Inlägg från: Mamma till bröderna bus |Visa alla inlägg
  • Mamma till bröderna bus

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    snarko, ja då, han sitter med hörlurar framför datorn hela dagen, han kommer jag inte märka av, stambytet som börjar i september däremot.. det kommer störa... har en kompis som precis fått barn, kommer vara där en del, min svärmor har bjudit över mig till henne oxå, så det går nog..


  • Mamma till bröderna bus

    nollan- hoppas förlossningen startar snart för dig =)

    har varit hos bm och allt såg bra ut, ska göra tillväxtul i v 32(9veckor dit) hon vill att jag gör glukosbelastning oxå, blä för det.. och när hon såg mig gå så blev hon bekymrad över att jag har så ont, så beordrad till att boka tid för utprovning av kryckor hos sg.. inte kul att behöva det redan nu. ska gå på vattengympa för gravida oxå... det ser jag fram emot, i vatten har jag inte ont..


  • Mamma till bröderna bus

    1tu3-grattis till husköpet, vad skönt aatt det är klart , nu är bara själva flytten kvar ;)

    Ja, inte kul att ha ont, hade inga besvär med Felix men denna gång... hade jag inte haft foglossningen så hade denna graviditet varit underbar, har knappt mått illa, och mår förövrigt oförskämt bra.. MEN det är klart så bra ska det ju inte få vara... Haft en helvetes natt då jag var iväg på shopping igår eftersom Felix bytt storlek över sommaren och vuxit ur näst intill alla tröjor så det blev lite mycket gå så jag hade jobbigt inatt. Felix sprang in till oss imorse och fråga om vi snart skulle till dagis, för han och kompisen skulle ha cykeltävling, grabben blev besviken över att det var helg.. Hmm hur ska man tolka det ;) Det märks att han saknat sina kompisar över sommaren..  Vi är svårstartade idag, Felix leker, jag surfar och mannen vet jag inte vad han sysslar med, vankar mest omkring, frukost har vi inte ätit än, men det börjar nog bli dags, vi är tröga idag..


  • Mamma till bröderna bus

    mejja-felix blir tokig på strumpornas söm oxå, det är knöligt...

    3:e veckan av stambytet har påbörjats, är galet less på skiten, hemmet ser ut som f#n, byggarbetsplats helt enkelt, saknar min dusch och min toalett, inte kul att kissa i en hink i klädkammaren....  foglossningen är värre än illa (gnäll, gnäll) är allmänt grinig ikväll, kan nämligen inte gå ikväll, gick för mycket underdagen och blir då liggande resten av kvällen med jätte aj i bäcknet, kunde inte ta av mig skorna efter att ha hämtat felix från dagis.. muntert eller hur?? enl min bm så kan min svåra foglossning göra att de planerar en igångsättning 2-3 veckor innan beräknad förlossning.. det kan jag verkligen önska.. v 27+ 2 idag och om 10 veckor hoppas jag att det är över..

    vad önskar sig era 5-åringar i present? här är det transformersbilar, disneys bilar (såg filmen på bio ) och lite fler bilar...


  • Mamma till bröderna bus

    Nollan- Felix åt bara ersättning (hade ingen mjölk) jag slet i början med amning, men ersättningen räddade oss... Amma först och komplettera med ersättning, då ser du ju hur pass hon fortfarande är hungrig... Stambytets 4:e vecka går mot sitt slut, fukten i väggarna och golv har torkat, elektriker har varit och dragit kablar, inget annat... Så less på detta.. mer och mer hamnar jag i sängläge, idag kunde jag inte ta på mig skorna när det var dags att lämna på dagis.. ska till läkaren och diskutera igångsättning 11 veckor kvar.... (om inte läkaren är snäll)


  • Mamma till bröderna bus

    skönt att det gått bra snarko.. voltaren och alvedon kombination är toppen, funkar även på den jävligaste av mensvärk oxå ;)

    Har inget bättre än att hänga på internet längre, men man tröttnar efter stund av surfande.. det mesta blir jag visserligen uttråkad på efter en stund. Skulle egentligen ta mig iväg till vattengympa, men har för ont för att ta mig dit, Felix var ledig från dagis igår så jag roade honom igår vilket känns idag.. men nu är det helg så nu får mannen ta över så att jag kan tillbringa dagarna på soffan och pilla mig i naveln.. URTRÅKIGT!!!! Är gnällig idag men inte sova och aj aj ont heeeeeeeeeeeeeela tiden får mig att deppa ihop ibland, idag är en sådan dag


Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~