• coerulea

    BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF

    Kontaktade kliniken angående eksemet, men de tyckte att jag skulle vända mig till vårdcentralen istället. De såg det som osannolikt att det är progesteronet som är boven. Dessutom sade de att de inte trodde att graviditeten kan orsaka eksem. Nu har jag googlat runt lite och sett att vissa faktiskt får eksem under graviditeten även om det inte är vanligt. Shit! Tänk om det ska vara såhär (eller värre Förvånad) i 8 månader till! Ska  alla fall försöka få kontakt med vårdcentralen, även om jag inte ger så mycket för den vård jag brukar få där. Under tiden smörjer jag med alla salvor jag kommer åt. Just nu håller jag på att snabbt göra slut på Bepanthen-tuben. Rumpkräm för bebisar kan ju i alla fall inte vara så farlig för mina små pyren.  

    Skönt att höra att det är flera som konstaterat att graviditetssymtomen har klngat av. Det kanske är ett tecken det med

    Ha det bra!

  • coerulea

    Jag har också funderat på att införskaffa en CB dgital, bara för att se om det står 3+ nu. Men jag har inte vågat ännu. Två veckor kvar till VUL idag, och det är verkligen en evighet. Anledningen till att vi är tvugna att vänta så länge är att mannen ska på kurs i början av veckan. Han vill såklart vara med, och jag vill att han ska vara med, men jag kommer inte att stå ut att vänta de där extra dagarna!!!

    Intressant det där med statistik om två embryon. Jag försöker förtränga tanken på att båda kan ha fäst och sen delat sig... Shit!
    Vid vårt första IVF, när vi fick sonen fick vi också tillbaka två embryon, men bara ett utvecklades vidare. De kunde dock se spår av en hinnsäck i livmodern vid VUL så eventuellt så hade båda fäst, men bara det ena överlevt. Det kanske var så att de hjälpte varandra?

    Mitt eksem är fortfarande jobbigt. Har inte fått svar från VC än om läkartid. Mitt förtroende för dem ligger som sagt på botten så jag är inte förvånad. Försökte boka via ett nytt system på nätet som såg lovande ut, men börjar tvivla på om det fungerar.

    Ha det bra alla nygravida!

  • coerulea

    Tack för svar! Vad är Hepatos?


    Jag tänkte att jag ska fråga vårdcentralen om möjligheten att få allergmedicin. Men med den här takten så kommer det säkert att dröja 9 månader innan jag ens får en tid dit... Så jag ska absolut kolla upp Tavegyl och fråga på apoteket.

  • coerulea

    IShotMyMan- Alla får vi tydligen lite olika ov'äntade krämpor och symtom! Nej, just det har inte jag drabbats av .

    Har kollat upp mer om Hepatos, det hoppas jag inte det ärFörvånad, men ska fråga om blodprov på VC för säkerhets skull.

    Kram på er!

  • coerulea

    Trevlig resa Pållan! Är så himla avis!
    Hoppas du mår bra.

    Det börjar bli en riktigt snygg lista!

    Sköt om er!

  • coerulea

    Ladycocos- Hur har det gått på VUL?

    Min mage börjar bli väldigt svullen, har läst att det är tarmarna som arbetar långsammare och svullnar. Är lite jobbigt med gravidmage redan när jag inte berättat för någon. Försöker dölja den i stora tröjor och koftor.

  • coerulea

    Jättegrattis Ladycocos!!! HjärtaHjärta
    Förstår att det känns omtumlande. Jag fick också två insatta och försöker att förstå hur det kan kännas om man ser två där inne, jag måste dock vänta till nästa torsdag innan jag får veta. Vi är ju några stycken som fått två insatta så vi kan bli flera som väntar tvillingar. Fantastiskt!
    Kram!

  • coerulea

    Grattis Sola!!!Solig
    Två st tvillinggraviditeter i tråden! Och det kan bli fler.

    Känner mig jättetrött och slutkörd efter arbetsveckan. Jobbar i vanliga fall inte på fredagar, men var tvungen att göra ett undantag idag. Nu ska jag bara slappa hela kvällen!

    Trevlig helg på er alla!

Svar på tråden BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF