• icka76

    30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet

    Detta är en fortsättningstråd för oss som plussat efter upprepade mf. Här kan vi diskutera och noja kring våra graviditeter.

    Välkomna alla nya som gamla 30+ are med 2 eller flera mf/ma bakom er.

  • Svar på tråden 30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet
  • SanneS
    Liss: Tack så mycket. Jag ser så otroligt mycket fram emot bröllopet. Har planerat i ett år nu. Lycka till på RUL imorgon! Så härligt det måste vara att ha kommit dit.

    Icka: Härligt med 99 dagar och att allt såg bra ut. Härligt och höra att tiden kan gå fort när man är gravid. För mig segar sig tiden fortfarande fram fast det är lite lättare nu än för nån vecka sedan.

    Massamys: Tack! Hoppas att allt går/har gått bra vid VUL idag! Meddela gärna när du kan hur det gått.

    Pillan: Hoppas att du snart få känna av bebisen. Säkert helt normalt att du inte känt nått än.

    Ego: Känns så himla lungt i kroppen nu. Nått litet stick på sidan av magen nån gång och lite som håll nere på höger sida. Inte så orolig, tror att det är normalt.

    Det här är lite OT men jag skriver det iaf. Jag har tänkt ge min blivande man ett fotoalbum i morgongåva med bilder av mig av så att säga lite lättklädd natur. Inte nakenbilder! Har köpt fina underkläder och ska fotas hos fotograf. Ganska så vanligt att bröllopsfotografer gör sk. morgongåvabilder eller budoir/secret box. Sett jättefina bilder på nätet och när jag bokade fotograferingen i februari så tänkte jag att jag skulle komma i fin bröllopsform till nu. Fotograferingen är kl.15 idag och jag känner mig inte direkt i toppform utan lite svullen om magen, fet och några mycket ovälkomna finnar som dykt upp. Så här sitter jag och försöker peppa mig själv till att känna mig snygg och sexig och få lite självförtroende inför fotograferinge. Det går så där ska jag säga. Har träffat tjejerna förr som gör smink/hår och fotar och de var supertrevliga och har stor rutin så jag hoppas att det kommer att gå bra.
    *nervös*
  • Viktoria5

    Hallå!

    Hoppar med på denna tråden lite den sista tiden om det går bra? Vissa av er känner jag andra är nya. Men grattis till alla plus och växande magar! =)

    Nu har jag 3,5 vecka kvar till beräknad förlossning. Helt sjukt! Knodden sparkar på och drar sina armbågar där inne så det ibland nästan gör ont. Även om jag känner honom ofta och tydligt har missfallen satt sig i mitt inre. Känner ju att jag är gravid men kan nästan fortsatt inte tro på det. Kommer nog först förstå det när han är ute. Hoppas nu allt går bra den sista tiden med min älskade hickande lille knodd... =) Längtar efter honom... <3

    Kram på er!!

  • Viktoria5

    Sanne: Lycka till på fotograferingen, går säkert galant!

  • icka76

    Liss: Lycka till i morgon

    Massamys: Vissa har ju turen att må jättebra i början av sina graviditeter. Vet att Pillan efterlyste fler symtom hon oxå. Du ska se att din intuition spelar dig ett spratt nu och att det kommer att se jättefint ut på VUL. Ett stort lycka till

    Sanne: Vilken fin morgongåva och speciellt nu när du faktiskt inte är ensam på bilden Tänk vad mysigt att veta att du bär på ert barn på bilderna. Är helt säker på att du kommer att vara grymt snygg och riktigt stråla. Appropå tiden så tyckte jag det var riktigt segt fram till v.13 sen har det bara flugit fram. Kram

    Viktoria: Bara 3,5 vecka kvar. Jisses vad snabbt det gått, och en liten grabb. Härligt, snart är första trådbebisen i hamn, jag som trodde jag skulle vara först{#lang_emotions_frown} (skoja bara). Själv har jag som sagt 99 dagar kvar. Visst är det svårt att förstå att man faktiskt är gravid och att det bor en liten människa inuti ens kropp. Tror inte jag kommer att förstå förens den är ute och knappt ens då.

