• Mrs N

    Vi som gått upp mycket under graviditeten!

    Jag har trots ett arbete som jag står och går på hela dagarna och tunga lyft ändå gått upp 24 kg hittills och är i V.29.

    Innan var jag aktiv och tränade en del men har knappt kunnat röra mig under graviditeten pga olika besvär. Har dock klarat att jobba men har igår slutat och har nu semester + HVP.

    Hur är det för er övriga? Jag känner mig som en stor barba-pappa just nu, inte beredd på denna enorma viktökning..

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-13 00:08
    Kan skriva att jag startade på 64 kg och är 163 lång. ( Gick upp lite innan jag blev gravid också, pga idrottsskada så matchvikten är ca 58-60 kg)

  • Svar på tråden Vi som gått upp mycket under graviditeten!
  • Mamma8412

    hahaha ja fyfan o så säger dem att graviditet inte är 1  sjukdom   nej det är inte bara 1 utan flera haha 

    ja vi har haft turen på våran sida då som blivit gravida efter viktminskning :)   o sen tar de ju 100 år o komma upp från sängen me skulle behövas en lyftkran hahahaha

    ja då har du inte heller så långt kvar :)  

  • Mamma8412

     ja men de känns ju som man behöver en sån hahahaha 

      Är du orolig över förlossningen o så ? :)  

  • Jilkipilki

    Ja jag vet, jag är så otymplig och tung att jag hade behövt lyftkranen ;0).Jag börjar bli lite pirrig och många tankar går runt i hjärnan. Jag undrar hur det kommer att kännas och hur kommer jag att reagera mm. Jag försöker att tänka positivt att allt kommer att gå bra, ut kommer bebisen varken man vill eller inte haha. Hur känner du? Är du orolig för förlossningen?

  • Mamma8412

    Hahaha ja de har du så rätt i :) 
     de kommer gå så bra så :)

    Ja lite orolig är man  ju o de kommer man ju inte i från tyvär men som du sa man får tänka positivt :) 

    O sen ere ju de här me alla smärlindringar o skit med känns som de finns lite för mycke av de så man blir lite förvirrad :(    

  • Fru Bagger
    Mamma8412 skrev 2011-01-16 10:54:31 följande:

    går upp klockan 6.30   tar 1/2 kopp kaffe innan promenaden för att öka fettförbränningen o tar med 1 flaska vatten  sen  går jag vid 7.kommer hem vid 8 o käkar min frukost   och fortsätter me detta varje dag..
    Näää, inte om du ammat 5 - 6 gånger under natten och/eller burit runt på en ledsen bebis Oskyldig

    Dina tider kommer dessvärre inte att bestämmas av dig själv längre och tro't eller ej så blir man rätt trött "bara" av att amma Flört
  • micksaan

    Jag fick min dotter i april, så om 3 månader fyller hon 1 år. Jag gick upp hela 35 kg och har idag kvar 7 kg. Dessa ska dock vara borta innan 1 årsdagen (plus 7-8 kg jag hade lagt på mig före) och när det väl blir dags för syskon ska jag också begära hjälp av dietist för att förhindra en sådan viktuppgång igen. Jag vägde 75 kg när jag blev gravid så jag nådde 110 kg (helt sjukt) innan dottern föddes. Inte kul.

  • Mamma8412
    Fru Bagger skrev 2011-01-18 01:09:52 följande:
    Näää, inte om du ammat 5 - 6 gånger under natten och/eller burit runt på en ledsen bebis Oskyldig

    Dina tider kommer dessvärre inte att bestämmas av dig själv längre och tro't eller ej så blir man rätt trött "bara" av att amma Flört
    Jodå :) allting i livet är inte lätt o de får man vara bered på :) allt går om man vill  men barnet har oxå en pappa som e ansvarig så de blir inga problem :)

     O även om man e trött så måste man gå upp på morgonen o sover bebisen ja då finns pappan i närheten vilket betyder att ja kan ta mina promenader o är bebisen vaken så kan den följa med ut på promenad svårare än så är det inte    man behöver inte göra allting så svårt för sig själv :)

    Man går inte ner i vikt av att sitta hemma o titta på när andra rör på sig! 
  • Mrs N

    Vad skönt att återigen läsa om fler som sitter i samma sits :)
    Vilka roliga inlägg ni gör också! :) Lyftkran, haha det känner jag igen mig med!

    Mamma8412, jag tar gärna lite kostråd av dig :) Var idag hos MVC och mätte magen för andra gången, fick ett SF mått på 31 som inte så otippat låg över kurvan! :D

  • Mamma8412

    Mariina hahaha  mitt SF är oxå över kurvan så roligt så :)     Gravid

    Ja absolut bara säga till va du vill ha tips om så ska ja hjälpa dig efter bästa förmåga :) 

Svar på tråden Vi som gått upp mycket under graviditeten!