Inlägg från: Mamma till bröderna bus |Visa alla inlägg
  • Mamma till bröderna bus

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    hej på er!! nu börjar det lugna ner sig här hemma igen syrran har dragit, felix är på dagis, jag sitter och slösurfar på egen tid utan  massa måsten...

    Snarko- usch vad jobbigt det låter!!!

    Men snön tjejer, herre gud.. idag kom typ 4 elever till skolan, lärare som sjukskrev sig för att dom helt enkelt inte kunde ta sig till jobbet... Jag har slutat för dagen och njuter av lugnet, men har planer på att hämta felix lite tidigare idag ju längre jag väntar med att gå ut desto jobbigare känns det..

    teasa- ha en supermysig helg..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    snarko- låter nästan som hemma hos oss, men sen emellanåt så kommer felix springande och säger mamma jag vill ha dig för jag älskar dig jättemycket. så det är bergbana utan dess like


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    1 tu 3- känner igen mig lite, har inga "gamla" vänner kvar, men när felix föddes så hängde jag i en tråd här på familjeliv med prematurmammor och vi upptäckte rätt snabbt att vi alla bodde rätt nära varandra, så vi tog en neo träff, fikade och prtadade om hur det var med våra supersmå bebis, bearbetde alla sådana känslor osv, vi var 10 st från början, tråden har dött ut för ett par år sen, men 2 av dessa tjejer umgås jag med regelbundet, framförallt en av dom, vi firar nyår tillsammans sen 3 år tillbaka, även midsommar, vi går på bio och träffas på stan både med barn och utan barn, det jag vill ha sagt att man kan hitta en vän eller fler på massa olika sätt som man kanske inte har tänkt på.. ge inte upp hoppet ;) och du man får skriva av sig här, det gör vi andra =)

    just det tror felix börjar få vattkoppor- har alla haft det av er? vi umgicks med en unge förra veckan, och medan vi lekte så kom kopporna fram på honom, felix har haft feber i 3 dagar och i morse så såg vi en röd prick mitt i pannan, ser ut som det gjorde på den ungen vi lekte med förra helgen, så om det är någon som inte haft och vill ha, välkomna hit =) jag bjuder på fika =)


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    felix verkar klara sig från vattkoppor, men är inne på dag 8 med feber.. men idag är han hyffsat pigg och har till och med ätit rätt bra, så han verkar vara på väg att bli frisk, mannen ligger sjuk, så jag bara väntar på att själv bli sjuk..

    vad jag gör i bromma =) jag är elev assistent i skärholmen, men vi har en elev som går i bromma, så på torsdagar är jag där och hjälper honom, vilket inte är så mycket, ett under att jag får betalt för det, sitter mest på en bänk och läser...


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    nu börjar felix må bättre igen, blev 8 dagar med feber och knappt någon mat.. han var riktigt ur fas, mannen var oxå däckad, men mår en aning bättre (han sitter upp) Han tror att de båda har/haft influensa. Felix har varken tok hostat eller snorat, men nu när han börjar må bra så rinner det oavbrutet ur näsan.. Jag är den ända som inte insjuknat... än.. känns väldigt förvånande om jag skulle klara mig undan deras feber...
    snarko lycka till på tisdag, har knappt hunnit läsa men har haft det fullt upp med sjuklingarna..

    jag ha sportlov och ska roa en rastlös pojke denna vecka, någon som vill hitta på något?? jag har träning 3 dagar,men det tar ju inte hela dagen..

    Här spirar vårkänslor idag, vilket väder, plusgrader och sol.. underbart, vi firade det med att vara ute en stund och sen har felix och jag rensat i hans rum, tagit bort leksaker han inte leker med en del ner i källan och trasigt i sopporna, nu kan man gå in i hans rum utan att behöva riskera livet igen.. blev riktigt bra, felix är mest glad över att få vara i källan, det är spännande som bara den om man heter felix och legat hemma en vecka..
    tittar era små på melodifestivalen'? felix är såld på det, han ska äta ostbågar och lyssna på musik, han tjatar nästan hela veckan om festivalen och vad han vill ha att äta till, det är popcorn eller ostbågar i hans värld som gäller.. =)


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    gisses vilket väder =)
    snarko jag håller tummarna för jobbet =)
    Jag har fått en beställning på tårta, lite kul så idag har jag först tränat sen bakat en tårtbotten och förberett 2 olika mouser till tårtan, i morgon ska den monteras ihop och levereras =) alltid kul när man får en förfrågan =)

    snarko ang träff på fredag så har jag inte tid tyvärr, den stressigaste dagen på veckan.. kul med lov.. men vi måste snart träffas igen


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    mundiaré har en kolega kallat det för..vi har lika här hemma.. min trotsar tokmycket just nu, vissa dagar är det nästan så jag lägger ut en annons på blocket.. "bättre begagnad trotsig 4-åring bortskänkes vid snabb avhämtning" men sen vissa dagar är han sötare än socker.. fattar noll, vissa dagar känner jag verkligen inte igen honom..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    leksaker ja.. bilar och några bilar ibland leker han även med bilar, någon enstaka gång med bilar... osv han har biltävlingar, han leker att poliser jagar tjuvar osv han leker oavbrutet med detta.. allt med hjul helt enkelt..


    Felixmamman
Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~