• icka76

    30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet

    Detta är en fortsättningstråd för oss som plussat efter upprepade mf. Här kan vi diskutera och noja kring våra graviditeter.

    Välkomna alla nya som gamla 30+ are med 2 eller flera mf/ma bakom er.

  • Svar på tråden 30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet
  • Massamys

    Kikar in snabbt bara för att meddela att vi fick se ett pyre med ett hjärta som pickade så fint! Vi är så lyckliga nu Hjärta!!
    Vi har aldrig under våra 4 tidigare missfall kommit så här långt. En milstolpe passerad!
    Det tråkiga är att jag inte får några fler VUL förrens RUL vilket känns sådär.....

    Liss: Härligt med lyckat RUL! Stor kram

    Angående sex. Vi har lusten, men ingen utav oss törs. I alla fall inte riktigt än. Så vi har bestämt att vi lugnar oss med det. Som tur är så är vi överens om det!

    Viktoria Hej hej *vinkar* häftigt med bara 3,5 veckor kvar!

  • LuPeRo
    Liss: Underbara nyheter du kommer in med Stort grattis!

    icka: Usch, jag som verkligen fasat för foglossning. Jag ska till BM på måndag så jag tar upp det med henne då, dom har en sjukgymnast och akupunktör där som tydligen ska vara duktiga. Jag har haft en kudde mellan knäna de senaste 2-3 veckorna men jag känner inte av någon förändring. Jag kanske ska prova med en "tjockare" kudde?

    Massamys: Stort grattis även till dig Kan du inte boka några VUL privat?
    Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.
  • Viktoria5

    PP: tror oxå det är foglossning. Finns ett bra bälte att köpa som man spänner runt höfterna. Kolla med sjukgymnasten, har säkert ett sådant att prova. Fick jag i vart fall låna av min sjukgymnast. Hoppas det släpper...

  • Viktoria5

    Liss: Härligt! Alltid kul och tryggt att de små liven där inne

  • monchichi76
    Liss...så underbart att få se en bebeis där inne!!

    Massamys... Grattis till det lilla hjärtat Jag kan inte förstå varför du inte får fler vul om du vill det själv!? Får mig att inse att jag har en bra läkare som lyssnar på min oro..
    Tyckr du ska tjata till dig fler om du vill...eller som PP skrev, kolla privat.
  • Liss

    Massamys: Stort grattis!! Det är verkligen en milstolpe med pickande hjärta! Tycker som de andra att du ska göra extra vul ändå om du vill det.

    Pillan: Usch och fy för foglossning. Låter som bra tips från Icka och Viktoria, bälte och sjukgymnastik.

    Viktoria: Välkommen till tråden! Vad spännande för dig, det är ju dags alldeles alldeles snart Vad fort det har gått

    Icka: Jag frågade läkaren lite om förlossning och så igår och hon sa att det för min del blir vaginal förlossning. Enligt henne är det vanligast med kejsarsnitt om man har EDS typ 4 (kärlvarianten). Men jag kan tänka mig att det är bra för dig också pga överrörlighet.

    Sanne: Hoppas att det gick bra på fotograferingen! Låter som en läcker morgongåva

    Monchichi: Vi har inte vågat oss på att sexa loss än. Det finns väl egentligen inga hinder nu, men vid första graviditeten började jag blöda mycket efter sex och sen fick vi veta att barnet hade gett upp precis i den vevan, så man blir ju lite skraj. Men kanske att vi gör ett litet försök snart och ser hur det känns. Vi är överens om att inte göra något om det känns fel. Och man kan ju göra mycket annat sexigt än just samlag

  • monchichi76

    Liss...så sant så sant...mysa på kan man ju göra på många vis

    Ego...usch å fy! Idag kliver jag in i v9. Nu startar ödesveckorna   Två av mina ma har ju skett just v9-10. Nu kommer jag tyvärr att analysera minst lilla symtom framöver...inte bra,men sån jag är...
    Som tur är känner jag en massa än iaf

  • icka76

    Massamys: Grattis till pickande  Hjärta  Tycker som de andra att du ska försöka få till ett VUL till om några veckor. De borde inte neka dig det med din bakgrund.

    Monchichi: Har du något mer VUL inbokat? Håller tummarna att dina "riskveckor" flyter på utan problem.

    Liss: Vad olika det kan vara. Jag är iallfall nöjd över snitt p.g.a. att jag är livrädd att förstöra mitt bäcken mer än jag behöver.

  • LuPeRo
    Viktoria5: Ja det verkar ju som foglossning faktiskt, även när man läser runt lite på internet. Men jag försöker hålla hoppet uppe att det inte är det Min väninna som nyligen fick en flicka har ett sådant bälte så hon ska komma hit så jag får prova det, jag tror hon köpte det via sin sjukgymnast. Vi får hoppas det hjälper tills jag varit hos min BM på måndag, därefter får vi se vad hon rekommenderar.

    Liss: Precis så tänker jag nu, usch och fy! Men jag är beredd att gå genom eld och vatten för den lill* så jag biter ihop och tar det

    monchichi: Förstår att du kommer att vara rädd de närmsta veckorna. Min var ju vecka 13, jag tror jag grät mest hela tiden då. När är ditt nästa VUL? Det är nog bättre med ett extra VUL än att du ska vara för orolig, det gynnar varken dig eller bebben.
    Men min magkänsla säger mig att allt kommer att gå bra
    Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.
  • Viktoria5

    monchichi: Förstår din oro. Jag oroade mig en massa i början. Gör det fortfarande om knodden inte sparkar som igår eller när jag har ont i magen.  Men mindre än i början av graviditeten. Men jag håller tummarna för dig! Och att du känner en massa symtom är ju positivt!

Svar på tråden 30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet