Inlägg från: faceprimer |Visa alla inlägg
  • faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jag har också blivit jättekänslig, jag grät innan till film etc, men nu, jag t.o.m skrattar åt mig själv för jag gråter för allt och ingenting.
    Tex, jag tittade på Lotta på Bråkmakargatan som gick nyligen, när Lotta har fixat en julgran till hela hennes familj och står och säger "Kom och se vad jag har på min spark..." och när alla får se att hon har fixat en julgran. Då grät jag.  Samma sak när hon fixade godis när det var påsk, och la i hela trädgården. Tyckte det var så fint. Haha.
    Sedan idag så zappade jag över till Trinny och Susanna som stylar om folk, såg bara sista 5 minuterna, men likaväl tjöt jag för det.
    Så ja, känslig är väl bara förnamnet, haha

  • faceprimer

    Är det någon mer än jag som känner av värk i brösten, eller det är inte som värk, mer... ilningar, hugg, stickningar? längst mot armhålan.. det liksom strålar lite från bröstvårtan till armhålan.. känner nästan att de är lite ömt om man trycker.. men de är ju för att de växer o händer grejer har inte märkt så mycket storleksskillnad förutom att dom blivit lite bredare, går ut lite mer på sidorna liksom... De hänger över lite på bh:n, haha

  • faceprimer

    Kroppen är knasig ibland. Idag är allt illamående bortblåst. Igår mådde jag rent utsagt skit och var liggandes hela dagen. Kanske var något jag ätit börjar jag fundera på, eftersom jag fick springa stup i kvarten på toa.
     Och idag känner jag inget illamående alls?! Fast jag tror inte det är något som är fel för det, så har det varit lite innan för mig, att illamåendet kan komma  och gå och då gör det inget för jag är ju inte utan övriga symptom.
    Kan knappt sova på mage nu mera för bröstvårtorna värker nått enormt...

  • faceprimer
    LillaAnna86 skrev 2011-08-04 09:11:45 följande:

    Ska på inskrivning den 22/8 så det är ett par veckor kvar! Men det ska bli spännande.
    Just nu är jag dock så less, helt ärligt. Varför måste jag må så jäklarns illa hela tiden...? Jag njuter ju inte av att vara gravid, jag bara tänker på illamåendet och vill att det ska gå över innan jag snart skriker som en galning!! Jättetråkigt att behöva känna såhär, jag vill ju må bra och längta efter bebis som vanligt, jag vill inte må såhär! Jag blir så sjukt less..!

    Ursäkta min klagopredikan, men jag var bara tvungen att få det ur mig!!


    har du provat tabletter mot illamående?
    annars prova sånt där sea band..  förstår att de känns jobbigt
  • faceprimer
    TheCoopers skrev 2011-08-03 20:47:01 följande:
    Vad tror ni andra att ni har i magen ? Pojke eller flicka ?

    Jag har "kännt" på mig direkt med de andra att de var flickor och det stämde .. men nu med nr3 känner jag ingenting ... varken pojke eller flicka .. konstigt .
    jag tror jag har en pojke i magen, min sambo också,
    för min spelar det verkligen ingen roll men jag tror pojke
  • faceprimer

    v.9 idag, 8+0, underbart att tiden går älskar torsdagar!

  • faceprimer

    måste säga att jag inte heller förstår varför man vill veta könet pga förberedelser inför inredning etc. Vet inte riktigt hur ni har tänkt, handlar det om färgval? Måla rummet rosa eller blått? ang, kläder, handlar det om klänningar eller byxor, (jag överdriver nu såklart) men ni förstår vad jag menar? Vi ska inte ta reda på könet och vi kommer förbereda oss med inredning , kläder , namn, och mellannamn lika bra för det Inredningen kommer vi göra så som vi vill ha det, alltså ganska neutral, utan något speciellt "flick eller pojkrum", vi kommer göra ett helmysigt barnrum helt enkelt, kläder, ja, vi köper unisex och visar det sig vara en flicka så kommer jag då köpa fina klänningar eller liknande om jag tycker är fina, jag är en sån som kommer vilja klä min dotter i klänningar etc om det blir en flicka, blir det pojke så köper jag isåfall till kläder då också, ang, namn så kommer vi ha namnen färdiga och när barnet sen kommer så väljer vi då, kan ju fakitskt vara så att vi bestämt ett namn man när barnet kommer ut så känns det helt fel, så det vet man ju inte Så vet inte på vilket sätt man kan förbereda sig Mer om man tar reda på könet. Men förklara gärna ni som ska göra det Är bara nyfiken. Både jag och sambon anser oss att vi kommer vara väldigt väl förberedda på alla plan även att vi inte tar reda på könet Tar man reda på könet av ren nyfikenhet så har jag ingen invändning, om vi skulle ta reda på könet mot all förmodan så lär det vara av ren nyfikenhet, för att vi vill veta bara men ingenting som kommer förändra varken inredning eller annan förberedelse

  • faceprimer
    TheCoopers skrev 2011-08-04 14:31:57 följande:
    Vi kommer nog göra det endast för jag vet av erfarenhet att när jag ligger där på UL så kan jag inte låta bli Jag har inte heller varit bra på att inte tjuvkika på julklappar heller hahahah . Jag är för nyfiken helt enkelt .

    För oss har det inget att göra med inredning osv eftersom vi gillar neutrala färger och skulle aldrig inreda ett rum helt i rosa tex .
    det var precis det jag menade också att om jag gör det så kommer det bli av nyfikenhet liksom, att verkligen förstå att "vi ska få en son!" eller "vi ska få en dotter!" så ändrar vi oss så kommer det göras av ren nyfikenhet
    vi gillar också neutrala färger så håller med dig där också, det skulle inte påverka någonting i övrigt
  • faceprimer
    enlitenbitkaka skrev 2011-08-04 14:44:04 följande:
    Jag känner som dig att vi enbart kollar kön för att vi är nyfikna och inte för att inreda/shoppa på ett visst sätt. Men nu finns det de som faktiskt har det som en anledning till att ta reda på kön och jag tycker inte att de ska behöva känna sig konstiga på något vis Så om man tycker någon är konstig eller inte förstår deras val kanske man ändå kan hysha lite med det för trevnaden? Precis som att man inte behöver säga att man absolut inte kan förstå varför man vill kolla kön.
    Fast detta är väl ett diskussionsforum? och då har man väl rätt att ifrågasätta, diskutera, prata, etc. och jag frågar bara av nyfikenhet precis som jag skrev, varken påhopp eller dylikt utan bara undrar på vilket sätt man förbereder sig Mer genom att ta reda på kön. Har aldrig påstått att jag tycker de personer som gör det av den anledningen är de minsta konstiga. Vet inte varför de skulle känna sig konstiga för en sån anledning Det är väl inte fel att fråga av ren nyfikenhet heller Det behöver väl inte bli otrevligt för att man ställer en fråga Bara för att man tycker olika om vissa saker så är det väl inget som säger att de behöver uppstå en konflikt eller klassas som påhopp. Jag menar att jag själv personligen inte kommer förstå varför man väljer att ta reda på könet för inredningens/klädernas skull och då kan jag väl ha rätt att fråga de som anser något annat hur de tänker, och somsagt, av ren nyfikenhet för jag är nyfiken och inte för jag tycker "någon är konstig" eller annorlunda .
  • faceprimer
    LadyA01 skrev 2011-08-04 14:48:20 följande:
    Någon som ska göra "The baking soda-test"? :)
    Har läst lite om det och de verkar ju fungera för vissa, och för vissa inte alls, gör jag det kommer jag nog inte ta det på allvar utan bara som en kul grej
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)