Inlägg från: valkyrie |Visa alla inlägg
  • valkyrie

    vi unga med PCO nr 2

    det har om ÄL-stikor har jag med råkat ut för minna visar alltid jätte svagt men har aldrig äl. så tycker det är konstigt

  • valkyrie
    snuddi skrev 2010-11-02 21:55:06 följande:
    Nej haha jag missade det juh! :D Men ska kika in på din profil nästa gång ;)
    Kramkram!
    hehe det gillar vi ;) hehehe
    kramar
  • valkyrie
    Höstflickan83 skrev 2010-11-03 16:52:04 följande:
    Så skönt att då äntligen fått det bortgjort!! Hoppas du inte har alltför ont och sådär nu heller. Kram!
    det är jätte skönt. nej jag mår som vanligt nu. bara mycket mer rörlig. och har fått en sån jävla sex lust. men det är bara posetift
  • valkyrie
    Höstflickan83 skrev 2010-11-26 18:52:17 följande
    Jag kan inte tro att det är sant!!! Skrattande
    Nu är det bara att hoppas att pyret vill stanna kvar...
    Grattis tjejen håller tummar och tår att den ska stana kvar Skrattande

    måste fråga med tanke på att jag inte varit så aktiv i tråden. lyckades ni själva eller med hjälp av tex pregro?
    och hur länge har ni försökt?
    DiamondsandRust skrev 2010-12-01 22:44:19 följande:
    Hej! Fick reda på när jag var 20 att jag hade PCO-anlag, nu snart 3 år senare så är jag nästan övertygad om att jag har PCO. Har inte gjort nån vidare undersökning, planerar inte barn nu. Men känns ändå bra att få prata med andra som kanske känner igen sig i det jag har att berätta.

    Så nu hoppar jag in i denna tråden :D 
    hej och välkommen. varför tror du att du har PCO nu? eller mer nu än innan?
  • valkyrie
    Höstflickan83 skrev 2010-12-02 21:28:03 följande:
    Tack! :)
    Det var med hjälp av Pergo och första pergotimeförsöket. Hoppas det ska gå vägen! Har bokat tid för inskrivning och jag vill bara att tiden ska springa iväg för jag är så rädd att det ska gå dåligt...
    va härligt. håller tummar och tår för dej tjejen det kommer gå kanon
  • valkyrie

    Hej alla nya i tråden kul att fler hittar hit.

    Lill malle. Det bästa du kan göra är att be ditt gym ta ett blodprov på dej och att du bil ha svar på om du har pco/pcos. Du har rätt till svar. Låter inte kul med vätskan. Hoppas op går bra. Det är sant som du skrev tänker man mycket på barn med mera stoppar det upp graviditeten. Och man får svårare att få barn.

    Asterix. Grattis till graviditeten. Kul att LCHF funkade för dej. Tyvärr tror jag inte att det va den som gjorde att du blev gravid utan det att du gick ner i vikt. Går man ner i vikt så gör det att man får lättare att bli gravid om man har pco/pcos. Jag har genom gått en GBP op och har gått ner lite över 20 kg nu. Jag börjar få min mens tillbaka ca en gång i månaden. Och det är tack vare att jag har gått ner. Dox har jag pcos så ägglosningen är nog långt iväg än.

    Hoppas det är bra med alla er andra. Kram

  • valkyrie

    Hej hur går det för alla?

    Jag har varit väldigt dålig med att skriva här. Ber om ursäkt. Har inte riktigt haft ork. Varit mycket sjuk och så. Men barnlängtan är större än någonsin. Jag har hitentills gått ner 35 kg. Och gått från 56 i kläder till 42-44 så jag är jätte glad. Men många kg kvar. Men tar ett kg i taget.

    Är det någon här som blivigt gravid? Har varit dålig med att läsa här. Håller tummar och tår för er alla tjejer.

    Kram

  • valkyrie

    Annaofie22: hehe tackar. Metoden är att jag genomgick en gastric bypass den 27/10 så det är efter den som jag gått ner. Vi blev nekad all hjälp på sjukhuset med att skaffa barn omjag inte gick ner. Så då hade jag inget val mer än att göra op. Och jag ångrar det inte en sekund. Har provat all men inget funkar. "bantningen" går jätte bra jag lever ett vanligtliv men äter mycket mindre. Jag har inte kännt av någon äl än. Och jag och min man kör med kondom änn så länge.

    N0c87: tackar :) hur länge har ni försökt? Barnlängtan är jätte jobbig. Specielt nu för mej när alla ska ha barn känns det som. :( vi har försökt i över 2 år nu. Och vi har vetat om pcos.en i lite mer än 1 år. Direkt när vi fick reda på att jag hade pcos så sökte jag för att få göra en GBP.

  • valkyrie

    N0c87. Konstigt att dom tyckte att du skulle äta p-piller. Så nu ger ni gärnet då. Håller tummarna för er. Ja det är jobbigt att se alla andra få barn men inte än själv. Dom säger att efter 1-2 år bör man vänta men det tänker inte vi gjöra. Nu kör vi med gummi men i bland utan. Så skulle det bli något blir vi jätte glada. Men typ till sommaren ska vi sluta med gummi har vi tänk helt. Och då har jag hunnit gå ner ännu mer. Har juh bara ca 15-20 kvar att gå ner sen ör jag normal viktig. Så hoppas på att hinna nå ner dom tills dess

Svar på tråden vi unga med PCO nr 2