Inlägg från: Nanna08 |Visa alla inlägg
  • Nanna08

    Bf i jan/feb 2011 från Malmö

    Qaroliine skrev 2010-11-18 13:31:23 följande:
    SBM: Min tös ligger ju långt ner, har gjort sen v23 så jag känner aldrig rörelser högt upp. När hon vrider huvudet så känns det så som du beskriver.
    För att förstå hur långt ner min bebis ligger krävs en bild, hon syns knappt (v32).

     


    Nanna08: vilken söt bebbe
    Vi tänkte boka 3d ul kring v 25 men jag blev ju inlagd så det blev inget.
    Nu tycker vi inte alls det känns relevant när hon ändå kan födas imorgon typ.
    Tack
    Nä jag förstår det, jag hoppas verkligen din lilla flicka stannar kvar nu de här 3 veckorna, så hon är stor och stark när hon kommer =)
    Är det din mage tagen nu i v.32?
  • Nanna08

    Lillalorten06: va kul! Hoppas den lill* är mer samarbetsvillig än vår ;) det är oavsett en fantastisk upplevelse. Visa bilder sen!

    Imorse var jag på glukosbelastning och fick dricka den där sockerlösningen. Den var inte alls farlig med citron i, blev som lemonad och det smakade jättegott. Allt såg bra ut, men hon tyckte jag skulle ta järntabletter, men det är vanligt för gravida. Lillens puls låg på 135 slag/min :) så allt perfekt där med.

    Ikväll ska jag och sambon på lady gaga, har nog en i magen som kommer dansa duktigt ;)

  • Nanna08

    Jag äter också Levaxin och har gjort det även nu under hela graviditeten, har funkat hur bra som helst. Min doktor har sagt att jag kan sluta då mina värden har legat bra så pass länge, men lika bra att äta dem ändå tycker jag, så man inte får ett återfall.

    Hur mycket tar ni som äter Levaxin? Jag tar 75 mikrogram.

  • Nanna08

    Här var det krämp-snack!

    Måste också få klaga lite. Har också ont i mina fogar och leder, speciellt när jag ska resa mig upp efter att ha suttit ner och även när jag står för länge så gör det så himla ont i ljumskarna och även svanken.
    Står i kassan nu, men det är alldeles för tungt nu. Jag kan aldrig få sitta ner då vi alltid har kö. Får se om de kan omplacera mig, annars får jag ansöka om hp eller sjukskriva mig helt enkelt.
    Föräldraledighet kommer jag ta from den 16 januari.

    Vi ska på vårt tul den 20e dec, längtar! =)

  • Nanna08
    rontgensyrran skrev 2010-12-01 11:55:50 följande:
    Nanna08, vilken fin 3:d bild du har som presentationsbild!!! Verkligen underbar.

    Min foglossning har faktiskt blivit bättre nu, men jag är ju helt ledig också. Annars hade den nog helt klart varit värre. Ibland när jag pysslat för mycket hemma så gör det ju såklart mer ont. Snart är det bara en månad kvar för mig tills bebis kommer. Känns helt overkligt. Vi får se om vikten på henne stämmer när hon tittar ut jämfört med TUL. Där beräknades hon väga 3500 g, ett riktigt skolexemplar enligt hon som utförde det. Hon låg redan då med huvudet neråt och jag fick tyvärr inte se hennes ansikte något då och valde att inte ta några bilder då.

    Är det nån mer än jag som funderar på att gå fotokurs för föräldralediga via folkhögskolan??? Det kostar 950:- och det är 6 tillfällen har jag för mig där man lär sig att fota sitt barn :) Tycker det verkar vara en jättekul grej att göra när man är hemma. De rekommenderar att barnen är mellan 3 -18 mån.
    Åh tack så mycket
  • Nanna08
    sigge11 skrev 2010-12-05 19:58:04 följande:
    Jag fikar gärna i veckan!

    Har också en gammal piercing i naveln som inte haft nåt smycke i sig på typ tio år, men den har ändå blivit inflammerad nu... Inte så kul. Har aldrig haft problem med den på hela tiden innan.

    Jag och min kille var förresten på Rund och sunds profylaxkurs nu i helgen och tyckte den var väldigt bra. Mycket bättre än den vanliga mvc-föräldrakursen, även fastän vi gillar vår barnmorska som håller i den jättemycket. 
    Har också tänkt gå på den profylaxkursen, men ska på kurs hos bm nu imorrn och även den 13e. Är inte det bra så ska jag ta den andra.

    Idag har jag haft spänningar/ilningar i magen, typ under naveln och in. Kommer hela tiden när jag går/står och även sitter ner med fötterna på golvet. Det spänner även nu. Vet inte om det kan vara bebis som fixerar sig.
    Någon som haft nått liknande?

    Hänger gärna med på en fika i veckan, har ju inte kunnat de andra gångerna så nu vill jag hänga med!
  • Nanna08

    Det är Jensen's Bøfhus ni menar va? Den på hörnan vid gågatan? Eller det kanske bara finns en i Malmö ;) Jag är iaf på! Onsdagen kl 11 passar utmärkt.

    Grattis till nya huset Annajv!

  • Nanna08
    rontgensyrran skrev 2010-12-07 10:51:59 följande:
    Japp det är den. Då synes vi där klockan 11 :)
    Låter perfekt! Ses imorgon!
  • Nanna08
    Nanna08 skrev 2010-12-07 11:35:53 följande:
    Låter perfekt! Ses imorgon!
    Ska vi träffas utanför? Har inte träffat er innan så vet inte hur ni ser ut hehe.
    Men antar att jag får kolla efter magar
Svar på tråden Bf i jan/feb 2011 från Malmö