• Kattflickan

    Downs syndrom - Vi gjorde abort

    AlidaC: Det tar tid innan man kan sluta gråta. Jag började gråta häromdagen på jobbet för att jag tänkte på vår dotter och på hur jobbig aborten var. Sen återkommer ofta tanken till mig att det är så osannolikt att det hände. Minns hur glad jag var när jag gick in i vecka 12 utan ett missfall, tänkte att det var safe!

    Det tar tid innan man kan vara sig själv på jobbet och jobba helt och fullt ut. Försök ta det lugnt och pressa inte dig själv! 

    Jag började fundera idag över att det kanske vore bra att börja förbereda sig på att det kanske aldrig blir ett barn, man vet aldrig. Men jag hoppas jag har fel och att det snart blir plus igen!

    Kram!

    Millan

     

  • Kattflickan

    Tack för all peppning! 

    Känns bättre idag. Snart kör vi igång nästa försök, hoppas det lyckas.  

    Ja Victoria, jag trodde faktiskt inte att sorgen skulle sitta i så länge. Nu är jag inte ledsen på samma sätt längre men känner mig ibland så sorgsen.

    AlidaC: Jag tror dina jobbarkompisar förstår! Bland mina var det flera som kom och berättade att de haft problem med att få barn, missfall etc. för att trösta mig.

    Millan 

  • Kattflickan

    Lindis: Lycka till! Hoppas verkligen att det går vägen nu! Vore jättekul om vi båda kunde bli gravida typ samtidigt här i Uppsala!

    Jag fick ett starkt utslag på ÄL-stickan idag, på dag 15, så det ska väl snart sexas, sen får vi se hur det gått om två veckor. Vi har kört på varannan dag sen i lördags.

    Pernilla: Jobbigt med ryggen! Hoppas du får din graviditetspenning! 

    Millan

     

  • Kattflickan

    AlidaC: Folk som inte varit i den sitsen att det är svårt att få barn kan vara så jäkla klumpiga ibland! Själv kommer jag aldrig fråga nån om de ska skaffa barn nånsin igen. 

    Jag fick frågan från ett ex nån månad efter aborten om inte vi (jag och sambon alltså) skulle skaffa barn snart. Jag försökte skämta bort det men gick sen in på toa och grät. Han visste inte vad som hade hänt och jag ville inte berätta för honom och hans fru som bara "oups, blev med barn utan att det var meningen"

    Om du känner för att vara ifred så försök få vara det! Jag och min sambo var mycket osociala hela hösten efter aborten. Ville inte umgås med nån!  Låt dig återhämta dig i din egen takt!

    Ta hand om dig!

    Kram!

    Mille

     

  • Kattflickan

    Jätteskönt  Limpan att allt såg bra ut! Får mig att få lite hopp om att det faktiskt kan gå bra. Jag håller på att vänta in nästa BIM som är på onsdag. Känner inget nu men det har jag inte gjort de förra gångerna heller förräns nån dag innan bim.

    Millan 

  • Kattflickan

    Hejsan,

    Jag ska testa imorgon bitti, har lite känningar och hoppas det inte är inbillning den här gången.

    Tittar kanske in imorgon bitti och talar om hur det gick. Hur är det med dig då Limpan? Antar att illamåendet har lagt sig?

    Millan 

  • Kattflickan

    Jag har plussat! Strecket var nästan lika starkt som kontrollstrecket, men inte riktigt. Hoppas verkligen det går bra den här gången. Jag ska resa bort nu så jag skriver kanske inte på några dar här.

    Millan 

  • Kattflickan

    Hej,

    Tack för alla grattis! Mina symptom har ökat och även gravtestet så nu var teststrecket nästan starkare än kontrollstrecket imorse och jag har ömma bröst och är lite förstoppad, känns bra

    Hoppas det går vägen nu!

    Jobbigt med ryggvärk Limpan, hoppas det blir bättre, kan man göra något åt det? Är det foglossning?

    Lindis: Ska du sätta in ägg snart?

    Millan 

  • Kattflickan

    Å nej Lindis! Förstår att det måste kännas tungt att få missfall! Hoppas de kan operera bort polypen snart så ni kan vara igång igen.

    Men att du blev spontangravid är väl positivt? Kan något ha förändrats efter att du var gravid? Så att du har lättare att bli gravid nu?

    Hoppas verkligen att ni snart kan vara igång igen!

    Kram!

    Millan

     

  • Kattflickan

    Eftersom du blev gravid så kanske din kvarvarande äggledare inte är så dålig? Hoppas du blir gravid igen av dig själv efter operationen, så slipper du hormonerna! Men annars så får du nya chanser på ivf i höst! 

    Jag mår bra, mina bröst har svullnat från B till C-kupa och är ömma och dessutom är jag lite förstoppad. Ungefär som första gången jag var gravid. Hoppas jag slipper illamåendet den här gången också. Eftersom jag vanligen tränar en del så brukar jag aldrig vara hård i magen annars, måste hitta på nåt att göra åt det, det är rätt jobbigt. 

    Millan 

Svar på tråden Downs syndrom - Vi gjorde abort