• Mrs Firren

    30+ som kämpat mer än ett år för syskon

    loppa8 - Sorry, har ingen erfarenhet.

  • Mrs Firren

    Rionasmamma - Vad bra att allt såg bra ut även om sju timmars väntetid är åt h-e för länge i min smak. Men trevligt med kommande ÄL. Ha det så mysigt i skogen. 

  • Mrs Firren

    Håller tummarna för er Hormonstinn!

    Här är vi mitt uppe i flytten och jag har förmodligen ÄL nu i dagarna men just nu känner jag noll motivation att ens försöka. Vi var i gång tidigare i veckan men nu tror jag det får räcka. Dessutom ska vi sova borta i natt. Nä, det får bli en annan gång istället.

    Kramar till alla!   

  • Mrs Firren

    Selenea - Vi har inte gått så långt som till utredning än utan har sagt att vi skulle ta tag i det efter sommaren. Får se om vi orkar till hösten. Flyttar till en ny stad samtidigt som vi går på utredning med sonen så vi får se om vi orkar med fler läkarbesök det närmaste tiden.

    Har dock inga förhoppningar om att lyckas själva på ett tag. De tre gånger jag blivit gravid har det skett i mars och det är ju ett tag kvar...

  • Mrs Firren

    Vi har varit och träffat en genetiker idag med lillkillen. Superintressant! Vi pratade lite om det här med syskon eftersom Ds problem kan vara genetiska och att det då kan vara risk att syskon får samma problem. Nu tycker vi iofs inte att Ds problem är så stora att det är nåt att fundera på ur den vinkeln, men ändå. Vi pratade lite om de två missfallen vi haft och det faktum att vi har svårt för att bli gravida. Vi pratade om huruvida det kunde vara nån avvikelse som en av oss eller vi båda har som gör att vi inte matchar bra ihop, var tionde par är ju faktiskt infertila tillsammans men kan få barn med annan partner. Sen pratade vi om att vi faktiskt inte är några ungdomar längre, jag 35 och Mr F 38, och att fertiliteten minskat rejält jämför med när vi var yngre. Vi fick väl inga svar direkt men han trodde inte att Ds bekymmer tyder på arvsanlag vilket är bra med tanke på syskon, utan att det snarare är något som uppkommit vid befruktningen eller senare under graviditeten. Ett givande möte i slutänden.

  • Mrs Firren

    Åh, vad underbart Hormonstinn!! Grattis, grattis, grattis!

    Vi har också bestämt att satsa på akupunktur igen till hösten, det verkade ju funka förra gången. Häftigt att se att det kan ha ett finger med i spelet för er också. *tummen upp* Hur många behandlingar gick du på?

    Johlinn - Kan ju definitivt vara värt att testa.  

    Mumin - Vad skönt att allt såg bra ut senast och att allt löper på fint.   

  • Mrs Firren

    Hm, intressant. Tror att Lady W bara gick någon gång innan det tog sig. Jag gick en gång i veckan en hel cykel, så det blev fem gånger totalt.

    Nu säger jag inte att akupunktur är nån magic för att bli gravid, men lite intressant är det allt tycker jag. Men i slutänden kanske (förmodligen) är det bara slumpen som gör att det tar sig. Jättekul för er hur som helst!

  • Mrs Firren

    Hormonstinn - Bra att ni får fler UL men jag kan förstå att MKP känns obehagligt. Det kommer säkert gå bra. *pepp* Hur stor är risken för att barnet får den där avvikelsen?

  • Mrs Firren

    Barbabra - Trist att ni får vänta en cykel till, men då hinner du ju komma igång med medicinen ordentligt och se hur den känns och funkar. Hoppas att ni får er chans nästa månad!

    Rionasmamma - När jag drog igång akupunkturbehandlingen förklarade jag problemet  och huvudsyftet med att jag ville testa akupunktur. Han som gjorde behandlingen sa att han inte kunde garantera att vi skulle bli gravida eftersom så mycket spelar in, men han kunde göra så att mina energier blev bättre och mer balanserade för de var jättelåga. Jag kan tänka mej att man måste säga berätta vad ens problem är så att den som gör behandlingen har en chans att ta ställning till exakt vilken behandling som ska ges, var nålarna ska sättas osv. Men mer än så borde man inte behöva säga, kan jag tycka. Ha det så himla trevligt på bion! Vad ska ni se? Vi gjorde samma grej förra veckan när mina päron var på besök.
       
     

Svar på tråden 30+ som kämpat mer än ett år för syskon