Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jeanette28, självklart kan du dricka kaffe, speciellt om du är van vid det :) Däremot ska man inte dricka mer än tre koppar om dagen eller vad det var... Men du känner ju om det går bra eller inte :) Grattis till graviditeten!

    Jag är jätteglad för er som mår så bra, det är härligt att läsa om! :)

  • Stinis83

    Jag kan förresten också tipsa om två gravidappar som jag använder, Babygruppens gravidapp (kanske är den som heter Graviddax eller Babydax), och Babycenters gravidapp :)

    Imorgon börjar jag jobba igen, det ska bli spännande att se hur jag lyckas dölja graviditeten med illamående, blodtrycksfall och svullen mage :)

  • Stinis83

    Babybluey, förhoppningsvis är allt okej, men ring och hör vad de säger. Förmodligen kan de inte göra nåt om de inte har nån gynakut, men då har du gjort vad du kan ikväll. Annars kanske du har svårt att slappna av gissar jag.

    Åh vad jag håller tummarna för dig! Berätta hur det går. Kram!

  • Stinis83

    Men det behöver du verkligen inte be om ursäkt för :)

    Jag förstår din oro, och förhoppningsvis är den i onödan. Försök sova så gott det går inatt och ring KK imorgon. Brunt är ju bättre än rött :) Och just nu är väl slemhinnorna som känsligast, så förmodligen är det bara det. Hoppas du får lugnande besked imorgon!

  • Stinis83

    Jag blev tvungen att berätta på jobbet att jag är gravid, magen är så stor idag så inte ens den största tunikan dolde den. Chefen blev helt överlycklig och gav mig en stor kram :) Inte helt väntat av en kille!

    Nu har jag köpt två par gravidbyxor, till och med jeansleggingsen sitter för hårt i magen :) Lycka, det händer på riktigt!

  • Stinis83

    Jag var normalviktig när jag blev gravid med dottern, och gick upp 21 kg. Fyra månader efter förlossningen hade jag gått ner 20 kg, och nu när jag blev gravid igen låg jag på ett kg mindre än startvikten förra gången. Hittills har jag gått upp 1,5 kg.

    Jag åt sushi till middag ikväll och fick i mig NIO laxbitar! Jag brukar inte få i mig mer än 6 bitar. Men trots 9 bitar nu vill jag bara ha mer, det är så illa så jag sitter och doppar pinnarna i sojan och stoppar i munnen :)

    Det blev som sagt två par mammabyxor här idag också, det är skönast så :) Men man undrar ju var det ska sluta om det fortsätter såhär ;)

    Och vet ni... Idag var jag riktigt löjlig... Jag ville så gärna se så att jag verkligen är gravid fortfarande, så jag köpte ett test... Plusset kom verkligen direkt och är väääääldigt starkt. Det får vara det sista testet nu :)

  • Stinis83

    Är det förresten någon mer som blivit väldigt känslig? Jag började gråta på jobbet när jag läste högsta chefens mail om Norge, och hur de jobbade för att få tag på våra kollegor där. Usch. Sen var det nåt nån av er skrev som gjorde att jag började gråta, men nu minns jag inte vad :)

  • Stinis83

    När jag väntade dottern tog vi inte reda på könet för jag ville ha överraskningen när förlossningen var över. Jag var övertygad om att det var en pojke. Och ut kom en flicka! Jag fick ett överslag i rosa... :)

    Den här gången vill vi ta reda på det, dels av nyfikenhet och av praktiska skäl. I och med att alla kläder är rosa, det vill jag inte ha på en son. Sen tror jag att jag skulle behöva tid att vänja mig vid tanken på en son, jag känner mig bara som en flickmamma. Vad nu skillnaden är :)

    Wielkip, jag bloggar på baralitevi.blogspot.com men det är inget avancerat... :) Jag har precis gått ut med graviditeten dock :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)