• johlinn

    30+ som kämpat mer än ett år för syskon

    Cheeky76 skrev 2011-06-23 20:56:48 följande:
    Nähä. Nu är jag så less på det här att varje månad inse..."nä, mensen kom som vanligt" Så nu struntar jag i allt ett tag. Klickade inte ens in på fettilitetsmontorn när mensen kom. Nu ska jag njuta av sommaren, hämta hem min efterlängtade hundvalp som jag stått i kö för i över ett år och bara ha sex för skojs skull. Kanske och tyvärr antagligen så syns vi väl till hösten igen.

    Lycka till ni andra och grattis till er som plussar.
    Vad är det för ras? Så skönt o ha hundvalpen o fokusera på! *kramar*
  • johlinn

    Hej jennie! Måste verkligen vara hjärtekrossande o höra barnet fråga efter syskon när det enda man vill är o ge henne just det


     


    Precis mrs F - tänk på annat du! Och slappna aaaaav lol

  • johlinn

    Då åker vi till bebisaffären och KÖPER ett syskon...


     


    E. pratar inte så mycket ännu, han är mest förvirrad över vad som egentligen är bebis och vad som är docka... De är ju så lika


     


    hej loppa - hoppas att det går bra med sprutorna - att äggen lossnar som de ska och du blir gravid

  • johlinn

    Hej och välkommen Rionasm


     


    Jag börjar vara mer och mer inne på att jag kanske kan ha endometrios. Kanske kanske tom orkar ta mig till en gynekolog för o kolla upp det. Vi får se. Först gångträning med litenskrutt, sen får vi se!

  • johlinn

    MrsF - det görs framsteg med gåendet, och mer hoppas jag att det blir framöver


     


    Jag har ibland väldigt kraftig mensvärk - ligga i fosterställning och vilja dö ont- och dessutom har jag ont mellan mensperioderna, mest mellan äl och mens, men även mellan mens och äl. Jag har mellanblödningar. Det är väl det. Och så barnlösheten då. Sen läste jag att många kvinnor som egentligen har endo tror att de har ibs, för man kan även få symtom från tarmen, och det har jag ju. Och så kan man få ont vid samlag, det har jag inte nu, men jag har haft tidigare. OCH - när jag åt p-piller mådde jag bra. Inte ont, inga konstiga blödningar och mycket bättre i magen.

  • johlinn

    MrsF - fast sådär jätteont har jag inte ofta. Ont har jag ofta, men jätteont - sällan. Alltid nåt!


     


    Rionas - det är ju det som gör mig hoppfull ändå, det finns ju behandlingsmetoder Hoppas det går bra för din vän

  • johlinn
    loppa8 skrev 2011-07-04 11:46:56 följande:

    Johlinn- Jag känner precis igen det du beskriver! Har gjort en titthålsoperation men där var ingen endometrios eller något annat konstigt. Något konstigt är det med hormonerna, men det verkar inte vara ägglossningen som fattas.


    På ett sätt hade det varit skönt att få en diagnos så att man kan få en behandling, men på ett annat sätt är det ju bra att det inte är endometrios. Hur som helst så är det jobbigt att ibland ha katastrofont vid mens...


    jag förstår! Skulle bara vilja veta känner jag. Veta OM det är nåt som kan åtgärdas eller om vi bara ska fortsätta försöka och hoppas.
Svar på tråden 30+ som kämpat mer än ett år för syskon