Inlägg från: Mamma till bröderna bus |Visa alla inlägg
  • Mamma till bröderna bus

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Hej på er tjejer..
    idag började jag jobba igen efter julens ledigheter.. blä för att jobba känner jag.. Min mens har kommit igång efter missfallet så snart ska vi börja jobba på en ny bebis, så kanske jag slipper jobba tll hösten.. Min syster är påväg tillbaka hem till oss för en månad tydligen.. sen ska hon tillbaka till dalarna för gott.. SUCK hon ska dela rum med felix under tiden hon bor här (fördelen är att hon lägger sig samtidigt med felix då hon går upp 4 på morgonen) Vi som ska jobba på bebis.. blir att smyga som tusan..

    snarko- bli frisk NU!!! så nu har jag sagt åt dig så nu vänder det.. =)


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    oj vad jag missat..

    resa ja, åh å härligt det låter.. vet inte vart jag skulle vilja åka först.. skottland ska jag till i vår, min systerdotter har flyttat dit så jag ska hälsa på hos henne..

    snarko- vad jobbigt att du inte blir frisk.. usch med cystor, skönt att det är ofarligt iaf..

    fick tillbaka provsvaret efter cellprovet- inga cellförändringar så det var skönt att få veta, hade ställt in mig på att det var förändringar..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    snarko- vad skönt att du äntligen är frisk igen..

    Här har träningen kommit igång igen vilket är jätteskönt.. jag har fått med en jobbarkompis att börja träna med mig och eftersom han vill gå ner i vikt så fick jag en gåva från itrim.. en rockring på 1,5 kg, så nu rockas det här hemma..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    snarko- det fungerar bra med syrran, hon lägger sig rätt tidigt, helgen som kommer blir sista helgen hon är här sen bor hon här en eller två veckor till men kör möbler om helgerna tillbaka till idre, så snart är vi en vanlig familj igen..  Ja du vikten blir intresant att se, vägdag på torsdag, men jag gissar 2-3 kg upp.. men det tar jag.
    Hoppas det går bra hos gyn.. vafd är det för medicin?? när jag fick missfall innan felix  (v 16) så blödde jag farligt mycket, fick 2 enheter blod och var i rätt uselt skick, då fick jag en medicin som skulle hjälpa till att minska blödningen, minns dock inte namnet, lärde mig aldrig utala det..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    nollan- grattis!!! vi jobbar för fullt på nästa mage..så håll tummarna

    snarko- det var samma blodstoppande medicin..

    rockringen är kul felix vill bara att jag ska rocka, han vågar inte prova.. imorgon är det vägning- hoppas det bara är 2 kg upp.. det har varit en matig månad..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    snarko lycka till imorgon,

    usch vad många som är sjuka och hängiga nu.. inte kul alls.. just i skrivandets stund så är vi friska och jag gissar på att felix ska växa i en period nu, för gisses så han äter.. förra veckn fick vi truga som bara den för att ungen skulle äta lite.. nu äter han som om det inte fanns någon morgondag.. två portioner middag och sen en banan och ett äpple.. så är det varje dag sen ett par dagr tillbaka, han är så tydlig i sina växa perioder..

    nu är det nedräkning.. syrran ska bort i helgen så vi får familjehelg.. sen ska syrran bo här i tre veckor till, men dock inga fler helger.. längtar..
    nollan hur mår du?? hoppas jag får må illa och vara trött och grinig snart..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    Nollan du ska se att det går bra :)

    ingen graviditet här än iaf.. fick mens idag, skit surt, vill verkligen bli gravid igen, vi hade ju ställt in oss på en ny bebis..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    Hej, sorry att jag varit lite off.. varit mycket med syrran son inneboende, felix magsjuk, osv.. ska läsa ikapp mig när det lugnat sg lite.. sista veckan syrran bor hos oss iaf, jag längtar!!!


    Felixmamman
Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~