Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Förresten, det där med att den ökade blodvolymen gör att man kan känna sig varm nu... Jo men eller hur, jag fryser som jag vet inte vad! Inatt sov jag i tshirt och raggsockor :)

  • Stinis83

    Chokladälskaren, det blir ju knepigt när man skriver också, det är så lätt att misstolka. Man hör ju inte nyanserna man skriver i, och är man inte missbrukare av smiley's som jag, så blir det lättare att misstolka. Jag tycker det är jättejobbigt när jag ska skriva saker (överlag och rent allmänt, inte så mycket här) för jag vill inte att nån ska misstolka mig.

    Och så lite hormoner på det så är saken biff ;)

  • Stinis83

    Plockepinn, vet man vad det kan bero på? Jag är förvisso rätt frusen av mig, men jag brukar inte frysa ända in i märgen som jag nästintill gör nu... :)

    Det enda jag minns från förra graviditeten är att jag inte direkt blev så varm som det pratades om. Men jag frös inte heller, och jag var höggravid under vintern, födde i december :)

  • Stinis83

    Jeanette, jag tror inte du behöver vara orolig :) Njut av att du slipper må illa, vara trött, känslig för lukter :) jag har inte hört att saltlakrits ska vara farligt, tvärtom är det väl en ganska vanlig craving? Nu när du skrev Djungelvrål, blev jag sjuuuuuukt sugen på det ;) Vad gäller de bruna flytningarna så var det nån som skrev att det kan bli så om man varit hård i magen, och det verkar ju du ha varit ;) Slemhinnorna är så känsliga så det kan bli små blödningar av det. Brunt blod är bättre än rött!

    Chetti, laxerande kan nog kanske behövas ;) kolla med UltraGyn på Odenplan, jag tror de kan ta emot en. Jag var iaf där förra graviditeten för att göra ett vul för att tidsbestämma och se hur många det var. Då var det inte på remiss, så det kostade 300 kr. Ring och kolla :) Annars kan du ju kolla Mamma Mia, de finns lite här och var.

  • Stinis83

    Åh vad jag längtar till ul nu! 2,5 vecka kvar tills vi får se lilla ärtan :) Men jag vill se den nu ju...

    Jag hade rätt ordentlig växtvärk igår, jag som knappt haft nån växtvärk. Och det verkar onekligen som att det händer grejer, trycker jag lite försiktigt så tycker jag att jag kan känna kanten på livmodern - äntligen!

  • Stinis83

    Lokesmami, ja var det inte lite väl sent rul? Det kanske är för att du blev tillbakaflyttad på det förra? :S Jag trodde att det blev svårare och svårare att tidsbestämma bebisen ju större den blir, för så länge den inte får plats på en och samma bild så hinner den ju röra sig innan nästa tas...

    Ring och fråga om du inte kan få en tidigare tid tycker jag, man kan ju alltid diskutera med dem så får du åtminstone svar på varför det är så sent.

  • Stinis83

    Jag var tvungen att kolla hur långt gången jag kommer vara, och jag kommer vara i v 20, alltså 19+nånting :S Jag blev också tillbakaflyttad lite mer än en vecka, men jag tror de räknade fel. Min dotter föddes nämligen två veckor tidigt och var 50 cm lång och 3670 gr tung. Hon kom två dagar innan JAG hade beräknat att hon skulle komma... :)

  • Stinis83

    Är det någon mer som kommer göra planerat snitt? Eller någon som har snittats tidigare? Jag fick en väldigt komplicerad förlossning och skada, och flera läkare och specialister har sagt att jag absolut inte bör föda vaginalt igen... Det får jag finna mig i. Men jag är lite nervös över att bli uppskuren...

  • Stinis83

    Åh nej Lokesmami, det var inte meningen att göra dig orolig :( Det var bara vad de sa till mig när jag frågade varför man skulle göra just de veckorna :) Men å andra sidan blir det ju lättare för dem att se fostret med allt som ska gås igenom. Att det kan bli svårare att beräkna är egentligen ganska litet problem, jag tog deras beräkning med en rejäl näve salt förra gången :)

    Men ring så kan du åtminstone få svar och motivering till varför det är så sent. Det kan ju kanske hända att de missat på några dagar hit eller dit?

  • Stinis83

    Luscious, inte igångsättning för min del, men planerat snitt pga komplikationer från förra förlossningen.

    Jag åkte in med värkar och förlossningsförloppet var perfekt. Så tog jag eda, och då hände nåt. De fick ta hål på hinnorna och gav mig värkstimulerande dropp på nivå 15, men det gav mig värkstorm så det kopplades bort igen. Innan krystningsskedet kopplade de på det igen eftersom jag blev värksvag, denna gång på nivå 200... Jag vet inte om det kan räknas som igångsättning, jag var i full gång och öppen 5 cm när jag kom in :)

    Är du rädd för igångsättning eller snitt?

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)