• Mrs Firren

    30+ som kämpat mer än ett år för syskon

    pixan - Jättetrist när det inte funkar som det ska, trots medicinering.


    Cheeky - Låter vettigt att njuta av sommaren och familjen och djuren ett tag. Ha det så gott i sommar!


    Mulle - Ha en bra midsommar!


    Barbabra - Rödvin och brie som tröst låter som ett bra substitut om man nu ändå ska tröstäta lite. *kram*


    jennie - Hej och välkommen tråden! Tryckakupunktur låter spännande. Själv testade jag vanlig akupunktur tidigare i våras och plussade. Jag vet inte om det var slumpen eller behandlingen, men i ärlighetens namn så struntar jag i vilket, bara det funkar. Tyvärr blev det mf så nu jagar vi pluss igen. I sommar tar vi det dock lugnt (läs:jag) även om vi visst försöker komma till skott när det är ÄL. Tror jag precis haft ÄL så nu är det bara att vänta, och tänka på annat. Och slappna av.


    Midsommarkramar till alla!

  • Mrs Firren

    pixan - Det skadar ju inte att testa akupunktur på samma sätt som man testat äl-tester, rosenrot, glandin, bisolvon, sex ofta, sex sällan, avslappnat, stressat och jag vet inte vad. Vad har ni andra testat för mirakelkurer?

    Hej hej loppa8! Vad tråkigt att läsa att det inte blir något syskon trots alla insatser. Men som du säger så är det nog viktigt att fokusera på hur bra man har det, istället för att grotta ner sig i det som är negativt.

    Jag kan förstå din mans tanke med att det blir långt mellan ev syskon. Men jag tänker istället att de är små så kort tid att åldersskillnaden inte har speciellt stor roll när de är barn. Bara för att de är syskon så behöver de ju inte leka med varandra. Och att det är stor åldersskillnad på dem när de är vuxna tror jag spelar mycket liten roll. Jag tänker på alla sladdbarn som har äldre syskon som de umgås nära med. och tvärt om alla som är nära i ålder men inte tål varandra... Att man skulle ha mindre nytta av varandra för att det är många år emellan tror jag är nys. Sorry, jag går igång på ämnet eftersom jag känner att det är lite känsligt apropå att "planera" barnen med ettpar års mellanrum som en del verkar göra, och många av oss inte kan. Hoppas det är okej att jag lämnar synpunkter.

    Ta hand om dej och lycka till med sprutorna! Här har du en till som är spruträdd så jag ryser bara jag tänker på det... Drar du igång med det efter sommaren? Vad är det för sprutor? Är det inför ivf eller nåt annat?

  • Mrs Firren

    Aha, då är jag med. Låter ju bra att du får täta kontroller för att undvika överstimulering. Surt bara att det blir saftig frånvaro på jobbet, men vad gör man inte...

  • Mrs Firren

    Haha, bebisaffär låter perfekt för mig som gärna snabbspolar graviditeten men lätt skulle föda barn både i morgon om jag fick välja. När vi ändå är inne på shopping så kan jag väl slänga in en beställning på två stycken på en gång, man vet ju aldrig om det blir nån trea på det vanliga sättet.


     


    Mulle - Spännande med nytt jobb. Håller tummarna för dej.

  • Mrs Firren

    Hej hej Rionasmamma! Välkommen till tråden.


     


    Johlinn - Det kan ju definitivt vara värt att kolla upp. Vad är det som får dej att misstänka endometrios? Hormonstinn har ju precis fått den diagnosen så jag tänker på hennes symtom. Du kanske ska fråga läkaren vad det är för undersökningar man och tester man gör så kanske det är lättare att ta ställning till om det är värt att göra utredningen nu och om du orkar. Heja gångträning! Går det framåt?

  • Mrs Firren

    johlinn - Okej. Jag har dålig pejl på endo. Låter skitjobbigt att ha så där ont, så ofta.


     


    Här är nog mensen på intågande om någon dag eller två för idag äter jag godis, det brukar vara ett väldigt tydligt tecken.

  • Mrs Firren

    Rionasmamma - Jag funderar också på det där med att jag regelbunden mens men till och från undrar om jag har ÄL eller inte. Jag har t o m slutat med ÄL-tester eftersom jag så sällan får utslag. Inte ens när jag plussade med lillkillen hade jag fått utslag på ÄL-testet. Så jag vet inte. Vi har ju blivit gravida tre gånger  även om det tar en jäkla tid. Häromdagen var det en kompis som frågade om mina hormonnivåer apropå sköldkörteln och att jag hade haft rejäl yrsel ett par dagar, men jag har aldrig kollat nåt sånt. Däremot läste jag att det var vanligt med yrsel vid PMS. Kanske dags att ta tag i det där med utredning när vi har landat i vår nya stad efter sommaren.

  • Mrs Firren

    Mojsen - Av det du beskriver i symtom så kan jag (tyvärr) säga att de stämmer på mig... Ska definitivt ta tag i utredning och tester efter sommaren. Tack för jättebra input! Det är så himla bra att få ta del av er andras erfarenheter.

  • Mrs Firren
    johlinn skrev 2011-07-09 21:18:34 följande:
    Åh mulle - det vore underbart! När hösten kom stängdes tråden, för alla hade blivit gravida
    Nu blir jag alldeles tårögd för det låter så fint. Hjärta 
  • Mrs Firren
    pixerpie skrev 2011-07-11 20:59:11 följande:
    Pratade med dottern som hade en killkompis på besök. De lekte mamma, pappa och barn.
    -Men vi har inga barn! 
    - Nähä, men du kan väl låtsas att du har en bäbis i magen, så kan ni ju få ett barn och sedan leka med dockvagnen, sa jag. 
    Tittade dottern allvarligt på mig.
    - Men mamma, jag är ju PAPPA!!  Skrattande
    Ha ha, vad roligt! Klockrent.  
Svar på tråden 30+ som kämpat mer än ett år för syskon