna med solning när hon sover sitt förmiddagspass idag har vi varit borta mellan 11-20 och vi har klarat oss bra med matsäck :)


  • Emlak

    Någon som vill ses i veckan på någon strand?

    Och vilka är intresserad av att se Twilight på Bio någon kväll? Jag kan nästan alla vardagskvällar och i helgen den här veckan...


  • Emlak

    Ja de är bra dött i tråden, men många av oss har ju facebook så blir väl lätt så men vi borde köra lite uppdatering av vad som händer med de små liven och oss själva..

    Nellie blir 10 månader nästa vecka, känns som att tiden har gått så jäkla fort, börjar jobba igen den 9onde så då får vi se hur de går för Nellie och pappa, jag får lära henne att protestera om hon får på sig några kläder som inte matchar :)

    Hon har haft sin hjälm nu i 1,5 månader och de har redan hänt grejer, de har växt 1 cm på bakhuvdet så de är kul när de går frammåt, inte så kul med hjälm mot november/december då man vill ha tjocka mössan på sig istället..

    Hon ålar mest, kryper lite och reser sig upp väldigt sällan kan dra sig upp men står inte stadigt själv, hon har börjat träna på att äta själv med äta själv bestick och de går rätt bra, blir lite slafsigt men hon förstår poängen med att sätta skeden i munnen, hon klappar händer, vinkar och gör även "give me five" så hon är villig att lära sig saker hela tiden vilket är jättekul

    Vi har full span på att köpa ny lägenet/radhus nu i höst då vi känner att vi är väldigt trångbodda och när bankerna kommer tokhöja insatsen så förhoppningsvis ska man få fixa och dona och ge Nellie ett eget rum snart :)

    Hur går det för er andra? Någon mer som är på G att börja jobba igen? Hur är det med alla små pluttar?


Svar på tråden Vi som fick barn runt 11 oktober i Stockholm del 3