    Monchichi: Hur mår du vännen?

  • monchichi76

    Icka...jo det är bra med mig Har varit lite mkt nu bara med morsdag, min födelsedag (på mordag) och förberedelser för mormors begravning, så jag har bara tittat in lite snabbt här inne..

    Allt känns bra i övrigt med bröstvärk, växtvärk, illamående och ständig hunger! Tröttheten har som tur är gett med sig lite ...Men jag klagar inte..jag njuter av alla symtom!

    Jag måste fråga en lite intim fråga till er alla...
    Hur har ni gjort med sex? Jag vågar banne mig inte ha sex längre..så tråkigt! Men än om jag vet att det inte orsakar mf så vill jag inte riskera att blöda. Orkar inte med den oron...
    Undra hur länge man står ut så här ?

    Viktoria..Så gött att nån har kommit riktigt nära målet! Får oss andra att känna förhoppningar! Spännande!!


     

  • icka76

    Monchichi: Vi har faktiskt inte haft sex sedan bebis blev till. I början var jag rädd för mf och sen fick jag ju en blödning, efter det sammandragningar. Så vi tar det säkra före det osäkra och avstår. Vi är överens om det så det blir inget bråk eller så. Vi får ta igen det sen

  • monchichi76
    icka76 skrev 2010-06-01 18:33:17 följande:
    Monchichi: Vi har faktiskt inte haft sex sedan bebis blev till. I början var jag rädd för mf och sen fick jag ju en blödning, efter det sammandragningar. Så vi tar det säkra före det osäkra och avstår. Vi är överens om det så det blir inget bråk eller så. Vi får ta igen det sen
    Jag har fått blödningar efter sex vid tidigare graviditeter så vi har oxå kommit överrens om det denna gång..iaf så vi kommer förbi v13-14....eller nåt. Vill känna att jag står på "fast" mark först.
    Sen går det rätt bra för mig just nu eftersom jag inte är så gosig av mig för tillfället..vill hellre sitta själv i min egen lilla "bubbla", så har jag  varit  på alla grav. Tur man har en förstående och tålmodig karl!
  • LuPeRo
    monchichi: Jag ställde samma fråga som dig för ett tag sedan, ang sex. Men vi vågade oss på att ha sex faktiskt och än så länge går det bra. Men vi väntade nog till vecka 15-16 tror jag det var. Först var det jag som inte vågade och sen var det sambon som inte vågade.
    Men är man lite orolig i sig själv sedan innan kan det vara bra att vänta
    Bättre att ta det säkra före det osäkra!

    Ego: Nu ska vi se om jag kan förklara ett litet smärtsamt problem jag fått. De senaste dagarna har jag haft ganska ont, det går från blygdbenet och upp på höften. När jag reser mig, sätter mig eller går så stramar det och gör så jäkla ont där. Igår började jag även gråta för att det gjorde så ont. Mest är det på höger sida men lite då och då får jag det även på vänster. Någon som har/haft det så eller kanske vet vad det är?
    Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.
  • Liss

    Fick se finaste gosigaste lilla bebisen idag och allt såg jättebra ut!!  Tappen var också tipptopp. Är så lycklig Blev flyttad en dag, så nu är det 1 nov som gäller.

    Förlåt för egoinlägg, jag återkommer och kommenterar senare.

    Kram alla!

  • icka76

    Liss: Grattis Visst är det underbart att se dem när de är så stora.

    PP: Nästan 100% säker på att det är foglossning du har. Inget kul, så var försiktig när du rör dig och reser dig upp. Ha en kudde mella knäna när du sover för att ha rätt vinkel i höftleden och boka tid snabbt till en sjukgymnast så att du kanske kan förhindra att det blir värre.

Svar på tråden 30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet