• coerulea

    BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF

    Hejhej!
    Jag plussade på RD 10, igår. Riktiga testdagen är inte förrän på onsdag så det känns fortfarande väldigt osäkert. Men jag är SUPERGLAD för mitt positiva test  alla fall
    Har också fått tillbaka 2 st och går på Sophiahemmet. Har en son född -08 (IVF).

    Ha det bra!

  • coerulea

    Ja, vi gjorde även den förra på SH,fick två tillbaka då också, men endast ett fäste. Efter det har vi gjort 3 st fulla IVFer och en FET under 2010. Om det inte går vägen den här gången så tror jag att vi är beredda att ge upp syskonförsöken, eftersom jag upplever att det är väldigt påfrestande. Men än så länge ser det ju i alla fall lovande ut.

    Vad tror du om chansen/ risken för tvillingar? Har du någon känsla av om det är en eller två som fäst? JAg tycker att jag känner förhållandevis mycket symtom jämfört med den gången jag fick sonen och börjar tro att det är två Drömmer.

  • coerulea

    Grattis till er alla förresten!
    Jag har just införskaffat ett CB digital till!Tungan ute Vi får se om jag använder det imorgon eller senare i veckan. Det jag fick av kliniken ska jag använda på onsdag, men de är ganska "okänsliga" så jag är rädd för att det ska visa minus trots att det digitala visar positivt.
    Känner mig helt besatt av detta just nu. Kan inte tänka på något annat än tester, symtom och fosterutveckling. Skäms
    Det är tur att det är måndag imorgon så jag är tvungen att släppa detta några timmar.

  • coerulea

    Kul att vi har samma testdag pållan! Jag har också räknat ut BF och det blev 6 nov här på familjeliv. Men på någon annan sida blev det 7 nov. Min högsta önskan just nu är att jag får fortsätta att vara gravid så länge.
    Testade imorse igen, med ett överblivet test från kliniken (från tidigare misslyckat försök). Var orolig att det inte skulle ge utslag, men det gjorde det! Så man kan säga att jag har gjort en liten generalrepetition inför onsdagen.

    Ha det bra alla nygravida!

  • coerulea

    Ska på återbesök imorgon och hoppas att jag får en tid för VUL. HUr länge är det man brukar få vänta, är det 2 eller 3 veckor? Jag är sååååå nyfiken på att veta om det är en eller två där inne.

  • coerulea

    Har varit på återbesök och fått tid till VUL den 24e. Först då får jag reda på hur många jag har där inne, men just nu är jag mest rädd för att få missfall så det inte blir något alls. Det var roligt att få komma med positiva besked till  kliniken. JAg har hållit på så länge nu och har fått så många negativa besked. Jag har fått order om att fortsätta med progesteronet, 3 st om dagen ända fram till VUL. Konstigt att de säger så olika. Jag fick med mg ett recept på fler paket hem.

    Nu är första delmålet avklarat. Nu kommer tiden att sniiiigla sig fram till den 24e.
    Vem är först ut med VUL? Är det kanske dags för en lista?

    Ha det bra alla!

  • coerulea

    Jag går också på Sophiahemmet.  Jag minns att vi fick samma förhållningsorder angående progesteronet i samband med att vi gjorde vår första IVF, då sonen blev till. JAg gör som de säger, men det måste ju betyda att det inte är hela världen om man skulle råka glömma att ta någon gång. Vaggisen mitt på dagen kan ibland vara lite svår att komma ihåg tycker jag.
    Vi skulle kunnat få tid för VUL den 21 mars, men eftersom sambon gärna vill vara med, och är på kurs 21-23 så blev det den 24e. Grrrrr...

    Nu gör jag en lista, skriv in och koipera om ni vill. Om ni vill ta bort något eller lägga till så är allt OK för mig!

    GravidLISTANGravid
    coerulea: ÄP 14 feb, ET 16 feb, BF 6nov, VUL 24 mars

  • coerulea

    Nej, jag förstår inte att jag är gravid. Samtidigt så är det i princip det enda jag tänker på hela tiden. Glad
    Jag tror att det är någon sorts försvarsmekanism att inte kunna ta in det ordentligt, för jag är livrädd för missfall.

    Jag har berättat för två vänner, för familjen och andra kommer vi nog inte att berätta förrän efter v. 12 eller senare. Det beror på när det börjar bli svårt att dölja .

    Ha det bra!

  • coerulea

    Oj, vad många vi börjar bli. Jättekul!
    Jag tänker jättemycket på hur många det kan tänkas vara i magen. En eller två, en eller två, en eller två? Tänk om det är tre??? Hur ska jag stå ut till den 24 mars? Hur känner ni andra som fått två tillbaka?

    Håller med om att brösten ömmar, men för mig är det inte så farligt på natten, mest på dagen om jag råkar komma åt lite hårdare. Det spänner och drar i livmodern också. Och så svullnar magen upp på kvällen så jag ser riktigt gravid ut. Jag minns att det var likadant när jag väntade sonen.

    Jag är en riktigt kaffepimplare i vanliga fall, men nu lockar det inte alls längre så jag har nästan helt gått över till te istället. Förra gången jag var gravid var det nästan tvärs om, att jag blev mer sugen på kaffe.

    Kram på er!

  • coerulea

    Hej på er!
    Hur går det? Hur mår ni? JAg tycker att jag hade mer symtom för några dagar sedan, så jag har såklart börjat nojja lite över det.

    Är det någon annan som har fått eksem? Det har börjat klia på smalbenen, öronen och handlederna. Har aldrig upplevt den kombinationen förut . Förra gången jag var gravid var det inte såhär. Kan man bli allergisk mot proggisarna? Om det fortsätter såhär så måste jag ta kontakt med en läkare. Ska man vända sg till en BM tror ni, eller vårdcentralen? JAg har ju inte skrivit in mig någonstans ännu eftersom jag väntar på att få göra VUL först.

Svar på tråden BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF