• FrökenX

    Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!

    Fortsättningstråd för oss lattemorsor i Stockholm som fött barn i mars 2010. Här bestämmer vi fikadejter och surrar om bajs och annat som vi finner intressant.

  • Svar på tråden Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!
  • JooCee

    Och här sitter jag med tårar i ögonen för att ni är så fina! <3 Tusen tack! Tänkte skriva ytterligare ett mastodontinlägg men nu vaknade lillan så jag får krama om er ordentligt nästa gång vi ses ist.

    KRAM

  • Queenofice
    LindaB78 skrev 2010-06-18 11:16:12 följande:
    ...och  cerazette verkar vara riktigt elaka små piller. Kram till er alla som äter dem! Hjärta Är det någon av er som mår bra?
    När jag läser om era besvär är jag riktigt nöjd med mitt beslut att testa kopparspiral. Inga fler hormoner för mig.
    Av vad jag vet så känner jag inte av några biverkningar alls och tycker så synd om er andra som har sånna problem.
  • elzilen
    Fikalista:
    Måndag (kl 14, Etnografiska museet): Ami, (Morrflis) Lovi, elzilen, Ettan, Vinter, Miah
                      (Helena, Karin, Linda)
    Tisdag: Miah, Helena, Karin, Ida, Lotta, eva-lena, Sophia, Angelica, Linda
    Onsdag: Miah, (helena), karin, Ida, Lotta,eva-lena, Sophia, Linda
    Torsdag: Ida, Sophia, Linda
  • Sophia84

    Lindis- Välkommen!!! =)

    JoCee- Jag förstår att det känns tungt. Men skönt at du hittat ett knep att undvika bråk/tjaffs med lillkillen. Jag tror att det är till en början det kommer kännas tufft att förbereda honom inför allt av den enkla anledningen att du inte är van och kommer i huvudet behöva påminna dig om detta hela tiden, men ge det lite tid så tror jag som ngn tidigare i tråden skrev att det kommer att komma per automatik.

    Du är en så JÄÄÄÄ*****LAAA bra morsa som kallat till utredning. Det är inte alltid lätt att se/inse att något kan vara annorlunda. Det behöver det ju i Z fall inte vara, men då kan det vara skönt att ha uteslutit det och inse att det bara är superduper mega trors som troligtvis går över och svartsjuka.

    Jag vet att det kanske känns jobbigt att ta sig ut, men jag tror nog att när du väl har gjort det så kommer det kännas bättre. Och ta med dig Z. Han var ju inte så jäklig när vi va i edsbergsparken sötnosen. Och vi kan ju hjälpas åt med stimulerande lekar etc för det behöver ALLA 5åringar hehe.

    Vi saknar dig massor på fikorna. Men som sagt ta din tid och känn efter. Är det fööör jobbigt är det klart att du skall vara hemma och ta det lugnt.

    Massa Kramar till dig Fina.

  • HelenaOlivia
    Vinter jag kom på vad det var jag skulle fråga dig om! Det va om färgning av handdukar, var köper du färgen?  gör du det din maskin hemma?  Måste man rengöra maskinen efter så inte allt i framtiden blir färgat?
    Har aldrig provat men efter att vi prata om att färga ikea-trasorna/handdukarna i olikafärger för att kunna skilja dem årt så blev jag sugen
  • FrökenX

    Det är en stor dag mina vänner. Inte bara för att det är kronprinsessbröllop (huruvida jag är royalist eller inte låter jag vara osagt) men jag kommer i mina vanliga jeans nu. 3 månader efter nedkomst väger jag fortfarande några kilo för mycket men jag har utan ångest och fingrar i halsen lyckats med att få på mig mina gamla jeans trots att jag är alldeles förmycket förtjust i smågodis och kakor!

  • HelenaOlivia
    MiahMaria skrev 2010-06-19 09:40:54 följande:
    Det är en stor dag mina vänner. Inte bara för att det är kronprinsessbröllop (huruvida jag är royalist eller inte låter jag vara osagt) men jag kommer i mina vanliga jeans nu. 3 månader efter nedkomst väger jag fortfarande några kilo för mycket men jag har utan ångest och fingrar i halsen lyckats med att få på mig mina gamla jeans trots att jag är alldeles förmycket förtjust i smågodis och kakor!
    jippii!!!!!! Grattis och bra jobbat! Så skönt att fingrarna inte varit med utan du gjort det ändå och jag tycker 3månader e korttid.
    KramHjärta
    Behöver ditt kontonummer
  • LillaStollan

    Härligt Miah Skönt att du fått må bra under tiden!

    Jag gick ner ganska mycket, eller jag gick ner till startvikt men nu vågar jag inte ställa mig på vågen. Det känns som att min mage börjar välla över igen

  • Vintervacker

    Helena: Man köper vanlig textilfärg på t.ex Åhlens, större mataffärer brukar också ha. Man köper även textilsalt (det står på färgen hur mkt man behöver) sen häller man bara färg, salt, och ett fixeringsmedel som följer med i färgförpackningen i maskinen och kör. Efter det kör man en extra gång, allt står i instruktionerna. Och då blir plaggen rena från extra färg och maskinen likaså. Det blir starka och bra färger, det enda man ska tänka på är att syntet inte går att färga, så färgar du en vit jacka lila som har nylonsömmar förblir de vita. Men det kan oftast bli coola resultat ändå.... Lycka till!

Svar på tråden Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!