Inlägg från: faceprimer |Visa alla inlägg
  • faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    haha ja, det är sant som jag växer redan så börjar man ju undra, haha.

  • faceprimer

    Läste att man inte ska äta skivat smörgåspålägg?
    Kan man inte äta tex kokt medvurst då?

  • faceprimer
    olivian skrev 2011-07-25 16:14:44 följande:
    Ja, jag jobbar i en matbutik, men bara extra under terminerna då jag pluggar. Alltså kommer jag nog inte behöva söka penning eftersom jag kommer kunna få ledigt ändå (min chef är helt underbar!) men det är samtidigt tråkigt då pengarna verkligen skulle behövas.

    Från och med när kan man söka havandeskapspenning?
    Tror man kan få HP 2 månader innan BF
  • faceprimer
    ZebraMyran skrev 2011-07-25 16:41:06 följande:
    Förlossningen oroar mig faktiskt lite, bägge förlossningarna har gått fort & de sa till mig att om jag skaffar ett tredje barn så finns risken att jag föder hemma eller i bil påväg dit. 

    Jag har börjat undra om jag verkligen är i v8+1. Hade mens två ggr samma månad, men nu är jag inte säker på att det var mens, eftersom att jag brukade ha mens omkring den 11:e varje månad. 
    När hade du din andra mens samma månad? Hur många dagar var det mellan första o andra mensen?
    Det kan itne varit nidblödning då? Finns ju de som blöder rikligt fastän det är nidblödning, och ägget kanske fäste ganska snabbt så du fick nidblödningen ganska tidigt och därav verkade det som om du hade mens 2 gånger samma månad?
  • faceprimer
    Wielkip skrev 2011-07-25 16:59:43 följande:
    Har precis köpt de första bebikläderna, 3 små bodys och en sjukt gosig munkjacka. Kunde inte hålla mig längre än till v.8+1 alltså, haha.
    Ska jag erkänna så köpte jag faktiskt bebiskläder redan innan jag blev gravid haha. Har nu en mysig liten samling
  • faceprimer

    Nu har jag klickat hem lite bebiskläder från babyjunior.se har handlat där förut då det varit rea och de varit kanonpriser. hittade nu 2 st varma overaller, köpte en i storlek 50 och en i 68. fanns inte så många kvar att välja på. Men tänkte att de kan ju vara bra med en overall när bebisen är nyfödd också då det inte är sååå himla skönt väder i mars. (om det nu skulle bli lika rejäl vinter denna år..) De har kostat 449 och 439kr från början tror jag det var, och låg nu på 130 och 140 kr så det kändes inte såå jobbigt i plånboken hehe köpte även en body för 50kr Så mysiga

    ___

    stinis: Okej vad bra, tack för svaret

  • faceprimer

    Jag ska till mvc imorgon så spännande. Är nästan lite nervös haha kommer nog fråga om jag får göra ultra ljud v12 pga mina mediciner och att jag har en grund sjukdom så jag hoppas att jag kommer få det är ju bara en månad kvar isåfall.. åå vad jag längtar tills man får se sitt lilla pyre för första gången

  • faceprimer

    Kan passa på att fråga er, är det någon av er som har känt av molande värk i typ blygdläpparna och underlivet? Har känt att det har spänt i dom så man nästan vill trycka eller massera liksom, haha. Samt så har det molat bak mot rumpan. Om ni har haft molande spännings värk i underlivet förr vid mens (det hade jag alltid) så är det precis så jag känner, inte riktigt lika ont,men det spänner liksom i blygdläpparna och bak mot rumpan... Ingen aning om vad det kan vara. Men tänkte bara om någon känt ungefär samma som vet vad det beror på?

  • faceprimer
    LadyA01 skrev 2011-07-25 20:07:57 följande:
    Faceprimer! Tack för tipset! :) beställt en overall, en sparkbyxa, en tröja och en body. :) 400kr totalt, superbilligt! :)
    Vad kul!  jag köpte två overaller och en body för 320 kr Känns riktigt bra när en av overallerna har kostat 450kr bara den
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)