Inlägg från: Snarkofagen |Visa alla inlägg
  • Snarkofagen

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Hej tjejer! Nu är jag en gladare Snarko igen. Mannen har kommit hem och allt är frid och fröjd igen. 

    teasa - håller med Nollan, du drar verkligen ett STORT lass och det är imponerande att du orkar. Fast å andra sidan så har du ju inget val så det är ju bara att bita ihop. Hoppas du hittar andningspauser någonstans, små mikropauser.

    Nu är både Ella och jag behandlade mot springmask och det verkar ha gått bra. När jag ringde till förskolan, tycker jag inte att de fattade hur snabbt skiten kan sprida sig.

    Nollan - skönt (missförstå mig rätt...) att Elliot är bråkig hos dagmamman också. Undrar vad det beror på? Har du förresten bestämt hur du ska göra med Felix och dagmamman? Och hur mår du och magen?  

    I morgon ska jag till gyn och kolla läget med cysta och livmoder. Håll tummarna!  

  • Snarkofagen

    teasa - förstår din känsla med att du "vilar ut" på jobbet. Här hemma kommer min "vila" när måndagen kommer och jag är ensam med Aston. 

    bussig - wow! 0,8 kg är ju verkligen ingenting. Snyggt jobbat!

    mejja - här kommer lite positiv energi till dig! Jag har trotsat min hosta i två dagar och varit ute på långpromenader. Skönt att få lufta eländet ibland! Håller tummar för att ni blir bättre snart, allihop! 

    Tack för hållna tummar. Cystan är borta, precis som Annelitan berättade att det hände för henne. Men jag ska ta medicinen ett par gånger till och sen boka tid senare i vår för han kunde inte se något. Aja. Jag är glad att jag inte blöder så galet mycket i alla fall.

    Idag ska Ellas förskola iväg och åka skridskor, det meddelade de igår. Japp, ni läste rätt. Igår fick jag besked om att de ska åka skridskor idag. Ella som inte ens ÄGER skridskor! Skrikandes De får lösa det bäst de vill för jag köpte inga igår. Jag är inte så säker på att hon ens vill åka skridskor. Men grupptrycket gör väl att hon vill åka  

  • Snarkofagen

    När jag hämtade igår, berättade fröken att Ella hade fått låna. Tydligen har skolan skridskor och hjälmar, så var det när jag gick i skolan också. De som inte hade, fick låna. Och det är ju bra! Nu har vi sån tur att en kompis har skridskor vi kan få köpa men det kostar ju ändå Obestämd

    Hon hade tydligen tyckt det var jättekul att åka, hade åkt själv till och med Så idag ska jag stressa iväg till vännens jobb och hämta skridskorna till madame. Pust...

    Mannen var ju borta förra veckan och det märks på Ella. Hon har varit väldigt tvär mot pappa sedan han kom hem. Igår lossnade det. De två har det lite ansträngt just nu. Min man är inte världens mest tålmodige person, när han tjatat tillräckligt länge på hennne ryter han till och då blir det ju skrik och gråt för hela slanten. Så i helgen ska de få egentid för att hitta tillbaka till varandra igen. Få se om hobbypsykologens "metod" fungerar. 

    Från det ena till det andra, är det nån av er som lyssnat på svenske Tingsek? Jag upptäckte honom i veckan och jag tror att jag är lite kär

    Ooooh, jag har förresten inte berättat - resa till Barcelona är bokat 31 mars! Badabing! Och jag betalar inte ett öre, det är det bästa

  • Snarkofagen

    Nollan - hur länge till behöver du vara splittrad mellan jobb och plugg? Lunchlåda - får inte barnen skolmat? 

    Idag har vi SOOOOOL! Solig Så härligt! Ja, fast det är väl sådär -4 grader ändå men sooool! Aston ska till bvc, Ella är ledig eftersom det är fredag så hon ska följa med. Tänkte att vi skulle gå och fika efter bvc-besöket, det är ju snart semmeltider. Aston har fått en semmelbody från Lindex, kunde inte låta bli  

    Idag börjar jag ladda för att söka stans roligaste jobb, bioklubbskoordinator på SF. Visst låter det galet kul?! Nackdel - i jobbet ingår att välkomna uppåt 900 besökare till en biovisning... Förvånad 

  • Snarkofagen

    Ja, du har nog rätt. Åtminstone Sverige och Finland har skolmat, Norge vet jag att de inte har skolmat. 

    Det blev ingen semla idag. Vi hade jämnt skägg med att hinna till bvc i tid Sen var vi en sväng på bibblan och där gick hela eftermiddagen. Jag älskar verkligen att bo här, allt finns på promenadavstånd. Och ett bibliotek 10 minuters promenad hemifrån är ju verkligen inte fy skam! 

    I kväll ringde grannen Felix mamma. Felix skulle kolla på film och käka chips och hade frågat om Ella fick komma över Va, är det inte så att hjärtat smälter?! Hjärta 

    Trevlig helg, vänner!  

