• Emlak

    Vi som fick barn runt 11 oktober i Stockholm del 3

    Jag ammar oxå både på natten och dagen, hon vill ha det innan hon ska sova i vagnen och så på kvällen då hon är trött eller lite upprörd.. men som sagt börjar jag jobba idag så nu har hon inte något val på dagtid, bara äta lunch och mellanmål istället för tutt, tror de är bara bra för henne och att hon blir lite mindre mammig och tuffar till sig :)

    Men hon ska få amma hur länge hon vill, iaf tills hon börjar vara över året, inte kul att lämna henne  på förskola annars men man har haft barn som kastat sig över sin mamma då dom blivit hämtade


  • Emlak

    Nellie är hemma med pappa fram till januari så får vi se om hon får plats någonstans eller om vi har hunnit flytta till annan kommun.. man får inte börja på förskolan förren man är 1 år...

    Kan vara mkt tårar efter inskolningen, vissa barn kan vara ledsen väldigt länge och har svårt för att sova men de brukar alltid gå bra och dom blir trygga med oss fröknar rätt snabbt :)


  • Emlak

    Ja nu när man börjat jobba känner man att man vill planera in nr 2..-)

    Men helst av allt skulle jag vilja byta jobb och stiga i lön innan Nellie får sin lillebror :)


  • Emlak

    Nellie och Maxen hänger säkert med med sina pappor, dom träffas nästan varje dag och röjer runt på vardagarna :)

    Annars hänger jag gärna på om de är någon eftermiddagstid eller helg..


  • Emlak

    Får vi till någon träff snart? Jag slutar 15,30 nästa vecka alla dagar utom tisdag så jag är flexibel..

    Gud vad tiden går fort nu och Nellie utvecklas hela tiden, kanske för att jag jobbar och inte ser henne hela dagarna eller så går de fort, hon fixad de här med att sätta formklossar i en låda, sätta på korken på nappflaskan och nu har även hon börjat resa sig upp och traska omkring med gåvagnen, nu kan man inte ha något på vardagsrumsbordet mer eller ha några saker framme överhuvudtaget :)
    Hennes huvudform har gått hela 2 cm åt rätt håll så läkaren på KS tyckte inte att de var nödvändigt att ha den mer men ortopeden vill att hon har den och de vill vi oxå så att de blir helt perfekt men om några månader är hon nog av med den på dagtid och kommer bara att ha den på natten..

    En liten grej ang förskoleplats i frösunda i januari.... Kadetten har fulla barngrupper och kommer inte ha några mer 1 åringar, är endast om någon flyttar men de ser inte ut som de i dagsläget.. Creativo har fyllt sina platser, dom skolar in nu, sen sept, okt ( då Max börjar och sen i januari och de är fulltagliga, Kullen har fullt och har bara syskonförtur så inga andra barn tas in där tydligen.. Vittra vet jag inte något om men där är inte kön lika stor för många ogillar pedagogiken och gården...


  • Emlak

    På Vittras skolgård had dom lagt in en grön matta för att de finns inte ett enda grässtrå på deras gård och en jättestor klätterställning för äldre barn så finns absolut inte någon utmaning eller någonting för små knattar där.. Sen kör skolan med att man inte ska behöva några klassrum så eleverna springer runt överallt och skriker och måste ha hörlurar på sig för att kunna jobba i lugn och ro.. och att alla ska skapa sitt eget material, lite sådär nytänkande så de blir nästan galet..


  • Emlak

    Vi kom upp i 14 par skor till Nellie idag :)

    Kul att så många andra i tråden oxå var där idag... träffade på magdalena och kristoffer innan vi gick oxå :)


  • Emlak

    SKönt att Klara är bättre, jobbigt för de lilla med förkylningsastma..

    Jag springer gärna topploppet men vi skulle kolla upp på jobbet om de blir något där men än så länge verkar de bara vara jag och två till som är sugna... men är de mer så vi får ihop 6 st skulle de vara skoj :)


Svar på tråden Vi som fick barn runt 11 oktober i Stockholm del 3