Inlägg från: Mamma till bröderna bus |Visa alla inlägg
  • Mamma till bröderna bus

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    snarko- vad söt du är =) vilket betyg.. jag åt kött och grönsaksgratäng, smaskigt och nyttigt =)

    ja, jag ska kolla träningskläder nu ikväll, måste få tag i en vettig tröja


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    damis- det går tröööööööööööööööööööööööööögt min fettförbränning har lagt av näst intill totalt.. så jag ska tokträna och mixa lite med kosten och se vad som händer.. men har gått ner samanlagt 36 kg nu.. Hur går det för dig?? jag är som en smurf 156 cm lång =) du då? ja det  var väldigt gott, kan jag rekomendera starkt


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    ja en aning längre är du allt =)

    Vad bra det går för dig =) Jag har receptet på www.mat.2kc.se (eller www.elampinen.blogspot.com) fast i det receptet är det bara grönsaker i men man kan variera den så himla mycket, lite att ta vad man har hemma =)

    Jag hoppas att platån är över nu 1 kg på 4 veckor är inte kul.. men jag har varit ute på en kombinerad powerwalk och joggingrunda idag, och jag tränade igår.. imorgon ska jag tokstäda och köra lite utfall tror jag, hoppas det sätter fart på förbränningen igen


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    1 tu 3- det har vi =)

    Här har vi sjukstuga, felix är hostig och om jag inte hör helt fel så låter den lite krupp.. :( Han har fått hostdämpande inför natten här (mot kruppen) Så nu blir det vab antagligen hela veckan eftersom gubben sticker på semester på torsdag, skulle ha kompat ändå slutet av veckan.. hoppas felix är frisk till lördag då vi har planer på en liten dagskryssning bara han och jag..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    snarko- hoppas du snart mår bättre, hoppas oxå på att det var kycklingen..

    daimis- en dagskryssning till åland i all enkelhet, felix blev sotis när jag åkte på konferens på båten så jag lovade i ett svagt ögonblick att såklart vi skulle åka när pappa ändå var på semester (tänkte inte på att det var så tätt inpå)


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    snarko- ja det tar ju ett par dagar innan man är tillbaka..
    felix mår bättre, han hostar, men mycket mindre än bara igår då han hostade konstant. idag hostar han vid ansträngning och vid sänggåeende.. imorgon är det ögonläkaren för felix eftersom han verkar se lite sämre med vänster öga. sen blir det dagis för hans del, rastlösare unge får man leta efter.. snarko- min telefon har lagt av .. igen så alla mina tele nummer är borta, så messa gärna mig så jag får tillbaka nummret;)


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    nollan- grattis, gud vad kul, jag håller både tummar och tår =)

    snarko- kalla lägenheter vet jag hur det är, vi hade hyresvärden över flera ggr förra vintern och kommer få ha det iår igen, vi brukar ha 16-18 grader här hemma, så det är täcke och värmeljus om man ska sitta lugnt och titta på tv en kväll...


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    jag vet det är kallt, men hyresvärden ignorerar mest, jag är en riktig fryslort nu när jag minskat i omfång. fryser mest hela tiden.. :(

    Vi har kommit på att vi kasnke ändå ska fundera på en till unge, inte så att vi kämpar hårt eller så utan mer.. blir det så blir det, vilket är betydligt seriösare än ALDRIG som det var förut..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    dom är de4t?? vad bra, felix har bett om att vi ska gå till affären och köpa en lillebror, han förstår inte varför man inte kan köpa bebisar i affärer =)


    Felixmamman
Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~