  • Snarkofagen

    MEN - en sån trevlig helg! Idag var det sådär härligt gnistrande skönt ute som det kan vara på våren. Ja, jag vågar mig på att skriva "våren", även om det säkert kommer ett bakslag med lite snö igen. Nu är till och med jag trött på snön. Men det vore himla härligt om barnen kunde få snö till sportlovet. Splittrad - jag?!  

    Ella har nu fått egna skridskor. Köpte av en kompis - 100 kronor. Lagom pris, tycker ni inte? Hon tyckte det var SÅ ROLIGT! Och galet nog så har jag anmält henne till skridskoskola med start i september. Ja, ni läste rätt. Här i stan måste man vara ute SJUKT TIDIGT om man ska hinna anmäla dem till roliga grejor September till mars pågår terminen. Vi får se hur det verkar när det närmar sig. Än så länge är anmälan inte bindande. 

    Min plan har funkat. Ella och pappa har hängt hela helgen och det är funkar jättebra! Sa till honom om det där med hans korta stubin, borde dock köra Nollan-stuk och ta det lite djupare. Får köra Nollan-snacket om det fortsätter.

    Nu ska jag handla maten på nätet. Ha det gott!  

  • Snarkofagen

    Nollan - ignorance is bliss. Sluta läsa en massa sajter. Säger som bussig, du ska se att allt går bra. Har tänkt på dig och dina vänner i Australien. Hoppas allt är bra med dem. 

    bussig - *kram* Det är så enkelt att just ER bebbe väntar på att komma. Ni kan ju inte få vilken filur som helst, eller hur?!  Åkte förbi din t-banestation igår och kände din närvaro väldigt starkt. 

    Jag är nere i en ordentlig svacka. Har haft en vedervärdig ägglossning och ser inte fram emot mensen. Har haft värk i magen i en vecka och inbillar mig det mesta om cystor som växer och spricker. Urk. Har börjat söka jobb för i april är det min tur att bege mig ut i arbetslivet. Men det är lite tyst och tomt.

    Jag känner mig så jävla ENSAM mitt i familjelivet. Inga vänner som bor i närheten. Inga lekkompisar till Ella. Jag tycker att min man är sur och grinig och otillgänglig. Jag tycker att jag får dra ALLT här hemma. Han tycker att jag är onödig när jag vill skaffa en RUT-städerska (Nollan, känner du till RUT-avdraget? Staten betalar halva kostnaden på hushållsnära tjänster). Men de gånger han dammsuger, gör han ett halvdant jobb. Badrummen är just nu fulla av damm för att han av någon jävla anledning inte dammsuger badrum?! Har ni hört nåt så korkat! 

    Varenda fiber i min kropp vill radera inlägget ovan. Men nej, det måste stå kvar. Jag behöver se det på pränt.

    Tjejer. Det blir en bättre dag någon annan gång. {#emotions_dlg.flower} 

  • Snarkofagen

    Men mejja! Grattis! Det där blir ju PERFEKT för er! Det ser jättehärligt ut! Ha ha, den där gula tapeten med "diamanter" som finns i sovrummet med grön soffa, hade vi i vår förra lägenhet. Efter ett år med den höll jag på att DÖ och vi var tvungna att måla över den  

    Nollan - sådär mycket snö har vi haft hela vintern men nu är allt på väg bort. Ska ta en bild från min balkong så ska du få se hur långt 'våren' kommit här. 

    Tack för era båda pepp och mejja, du har det faktiskt än värre. Skönt att ni har dina föräldrar så nära nu! 

    Igår var det fredag och Ella var ledig. Vi var på Lasse Åbergs museum, nån som varit där? De har byggt upp Trazan & Banarnes djungelkoja men Ella tyckte det var lite läskigt  

    Nu ska jag och Ella iväg till Friskis & Svettis på familjejympa. Vi har varit där en gång förut och det gick käpprätt åt skogen för hon ville VERKLIGEN inte jympa. Ska se hur det går idag. 

    Trevlig helg! 

  • Snarkofagen

    Hej, det är jag igen  

    Idag märkte jag att Ella har växt så det knakat! I höstas köpte jag 3 par jeans till henne; stl 110. Vi har inte använt dem så mycket och när jag tog fram ett par idag, var de för korta! Förvånad Men det är ju HELT GALET! Kapp-Ahls kläder som är stl 110/116 är precis perfekta och hon kommer nog inte att kunna ha de långärmade tröjorna i sommar. 

    Vad har era barn för storlek?  

  • Snarkofagen


    Såhär långt har våren kommit utanför vår balkong. Nu ska det nog inte komma metervis med snö längre. Eller vad tror ni? 

    teasa - det låter som att du ändå har läget under kontroll även om det varit mycket. Det vi inte dör av och så vidare, eller hur? Trist att din barnfria helg frös inne. Hoppas det blir barnfritt snart och håller tummar för att medicineringen funkar.

    Idag är jag hemma med Ella. Surprise… Hon hade feber igår och det kändes säkrast att ha henne hemma en dag så att hon blir feberfri. Men man blir ju smått galen på alla prinsesslekar, veterinärdito och gud vet allt man tvingas leka :-/ 
Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~