• LadyA01

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Daysis: det borde det verkligen! Här nere kostar kub 2500kr om man är under 33år.

  • LadyA01

    1-2tsk bikarbonat och lika mycket urin som hälls långsamt i bikarbonatet. Reaktion (fräsning, skum eller bubblor el liknande)

  • LadyA01
    Coriander skrev 2011-08-25 13:15:40 följande:
    Gjorde imorse könstester och resultaten blev:

    Baking soda: Skummade upp som bara den
    Rödkål: Bev riktigt ljusrosa

    Med andra ord är det en pojke eller en tjej som har mycket testosteron... vilket inte skulle vara någon överraskning, då vi har på min sida av släkten tjejer som har mycket testosteron i sig.. dvs. långa och ståtliga tjejer med macho attityd.

    Min svägerska sa, att när hon väntade på sonen, så började hon tycka om allt ljusblått, fast hennes favvofärg ALLTID varit rosa. Samma har hänt mig nu! Vi planerar ju bröllop till nästa sommar och hittills har alla mina inköp varit ljusblå! Ljusblått har aldrig varit någon favvofärg och förstod inte vad jag höll på med förrän svägerskan berättade om vad som hänt henne. Glad 

    Nu kan jag ärligt talat känna, att det inte spelar någon roll ifall det blir kille eller tjej..huvudsaken är att han/hon är frisk och får ett så bra liv som möjligt i denna värld.

    Imorgon blir det att ta första magbilden och lägga in i bildtråden.. går in i v.11+0! 
    Jag tycker det är coolt när testerna visar på samma! :) Jag fick ju solklara flickor på både baking soda och rödkål. Och för att vara säker på att reaktionen "kunde" bli annorlunda kissade maken också och då blev resultatet motsatt. :) Skönt att veta att maken är en man... ;)
  • LadyA01

    Jag kommer betala 1000kr för ett ul i v 15 som det ser ut nu. För KK tar bara emot om man har smärtor eller blödningar (300kr eller högkostnadskort vilket jag har nu efter alla missfallen...), och BM tycker inte jag ska ha några ul förrän RUL. Och här nere i Malmö finns inga andra privata mottagningar som tar emot, har bara hittat ett enda ställe som har gynmottagning med ul och de tar inte emot utomstående patienter...

  • LadyA01

    Wielkip: saken är den att jag var inne på kk i v 10 o gjorde ul pga mina upprepade mf, och då ifrågasatte läkaren precis allt o verkade tycka det var slöseri med resurs att jag var där utan blödningar. Så han poängterade att de inte bokar in något ytterligare eftersom allt såg så bra ut. Tror jag skrev fel, jag menade ont OCH blödningar, o blödningar avslöjar de rätt lätt att man inte har... Och bm är av samma åsikt. Ska byta mvc nu, har jag lite tur kanske de tycker annorlunda...

  • LadyA01

    Nyponblomman: usch, det där lät inte alls roligt!! Vad skönt att höra att bebis mår bra! Som jag förstått är det rätt vanligt att moderkakan kan hamna vid modermunnen och på så sätt orsaka blödningar, men att den oftast vandrar upp när livmodern växer. Annars löser de ju det med kejsarsnitt. Ta det försiktigt och ta hand om er!!

  • LadyA01

    Ja, på vulet i v 7 var hela bebisen typ bara ett enda stort hjärta, då syntes slagen jättetydligt, men så fort bebisen blir större så syns bara ett litet flimmer.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)