Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Perfectman, han kom faktiskt och bad om ursäkt sen, men jag är lite för sur och sårad för att godta det än. Det stör mig att han slänger ur sig att jag ska göra abort, och när jag sa det så sa han att han verkligen inte menade det och att det var dumt sagt. Och det håller jag med om. Det känns bara så besudlat när han har sagt så... Jag får försöka nå fram till honom.

    Faringe, jag har också så från och till, och jag tror det är helt normalt :) Det är inget som skrämmer mig iaf :)

    Tack till er andra förresten för era kommentarer om trötthet och värk, det känns skönt att man inte är ensam :) Det är bara så svårt att få ihop det när man redan har ett barn :( Jag vill ju henne all min tid och uppmärksamhet...

  • Stinis83

    Jeanette28 och Babybluey, en kompis förklarade för mig att man kan få nästan som djuriska instinkter när man är gravid, och tiden efter förlossningen. Hon jämförde med en lejonhona som skyddar sin unge. Det kan ge som låsningar mot vissa personer, förra graviditeten hade jag det mot min svärmor. Jag tolkade ALLT hon sa som kritik. Den här gången är det mot min mamma, hon kan inte säga speciellt mycket utan att jag fräser ifrån eller blir sur. Det kommer gå över :)

    Jag har också lite svårt för det där med att man är allmän egendom när man är gravid eller har fått sitt barn. Men man vänjer sig. Annars får man bita ifrån, annars får man aldrig vara ifred. Ta till er av de råd ni vill ta till er av, och strunta i resten. Det kommer bli bättre :)

  • Stinis83

    Bonneville, berätta för din bm att du rider för säkerhets skull. Jag tror dock inte att det ska vara nån som helst fara, men det är lika bra att dubbelkolla. Så kan du ju lugna din sambo också ;)

  • Stinis83

    Babybluey, vad gäller bebisen så sa min kompis bm att den är som en liten parasit som tar det den behöver, men det blir inte mycket kvar till dig :)

    Ät och drick det du får i dig, under en vecka levde jag på digestivekex och äppeljuice, det var det absolut enda jag fick i mig. Försök äta lite och ofta, ha ett paket kex stående vid sängen, och ett gäng kex i väskan om du ska nånstans.

    Mitt illamående blev värre och värre, dock kräktes jag aldrig. Till slut fick jag Lergigan Comp, och nu kan jag äta och slipper det värsta illamåendet. Däremot är det fortfarande väldigt mycket jag verkligen inte kan äta, och väldigt få saker jag kan tänka mig att äta. Snart går det nog över... :)

  • Stinis83

    Det är nog inte obefogat att vara rädd för att kräkas bland folk :) Jag har också svårt att gå in i mataffärer, jag tål inte lukterna... Jag köper hem småsaker som är rätt lätta, typ smörgåsar, yoghurt, kex, isglass, juice, saft. Isglass är inte helt dumt att få i sig, det är både vätska och energi.

    Jag antar att näringsdryck, typ Gainomax, är uteslutet? Det är annars rätt bra för näringen. Det drack jag när dottern var nyfödd och jag inte hann eller orkade äta. Bättre än inget. Men smaken är nog inte så lockande när man mår illa...

    Jag brukar försöka gå runt i affären och se vad jag kan tänka mig att äta, men oftast blir jag bara äcklad tyvärr. Trots detta har jag gått UPP 1,5 kg?!?!

  • Stinis83

    Vad tråkigt att så många lämnar tråden, det känns ju nästan som att man känner er :( Hoppas ni kommer tillbaka sen igen, vill ju veta hur det går för er :)

    Jag har läst allt senaste veckan, men har inte orkat skriva. Det är så sjukt stressigt på jobbet, så jag vaknar stressad på natten och drömmer om jobbet... Jag är inte direkt orolig för att bebisen i magen ska ta stryk av det, men jag tänker diskutera det med bm nästa gång jag träffar henne.

    Bebisvagga, hur går det för dig?

  • Stinis83

    Plockepinn, jag håller med. Jag har skrivit många gånger utan att få svar, men jag har skrivit mest för att få ur mig det jag känner och därigenom är jag nöjd :)

    Däremot är det ju såklart tråkigt om någon har skrivit något som den verkligen velat få svar på, men inte fått det.

    Jag tycker det är kul att följa alla, men känner mig inte tvungen att kommentera. Jag är nöjd med den här tråden som det är :) Och jag tycker det är kul att "lära känna" så många nya människor i samma situation som mig själv :)

  • Stinis83

    Shirin, jag tyckte jag läste nånstans att man inte ska dricka mer än 8 glas cola om dagen, och det är ju rätt mycket. Så jag kanske minns fel :) Jag älskar cola i normala fall, men nu under graviditeten går det bara inte. Några munnar, sen är det inte gott längre.

    Men färskpressad äppeljuice är fortfarande en stor favorit, och jag vill inte tänka på hur mycket socker det är i det... :) dricker dock bara ett eller två glas om dagen, så det borde vara lugnt :)

  • Stinis83

    Chokladälskaren, jag tycker det är jättetråkigt att du känner så, du har varit med från allra första början här.

    Men dåliga dagar vet jag allt om ;) Jag hade en igår, verkligen allt gick emot mig och jag blev sur som ättika och satt och svor åt allt och alla. Det blev inte bättre förrän ett tag efter att jag hade kommit hem till familjen :)

    Med alla hormoner som sprutar åt alla håll och kanter härinne så är det konstigt att det inte blivit fler missförstånd! :) Själv är jag superkänslig och gråter för det mesta. Och idag var jag på begravning... Hualigen, behöver jag ens säga mer? Sitter man och gråter till Trinny

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)