• Bev

    Mammor i Finspång?!

    Hej tjejer!


    Finns det några bosatta trevliga mammor i Finspång som har lust att utöka sitt umgänge och träffas för fika och barnlek. Vi är precis påväg att flytta till Finspång och känner i princip ingen så vi är glada för nya vänskaper både för mig och för mina två flickor som är dryga 2 år och en på 3 månader.


    Hoppas det finns några trevliga och fikasugna mammor/blivande mammor där ute!!!

    Kram Bev

  • Svar på tråden Mammor i Finspång?!
  • Jontes mamma

    Malingo: då är vi två som inte kan röra oss för tillfället. Sprack en hel del eftersom det gick så snabbt. Sen så fick svanskotan sig en törn också. Kan varken gå eller sitta ordentligen pga detta.

  • Bev
    Jontes mamma skrev 2011-07-28 19:28:54 följande:

    Liten uppdatering....


    I tisdags fm behagade vår lilla prins dyka upp. 05.25 gick vattnet och 10.45 är han född. Väger 3495 kg och är 52 cm lång. Han hade väldigt bråttom till världen kan man lugnt säga. Vi fick inte ens komma in på ett förlossningsrum utan fick födda i ett undersökningsrum utan någon bedövning överhuvudtaget.


    Malingo: usch vad trist att behöva vara sjukskriven. Inget roligt att behöva spy hela tiden. Tur att du har hunden så att du inte blir skogstokig av att gå hemma. Vi har också hund (en golden) så vi kanske kan ta en promenad nån gång.  


     


    Åhhh GRATTIS!!!! Vad underbart!

    Kul att läsa lite om er alla. Ska bli ännu roligare när man får träffas och får ett ansikte på er alla. Jag är tillbaka i Umeå och försöker att hinna med att packa. Vi flyger ner den 17 och sen är det tänkt att vi ska in i huset den 21 LÄNGTAR SÅ!

    Har inte tillgång till internet så mycket denna sista tid här men kommer igen ordenltigt i Finspång! Njut av den sista sommaren, snart är det snålblåst och kallt. Men då bjuder Bevvan på te och gofika i Finspång Inte fy skam det heller ! :-P

    Kram
  • Jontes mamma

    Bev: full rulle alltså :) Måste också börja tänka på packning snart eftersom vi också ska flytta. Längtar verkligen tills man får större. Ens tålamod testas verkligen när man bor 2 vuxna, 1 bebis och 1 hund i två rum och kök.

  • Godisråttan1

    Oj vad kul med så många nya mammor som söker mammor Var längesen jag kikade in här eftersom det stod still ett bra tag i tråden, men nu har det hänt grejer! Kul! Jag kör en kort presentation jag med Jag heter Annelie, är 27 år och flyttade hit för några månader sen för att min man fick jobb här. Jag är mammledig med vår lilla son på 8 månader och väntar just nu en liten till. Tidigare har jag bott i Katrineholm där jag är uppväxt, Nyköping en kort period, i Linköping när jag och min man pluggade, en sväng i Katrineholm igen och nu Finspång Har läst till Beteendevetare och jobbade som barnavårdsutredare på soc innan jag blev mammaledig.

    Skulle vara kul att ha en träff med allihop och få prata om typiska mamma-saker! Saknar att prata med nån som är i samma sits. Hoppas alla mår bra! Gofika hos Bevvan låter bra!  Du får dra ihop en date när ni kommit iordning     

  • NollSjuTjugo

    Får man hoppa in här? Jag är föräldraledig med en 2-månaders liten kille och skulle gärna träffa andra som också har små barn. Vore jättekul om man kunde få ihop ett gäng som kan träffas lite nu och då :)

    Jag kör väl en liten presentation på en gång och hoppas att jag är välkommen :) Jag heter Anna är nyss fyllda 30, herregud så gammalt haha! Mammaledig med lilla Elias och sambo med Daniel. Jag är född och uppvuxen i Finspång och har även en stor dotter på 13 år som heter Elin. Spännande med både tonåring och spädbarn samtidigt :) Jobbar som personlig assistent och ägnar mycket av min fritid till min hund. Hoppas som sagt att jag får hoppa in här :)

  • Sigvard10

    Hejsan en Finspångs mamma till Sanna heter jag är 28 år bor på Mellangrind har en dotter på 3 år o en son på 1 år är mamma ledig tills feb så jag kan ses o fika =)              


    22/3-2008 Kom min Prinsessa 21/7-2010 Kom min Prins
  • Godisråttan1

    Oj vad många fikasugna finspångs-mammor! Trevligt!

  • Jontes mamma

    Välkomna alla nya Skrattande

    Sigvard10: vi bor inte långt från varandra. Jag bor uppe på Svälthagen.

  • Sigvard10
    Jontes mamma skrev 2011-08-18 16:26:20 följande:
    Välkomna alla nya Skrattande

    Sigvard10: vi bor inte långt från varandra. Jag bor uppe på Svälthagen.
    Kul =)  man kan ju gå bort till nån lek park o ses med om nån vill =)
    22/3-2008 Kom min Prinsessa 21/7-2010 Kom min Prins
  • malinpalin79

    Hoppar oxå in här!  GladJag heter Malin, är 32 snart och bor  på Risings väg tillsammans med min sambo och våran son som blir 3 i december. Kommer från Finspång från början men har "vart iväg" ett tag, men flyttade tillbaka i vintras. Just nu pluggar jag till uska och jobbar lite extra ibland. Skulle vara kul att träffa lite andra mammor här i byn.

Svar på tråden Mammor i Finspång?!