• chiqita

    30+ som kämpat mer än ett år för syskon

    Pixan: så munkpeppar hjälper till att stilla vilda hormoner? Då borde kanske jag testa det med, eftersom jag är övertygad om att mina behöver lugnas.. Hormonstinn heter jag av en grund liksom Vilka köper/hade du? Finns det många att välja på? Hur åter man dem? RR slutar man ju med efter ÄL.. Johlinn: surt med mens men skönt att ni njuter av semestern. Kram!


    (¯`°? Vår snutta kom 2/7-09 *kärlek* ?°´¯)
  • chiqita

    2 v mensvärk, tyckte plötsligt att mannens snus luktade blommor (!), i går grät jag två ggr til Ugly Betty för att jag tyckte det var så fint.. Bara minispottings vid tiden för mens. I dag tog jag ett test Det gjorde visst susen med akupunktur och semester


    (¯`°? Vår snutta kom 2/7-09 *kärlek* ?°´¯)
  • chiqita

    Hihi!! Ja jag är så glad. Vet att det är tidigt och allt men vill berätta för hela världen. VI KUNDE!!!


    (¯`°? Vår snutta kom 2/7-09 *kärlek* ?°´¯)
  • chiqita

    Hihi, ja pløtsligt så händer det

    Mulle: haha, ja jag har ju alltid tyckt att det luktar så grymt äckligt så lite konfunderad blev jag.

    Sa vi inte att vi skulle lägga ner tråden till hösten för att alla blivit gravida? Nu hoppas jag förståss att ni alla följer efter snart.

    Lite lustigt när jag visade mannen datum för prel bf - 7 april enligt FL.
    - Oj, två veckor före Guldtaggen - var hans kommentar. 
    Guldtaggen är ett stort arr som han är ansvarig för med tusentals gäster. Bäst han håller sig nykter den kvällen då  


    (¯`°? Vår snutta kom 2/7-09 *kärlek* ?°´¯)
  • chiqita

    Tack alla

    MrsFisk: lite osäker men 2-3 ggr tror jag och sen kom sommaruppehållet. Tror helt klart att den ordnade till mina oregelbundna cykler. Efter att jag varit där andra gången har den varit normal

  • chiqita

    Hej tjejer!

    Kollar bara in för att se hur det är med er. Själv fick jag precis svar från läkaren som gjorde MKP tidigare att jag är välkommen på första undersökning 31 aug. Jag både längtar och är nervös. MKP är inte direkt något jag ser fram emot, men ett jobbigt måste.. Men som en bonus får jag nog ett Ultraljud då, vilket de gör för att se hur långt jag gått och om allt ligger på rätt stålle. Det händer att moderkakan ligger så dumt till att det inte går att ta prov. Men det ska nog gå bra. 

    Kram på er!!! 


    (¯`°? Vår snutta kom 2/7-09 *kärlek* ?°´¯)
  • chiqita

    Rionasmamma: tack för grattis
    När jag sökte akupunktur sa jag på telefon varför jag sökte och kollade om de hade någon erfarenhet av fertilitetsproblem. Det hade hon, en supergullig tjej.
    Första gången ställde hon en massa frågor om allt möjligt; huvudvärk, mens, kollade på min tunga, frågade om avföring, ja allt. Hon kom fram till att flera saker, bland annat oregelbunden mens, tydde på att levern slet, det är den som styr flödet i kroppen.. Hon satte nålar därefter för att rensa kroppen, 3 dagar därefter fick jag min mens som då var uppe i dag 60. Efter detta har den varit regelbunden Jag var där 2-3 gånger, minns inte exakt och nu blev jag gravid efter att ha jobbat på syskon i 1,5 år

  • chiqita

    Tach Fröken Fräken! Ja ännu vågar jag inte hoppas att det går hela vägen, det är ju några hinder kvar då.. Men får vi ok på UL gällande tid för grav så vågar jag hoppas att MKP ska gå bra också..

    Lycka till nu alla. Jag håller på er!!!

Svar på tråden 30+ som kämpat mer än ett år för syskon