Inlägg från: Mamma till bröderna bus |Visa alla inlägg
  • Mamma till bröderna bus

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    daimis- vad kul med ridlektioner =) Jag vet inte vad vi ska hitta på åt felix, han verkar inte så inreserad just nu, vi får se till våren tror jag.

    Klart du törs =) jag väger 85 kg så det är fortfarande massa kvar av mig =) Men en granne stoppade mig igår och sa att hon inte kände igen mig, och frågade massa så det är kul. Det blir fler och fler frågor frå omvärlden då blir man lite stolt, men har fortfarande svårt att ta till mig att jag gått ner så mycket och känner mig lite störig när folk frågar om jag gått ner i vikt, blir oftast att jag svarar att jag gått ner lite, men min tränare har förbjudit mig att säga lite.. hon menar på att jag överskridit lite och måste säga mycket om folk frågar (mitt självförtroende är inte det bästa, men det kommer)

    Snarko- dags för lunchdejt snart??


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    snarko- skönt att du överlevde kalaset =)

    vi har haft utedag, började med en cykeltur på ca 8 km (tog en liten omväg till lekparken) där stannade vi och lekte, spelade lite bandy och sparkade lite boll. Sen kom vi på att vi faktiskt kunde äta lunch ute så vi gick hem en snabbis och packade ner korv och bröd sen stack vi till aspudden, tittade på djur och åt mat, klappade kaniner och lekte lite till. Så nu har vi precis kommit hem hem och är rätt trötta =)

    Tack snarko- men jag tror allt du känner igen mig, så stor skillnad är det inte.

    Nu ska jag uppdatera bloggen och sen komma på någon smaskig och väldigt varm middag, för nu är jag lite frusen av mig..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    Daimis- jag har ju typ 20 till att gå ner, så vänta bara ;)

    Jag mc kan vara gott ibland, äter inte det så ofta nu för tiden, inte helt otippat kanske =)

    kryddparty- vad är det?
    ja nu börjar en ny arbetsvecka. har lite andra arbetsuppgifter denna vecka då chefen är borta, jag ska föra in frånvaro i datasystemet, får lite komp som tack för besväret


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    Daimis- vad trevligt det lät. Känner inga som fixar sådana partyn..

    Ja jag tycker oxå det ska bli kul att få lite utöver att göra, hoppas nästan att en hel drös ska vara sjuka =)

    och ja, jag ska testa den vikten sen, undrar om jag kan lyfta det.. =) läskig tanke dock, hur i helsefyr kunde jag låta det gå så långt åt pipsvängen att jag är tvungen att gå ner 50 kg för att räknas till normalviktig.. usch


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    vet ni.. nu har felix blivit bjuden på kalas. Han har pratat om detta kalas hela kvällen många av hans kompisar fyller nu under hösten och vintern, så det blir en himla massa kalas..

    jag själv ska packa träningsväskan och sen ta lite valerina då jag tydligen glömt bort hur man gör för att sova.. så blir det träning imorgon innan jobbet, riktigt skön start på dagen


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    Daimis- snyggt!!! grattis =) jag vet ju hur det är =)

    snarko- kul med snö va?? vad gör du om ett par veckor? höstlovet v 45 jag är ledig on, tors, fre.. lunch en dag kanske???


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    Grattis till nästa Felix =) Hoppas era helger flyter på bra.

    vi har varit i simhallen idag felix är helt galen och har nästan varit mer under vattnet än ovanför ytan =) han är trött och har redan trots mellis börjat tjata om middag =)

    snön är borta och regnet öser ner.. pisstråkigt väder, mörkt och trist, det var skönt att bada och bara vara mannen har jobbat så vi fick en dag för oss själva =)


    Felixmamman
Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~