• Linn73

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    pp08 skrev 2012-08-20 18:34:13 följande:
    Ruvar nu på ett 2- celligt och ett 4- celligt. Frysen 'dödade' vårt 3e . Hoppas dock på ett starkt plus om 2 veckor!!!!!
    Hurrraaa! Här ska det plussas i höst!
  • Linn73

    VUL 1 idag och det är bara att inse att äggen börjar sina... Två folliklar i ok storlek, en mindre och några pyttesmå. Hoppas hoppas att de små vill växa till sig!

    Äggplock är planerat till nästa vecka.

    Hur går det för er andra?

    Kram

  • Linn73
    June74 skrev 2012-08-29 20:51:01 följande:
    Linn håller tummarna för att det växer ordentligt till nästa vecka!! Vad får du för dos och hur många dagar verkar du få spruta?

    Jag har fått blödningar idag, mensen verkar helt klart vara på G, men avvaktar väl till imorgon innan jag lägger av med crinone och ringer kliniken. Deppigt men jag hade redan gett upp, ganska bra taktik kände jag att ge upp hoppet lite långsamt. Bröt inte alls ihop idag faktiskt. Men särskilt uppåt är jag ju inte förstås...

    germany hur har det gått för dig? 
    Tack June! Jag har högsta dosen, dvs 450 ie. Får alltid spruta i ca 14 dagar och en gång blev det till och med 2 1/2 vecka! Den gången blev det dock bäst resultat. Tydligen bra att blåsorna får växa långsamt.

    Ledsen att höra att din mens verkar vara på gång. Tycker synd om dig och vet hur hopplöst och jobbigt det känns... Men det blir bättre. Jag lovar!

    Jag lider ju av testberoende och börjar ofta testa tidigt. Föredrar också att ge upp hoppet långsamt än att det ska komma som en käftsmäll. Men är så rädd och orolig att jag om några veckor ska behöva inse att det har misslyckats. Ännu en gång.. Men men, nu ska vi inte ta ut något i förskott.

    Kram till dig!
  • Linn73

    Tack för alla fina lyckönskningar!! Kattflickan, tänk att ni har lyckats - stort stort grattis! Poussin, det är så peppande att läsa dina inlägg! Hoppas bebisen har det bra inne i magen.

    Germany, förstår att du behöver ge dig själv en paus från FL och allt surfande ett tag. Jag har också behövt det i omgångar. Så ledsen att det inte lyckades för er den här gången. Känner igen mig i det du beskriver, man orkar inte bli ledsen helt enkelt... Läste din presentation och jag kan inte förstå att läkarna ger er så dåliga odds. Du har ju fått 8-9 ägg båda gångerna och 5 befruktade! Ni måste såklart själva känna efter hur mycket ni orkar, men jag tycker inte alls att dina förutsättningar ser så dåliga ut. Ge inte upp! Jag har fått väldigt dåligt resultat flera gånger (kolla min presentation) men vill hoppas att det ska lyckas så småningom - så länge vi får fina embryon tillbaka. Men vi håller också andra dörrar öppna. Adoptionsutredningen är precis klar och vi står även i ÄD-kö på Huddinge. Vet inte om vi orkar med ett 8:e IVF-försök och vet heller inte om vi får göra fler med tanke på tidigare usla resultat. Samtidigt har jag svårt att ge upp så länge ekonomin tillåter oss att fortsätta...

    Vill också tacka dig vitanova för fina ord! Åh vad jag hoppas att alla vi som kämpar får möta våra små barn på stranden snart.

    ÄP blir tidigast onsdag nästa vecka för mig. VUL igår visade fyra blåsor av varierande storlek. Två ser ok ut i storleken och förhoppningsvis lyckas även de två mindre växa till sig.

    Skön lördag! Hjärta

  • Linn73

    Germany, hoppas allt gick bra idag!

    Kattfickan, förstår att i är oroliga inför onsdag, det hade jag också varit. Hoppas ni ändå kan känna lite lugn i att embryot har undersökts innan. Tror stenhårt att det är er tur den här gången! Du frågade om jag har testat dha och det har jag inte gjort. Är lite rädd för att "experimentera" med olika preparat pga min reumatism och de mediciner som jag tar där. Men jag har hört om flera som fått positiva resultat av dha så man blir onekligen nyfiken!

