Inlägg från: Nanna08 |Visa alla inlägg
  • Nanna08

    Bf i jan/feb 2011 från Malmö

    Carrobarro: vad kul att allt såg bra ut på nupp-testet det känns väl bra att ha berättat för dina föräldrar nu? Jag skulle aldrig kunna hålla mig så länge.

    Själv har jag varit magsjuk och inte alls kännt mig bra. Ingen matlust så jag har gått ner 1 kg på 3 dagar, inte bra.
    Nu känner jag mig bättre, men magen spökar hela tiden och det blir många toabesök.
    Det är ju rötmånad som sagt så jag har säkert fått i mig något som inte varit okej.

    Den lill* tror jag mår bra ändå. Är det för tidigt att känna små rörelser? Är i vecka 13 nu. Har vaknat när jag ligger på mage av att det är någon som pickar till där inne och det är alltid på samma ställe. Det typ fladdrar till.

    Hoppas ni klarat er från sjukdomar! Kram {#emotions_dlg.flower}

  • Nanna08

    Här var det mycket bilstolssnack!

    Det som är smidigt med actan är det med deras bas som man lätt kan koppla på och av babyskyddet istället för att slippa använda bältet varje gång. Vi är inriktade på en sådan och ska kolla runt lite. Sen finns ju även brios stol, men vet inte riktigt o den verkar så komfortabel.

    Hur är det med de andra stolarna, finns det en bas till dem?

  • Nanna08

    Jag skrev fel innan jag menar att brios stolar verkar okomfortabla, sen som du säger MrsGlad är de små.
    Idag var vi och kollade lite på barnvagnar och bilstolar. Just nu lutar det åt en acta graco logico s. När det gäller barnvagnarna är det Mistral S, Cosmo, Spirit S3 och Emmaljunga nitro, men som sagt det är ett litet tag till innan vi ska beställa! Hinner ändras mycket

    Jag har iaf fått en tid för rul nu den 3/9, som jag längtar!

  • Nanna08
    carrobarro84 skrev 2010-08-05 08:15:40 följande:
    jag ska inte gå på RUL förrän den 20/9, väääldigt långt kvar, kommer vara typ i v 21. men men då kanske man ser mer, vi vill ju kolla kön.
    Vi ska också kolla kön, kommer vara i v 18 :) det kan man göra redan runt v 16-17. Men rul:et brukar vara v 18 och några veckor fram. Huvudsaken är att man ser nått!
  • Nanna08

    Här var det tyst...

    Hur mår ni? Någon annan än jag som känner av små rörelser? Händer typ 2-3 ggr/dag, men när det väl fladdrar till är det så himla mysigt.

  • Nanna08

    Jag och min sambo får förhoppningsvis veta vad det är som gömmer sig där inne den 3 september, om den ligger rätt. Bara 3 veckor och 3 dagar kvar nu, längtar så sjukt mycket!

  • Nanna08
    rontgensyrran skrev 2010-08-12 10:02:23 följande:
    Usch undrar verkligen hur det ska gå. Tur att det inte är större mängd iaf!

    Nästa fredag har jag gått halva graviditeten!!!!! TJJJOOOOOHOOOOOO!!! Skrattande
    Va kul själv har jag precis gått in i v.15. Snart halva...
  • Nanna08
    carrobarro84 skrev 2010-08-16 21:00:45 följande:
    imorrn åker jag och sambon till sicilien. ska bli skönt med semester. men idag fick vi veta att hotellet var fullbokat och att vi får bo på ett annat hotell. så om det inte är bättre eller minst lika bra kommer de ha en arg gravid på flygplatsen. å jag som alltid börjar gråta när jag blir arg kommer väl störtböla då.
    Hoppas hotellet är bra! Skönt att få komma iväg lite. Jag och sambon tänker ta en sista minuten nu i september/oktober. Längtar efter att få komma bort.

    Trevlig resa! Solig
  • Nanna08

    Jag har inte berättat på jobbet än... tänkte vänta efter rul nån gång. Är lite nervös för att berätta då jag bara jobbat där i 4 månader. Hoppas de tar det bra.

    Idag fick jag för första gången höra min lilla bönas hjärtslag, helt underbart att lyssna på. De låg på 156 slag/min

  • Nanna08
    Jessica1 skrev 2010-08-18 21:53:09 följande:
    SBM: Jobbar med verksamhetsutveckling fast jag leder rätt mycket projekt och får rätt mycket på min lott. I vanliga fall gillar jag stressen men nu orkar jag helt enkelt inte. DEssutom är stressa det sista jag ska göra...

    Nanna: perfekt antal slag, grattis! de blir så mycket verkligare när man hör u-båts?! ljudet

    Qauaroline: skönt att allt såg bra ut...!

    Idag tog några jobbarkompisar mod till sig och frågade om jag inte hade något att berätta de blev lite glatt överraskade när de fick reda på att det var 2 i magen Ska till läkaren imorgon undrar vad hon kommer att säga...
    Det låter typ som någon står och bankar i snabb takt, mysigt är det iaf

    Nu är det bara att vänta 15 dagar till, sen är det dags att kolla på den lill*. Kommer vara i v.18 (17+1) när jag ska göra det.

    Så kul att få det berättat! Jag berättade för en till på jobbet igår och hon sa att hon hade tänkt fråga mig härom dagen, för hon såg att mitt ansikte förändrats haha

    Nu är det bara cheferna kvar, men det blir efter rul!
Svar på tråden Bf i jan/feb 2011 från Malmö