• Nanna08

    Bf i jan/feb 2011 från Malmö

    Hejhej!

    Om allt går som det ska denna gången har jag bf i början på februari :)
    Bor i Limhamn Glad

  • Nanna08
    limhamnstjej skrev 2010-06-15 20:14:12 följande:
    Hej!

    Bor inte bara i malmö utan troligtivis tom nära varandra.
    Är det första barnet för er del? Haft otur tidigare?
    Ja vi bor nog ganska nära ;)  Det är första barnet för oss. Fick ett mf i april, sen blev jag gravid direkt efter det och hoppas på att denna lilla vill stanna hos oss. Går på extrakontroller på kk redan nu, för att kolla så den växer som den ska.

    Är det första barnet för er?
  • Nanna08
    carrobarro84 skrev 2010-06-15 21:40:00 följande:
    Jo det är första barnet, känns väldigt spännande. Men också rätt tufft eftersom jag jobbar i sthlm och måste veckopendla. Kan inte njuta tillsammans med sambon på samma sätt.
    Va jobbigt det måste vara! Är själv från sthlm, men flyttade ner hit förra sommaren efter drygt 2 års distansförhållande.
    limhamnstjej skrev 2010-06-15 21:01:31 följande:
    Carrobarro: Hej. Kul att du också kikade in. Första barnet för er?

    Tråkigt med mf, det önskar man verkligen ingen. Man är så maktlös nu i början, bara att hålla tummarna och hoppas att det går vägen för oss alla.
    Vi har en liten pojk på snart 2 år redan, så har en känsla av att man inte kommer hinna njuta riktigt lika mycket denna graviditeten.
    Men ser väldigt mycket fram emot ett syskon till honom, har typ försökt sen förra sommaren...dock ej väldigt aktivt och med räknande förrän nu i slutet.
    Ja nu får man bara vänta och hålla alla tummarna för att det ska gå vägen. Skulle kännas väldigt tungt att få ett mf igen.
    Va kul med en liten 2 åring :)
  • Nanna08
    carrobarro84 skrev 2010-06-18 06:51:41 följande:
    här var det tyst

    är det nån som har nåt tips på vart man ska vända sig för att få ett vul. vill gärna göra ett när jag är nere i Malmö så sambon kan vara delaktig.
    Ingen i Malmö vill ta emot och göra vul om man inte har blödningar, smärta osv... och resten har fullt. Så jag rekommenderar istället att ringa till Capio Citykliniken i Lund och boka en tid hos Peter Ottenståhl. Jättetrevlig och snäll gynekolog :) kostar 300:- om du inte har högkostnadskort förstås då blir det gratis
  • Nanna08
    carrobarro84 skrev 2010-06-18 13:09:47 följande:
    Bra tips. Nä högkostnadsskydd har jag inte. Får prova att ringa dit. Bara lite svårt att veta när jag ska kunna passa in det. Jobbigt att arbeta på annan ort.
    Jag förstår det, hoppas du hittar en tid som passar dig!

    1000 kr är alldeles för dyrt :O
  • Nanna08
    carrobarro84 skrev 2010-06-21 08:32:28 följande:
    har ni börjat handla något än? Det kliar i fingrarna på mig här. Jag vill köpa en massa, sy en massa och bara börja planera.
    Yes jag har redan börjat handla lite smått, men har tagit det lugnt nu då jag fick mf förra gången och då blev man ju besviken. Men vi har en del små kläder

    Ska på mitt andra vul idag kl 13, längtar så... hoppas allt är bra med den lilla där inne.
  • Nanna08
    fröken lyckligtlottad skrev 2010-06-21 17:35:46 följande:
    Hej tjejer!
    Tittar in här jag med o hälsar på... Har bf 23 januari enligt barnmorskan - 20-21 enligt mig själv, men det kan väl kvitta iofs med två tre dagar hit eller dit.
    Va på Vul nu i torsdags, sen idag va vi på inskrivningssamtal.. underbart att se det lilla hjärtat slå. Har någon av er varit på vul ännu?? (Jag går iofs privat, genom där jag jag fick mina p-piller innan). Ska på ett nytt den 19 juli (é då i v 13) för att göra ett kubb test. Någon annan som ska göra det? Hur mår ni annars?
    Jag gjorde vul idag är i v. 7 (6+6). En dag minus än vad jag räknat ut så det stämde ju ganska bra!
    Bild finns i mitt galleri för den som vill kolla :)
  • Nanna08
    limhamnstjej skrev 2010-06-21 21:51:41 följande:
    Helgen har försvunnit iväg i ett nafs och idag ska man ju inte klaga, har suttit på altanen med kompisar hela kvällen och fikat, helt gudomligt. Hoppas nu detta vädret har tänkt hålla i sig.

     Nanna08: Kan man göra vul där i lund utan att vara listad där?

    Tror inte vi får varken kub eller tidigt vul, går inte privat....eller gick iaf inte förra gången och tänkte nog ta samma. Ni som går privat, får ni göra 3D ultraljud?
    Ja, jag fick göra vul där i lund utan att vara listad. Sa bara att jag ville se om allt är okej med den lille. Ring dit och kolla!
    fröken lyckligtlottad skrev 2010-06-21 20:51:59 följande:
    Fick en remiss av min barnmorska till Kub på Cura... Nu när jag läser era inlägg börjar jag misstänka att jag haft tur. Själva kub testet (ultraljudet) är gratis. Men jag ska ta bloprov en vecka innan o det kostar 150:-... men det är det ju värt! Skriver ni in er på MAS eller? Jag går på Slottstaden, har funkat bra hittills iaf...
    Jag kommer skrivas in här på mvc i Limhamn. Sen kommer väl ultraljuden göras på mas.
  • Nanna08

    Ring 046 270 00 90 mellan kl 10-11 och 14-15. Säg att du vill boka en tid hos Peter Otthenståhl och att du vill göra ett vul för att kolla att det ser okej ut, att hjärtat satt igång etc.

  • Nanna08

    Inga problem MrsGlad

    En fråga till er... säger man att man är i v.8 när jag idag är i v.7+0? Alltså hur räknar dom?
    Igår på vul:et var jag i v.6+6 alltså vecka 7 om jag förstått det rätt?

    Skulle vilja göra ett till i v 11-12 därför vet jag inte hur jag ska räkna haha.

    Nån som kan hjälpa mig? ^-^

Svar på tråden Bf i jan/feb 2011 från Malmö