    I dag har jag sprutat i 15 dagar och ska spruta i ytterligare några dagar. Blåsorna mätte idag 20, 15 och 14 mm plus någon mindre och ÄP är planerat till på fredag. Känns bra att inte stressa fram något samtidigt som jag är orolig att låta mina eventuella små embryon ligga i en glasskål hela helgen, framförallt när jag inte har så många att spela med. Men är den en sak som man har lärt sig genom alla IVF-försök är det att släppa kontrollen - så det är bara att gilla läget helt enkelt...

  • Linn73

    TACK för alla hejarop! Jepp, ägglossningssprutan togs i går och kl 8 i morgon bitti plockas mina ägg ut. Det här blir mitt 6:e ÄP och jag känner mig knappt nervös längre konstigt nog. Lillan, jag hejar på dig med! Om några veckor är vi båda gravida! Måste bara bli så.

    Germany, hoppas du känner dig bättre, trots opsykologiska och oempatiska läkare. Usch man behöver verkligen inte människor som sprider negativ energi omkring sig i den situation som vi alla är i. Men tur då att vi har varandra!

    June74, bra att ni redan har planerat in nästa försök. Mitt enda sätt att överleva de senaste åren har varit att alltid ha ett nytt försök att "se fram emot" - för då påverkar jag situation i den mån jag kan.

    Alohapingla, tack tack tack för din historia! Så viktigt för oss alla här att höra.

    Ser fram emot när jag kan dela med mig med min egen framgångshistoria och få skriva den där tilläggskommentaren i trådstarten att det lyckades!

  • Linn73

    Så tungt just nu.. Endast ett ägg vid dagens ÄP och mina förhoppningar är inte så stora att vi ens kommer till ET. Vet inte hur mycket mer jag orkar efter sju IVF och ett FET. Ska försöka att inte ska ta ut något i förskott, men känner mig bara så uppgiven och ledsen just nu.

    Lillan, hoppas att du gick bättre för dig!

    Kram

  • Linn73

    Tack alla fina tjejer för er tummar, tankar och styrkekramar!! Det gav resultat!

    Fick idag veta att det lilla ägget har befruktat sig! Hoppas hoppas bara att det delar sig som det ska. Men historiskt sett har det gått väldigt bra för våra befruktade ägg, så jag känner mig försiktigt positiv.

    Nu ska jag boosta kroppen och sänka mitt immunförsvar med Prednisolon. Har tagit 5 mg sedan spraystart. Idag ökar jag till 10 mg och i morgon till 15 mg som jag kör i ytterligare en vecka under den mest kritiska tiden när embryot ska fästa. Sedan trappar jag ev ner till 10 mg när (!) jag får mitt positiva graviditetstest.

    Germany, du är allt annat än fånig som säger att det räcker med endast ägg, för du har helt rätt! Och det behöver man höra och påminna sig själv om när man bara har ett ynka att spela med. Vet faktiskt inte vad som hände med de andra blåsorna, om de var omogna eller helt enkelt inte innehöll några ägg. Jag var för chockad över beskedet att det endast blev ett att jag inte förmådde mig att fråga.

    Har det senaste dygnet funderat hur vi går vidare om det inte lyckas den här gången. Vet att några av er provar dhea och jag kan tänka mig att testa nästa gång om det inte funkar. Vill gärna höra era erfarenheter i så fall. Om jag får fler IVF-chanser vill säga...

    Sedan fick vi i torsdags veta att vårt adoptionsmedgivande är klart! Och förra veckan fick vi brev från Huddinge där vi inom några månader blir kallade till nybesök för ÄD. Så barn ska det bli. På ett eller annat sätt.

    Lillan, hur har det gått för dig? Hoppas att vi båda är ruvare på måndag!

    Tack tjejer för att ni finns! Kram Hjärta

  • Linn73

    Nu är jag ruvare igen - mot alla odds!! Ett litet nio-celligt embryo flyttade in i mig tidigare i dag.

    Är osäker dock om det är bra eller dåligt att det har delat sig lite snabbare än sig bör. Fick inget riktigt bra svar från läkaren på det heller. Någon som har erfarenheter?

    Kram

  • Linn73
    längtar74 skrev 2012-09-10 08:59:23 följande:
    Länge sedan jag skrev ngt här, men jag tittar in emellanåt o såg nu att det blev ett fint ägg befruktat, Linn Håller alla tummar o tår för att det fortsätter att se bra ut!!

    För min del är jag nu i v33 efter andra ÄD - känns både fantastiskt o lite lätt overkligt att vi om ett par veckor kan ha ett barn.

    Många stora kramar till er alla i era olika resor på vägen. Fram kommer vi - på något sätt!
    Vad härligt att höra!!! Kram och grattis Hjärta
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH