Inlägg från: Jennnyn |Visa alla inlägg
  • Jennnyn

    Träningsnördar - här samlas vi!

    Det blev en långpromenad för min del ikväll, eftersom jag som sagt var inte känner mig riktigt "fit for fight" i kroppen idag. Även om det inte kan jämföras med ett riktigt träningspass så var det åtminstone skönt att röra på sig lite.

    Det där med knasiga öppettider under sommaren är jag glad att slippa. Mitt gym har öppet 06.00-23.00 alla dagar, året om. Däremot är det lite färre gruppträningspass att välja mellan nu under sommaren, men å andra sidan tränar jag mest på gymmet. Däremot ska jag försöka klämma in ett Bodypump-pass i veckan. Det "nya" (jaja, det har väl hållt på i en månad nu kanske...) passet är grymt bra tycker jag! Någon som kört det?


  • Jennnyn
    Tullemi skrev 2011-07-18 13:50:01 följande:


    Du har barn också? Hur gammal/gamla? Själv är jag 37 år och fick Lucas för ca 17 månader sen och började träna ordentligt för ca 5 månader sen. Resultatet är än så länge bara följande. Megastora lovehandles *snyft*.
    Jag tycker du är jättefin! Oftast är det bara en själv som tänker på alla småskavanker. Vart är de där megastora lovehandles du nämnde?

    Jag tycker det är modigt att lägga upp en bild och kanske jag gör det också ifall fler gör detsamma
  • Jennnyn

    Nu jäklar bär det strax av till gymmet för första gången på flera dagar! Laddar just nu med lite snabba kolisar! Här ska köras riktigt ordentligt idag

  • Jennnyn
    Mollly skrev 2011-07-18 18:34:16 följande:
    Det går nog i vågor i hur man känner för sin kropp. Vissa dagar är bättre än andra. Men sen jag började köra på mitt nya tränings schema har jag minskat 4 cm i midjan. Har kört det schemat ca 10 ggr nu Skrattande
    Kanonbra jobbat!
  • Jennnyn
    cirkuspuman skrev 2011-07-18 00:01:55 följande:
    Jennyn: Jag körde två BP pass förra veckan och de var helt ok. Kör alla samma pass måntro? (Le Mills)
    Ja, alla Les Mills-pass funkar ju så att man ska kunna hoppa in och köra vart som helst i hela världen och ändå känna igen exakta rörelser och övningar. Varje pass körs i tre månaders tid innan de byts ut. Däremot kan det bli så att man hamnar i "skarven" och att vissa ställen börjat köra de nya passen, medan de andra inte hunnit börja än. Det blir ju nya pass för instruktörerna att öva in var tredje månad.

    Nu har de nyligen börjat köra ett nytt pass och jag tycker detta är roligare än det förra. Dels benlåten och även bröstlåten (Sweet child of mine) är sjukt jobbiga
  • Jennnyn

    Nu har jag kört en riktig genomkörare för axlar, bröst och triceps. Har endast kört hantelövningar, tre olika övningar per muskelgrupp 3 x 8 med så pass tunga vikter att de tre sista repetitionerna i varje övning gick på ren råvilja! Det var självklart bara en massa stora hunkar där ikväll, så jag kände mig lite löjlig där jag tog i för kung och fosterland med ungefär en tredjedel av vad de lyfte Kände blickarna i nacken om man säger så, men de hälsade glatt iallafall ha ha.

    Nu blir det en väldigt sen kvällsmat, eftersom jag behöver fylla på med proteiner. Ugnsbakad lax med spenat.


  • Jennnyn
    Jennie med ie skrev 2011-07-18 22:42:10 följande:
    Jag vet att man inte ska jämföra sig med andra utan utmana sig själv men med tanke på fotona från er som inte är nöjda kanske det är tur att jag inte visat nåt foto av mig själv Mitt mål är ungefär där era före-bilder är ungefär Typ frisk och stark men inte superdeffad liksom. Å andra sidan har jag ett annat utgångsläge än många av er, jag led ju t o m fortfarande av fetma för inte så länge sen. Som sagt, jämföra för mycket
    Nej, det är så lätt att man börjar jämföra sig med andra. Alla har vi ju olika utgångslägen och mål, men det viktigaste är att utgå från sig själv. Att ha gått ner så mycket som du gjort är verkligen inte dåligt. Jag vet bara hur jag kämpade för att gå ner mina 15 kg och att tänka sig att gå ner nästan dubbelt så mycket måste kräva en grym disciplin!
  • Jennnyn

    Hej på er! Här skiner solen för fullt och jag har knatat runt i korridorerna på jobbet i åtta timmar. Vi har verkligen världens sämsta ventilation på min arbetsplats, så svetten rinner efter bara en liten stund. Det är ju bra förbränningsträning iallafall

    Nu har jag precis varit ute med hunden och ska strax lägga mig för att vila en stund, eftersom jag har sådan förbaskad mensvärk, vilket jag har dagits med hela dagen utan att ha haft med mig värktabletter.

    Ikväll blir det förhoppningsvis ett rygg och biceps-pass. Idag har jag lite träningsvärk i triceps efter dipsen på dip-stång jag gjorde igår under träningspasset. Shit, vad jobbigt det är! Orkade bara några stycken åt gången Dessutom blev det kickbacks och hantelpress bakom huvudet, så mina triceps fick sig en ordentlig genomkörare!


Svar på tråden Träningsnördar - här samlas vi!