Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Ja det var skönt så man kunde få sova :) Sdr är dock kvar och bebisen är sjövild emellan dem så jag är rätt mör i magen. Sambon undrade om han ska komma hem, men jag avvaktar lite. Vore typiskt om bebisen skulle få för sig att komma nu i helgen när vi inte har nån barnvakt... :)

  • Stinis83

    Marlin, bad är nog som allra skönast :) Inatt när jag stod och duschade riktade jag strålen mot magen och ryggslutet växelvis, det kändes skönast :) Det är nog en smaksak :)

    Mynneja, nej de brukar väl säga att de ska hålla i sig lite längre. Men kommer de fortfarande var 4-5 min? Ja ring och be att få komma till mvc åtminstone och få en lägeskontroll.

    Coopers, jag tror att man borde kunna vägra igångsättning, men då är nog alternativet snitt? Fast det beror nog på varför man vill sätta igång :)

  • Stinis83

    Coopers, då tror jag absolut att du kan vägra igångsättning :) Du har ju testat det liksom och borde kunna få planerat snitt istället :)

    Jag sitter och försöker samla kraft till att klä på dottern och åka och lämna henne på dagis... jag känner mig helt slut som artist!

  • Stinis83

    Stronza, vissa får nog bara mindre bebisar :) Petit liten flicka! :) Åh, 6 dagar kvar då närmar det sig! Jag ska snittas nu på måndag, och är supernervös! Men jag låg med värkar halva natten så för min del skulle han kunna få komma redan idag. Funderar på om man ska ringa och höra om de tycker att man ska komma in på koll? Men det kanske är onödigt? Jag har fortfarande ont, men inte lika som inatt.

  • Stinis83

    Isavann, usch vad irriterande med såna grannar...! Kan man klaga till styrelsen eller nåt så de får varning? Hoppas att I kryar på sig och att ni andra slipper bli smittade :)

    Bdknapp, usch vad vidrigt... det är sånt man inte trodde hände. Eller inte vill veta att det händer :( Tur att socialen har gått in, men synd att det gick så långt. Må föräldrarna (eller vilka som nu gjort det) brinna i helvetet.

  • Stinis83

    Stronza, nej jag vet inte hur de gör om värkarna börjar, men jag förmodar att de stoppar med Bricanyl eller nåt och snittar sen. Nu är det mer kraftiga sdr än förvärkar skulle jag tro. Jag är bara lite rädd att de har effekt så tappen är utplånad, jag är öppen och det går superfort om det drar igång. Jag tror att jag avvaktar lite till, sen ringer jag och hör vad de säger.

  • Stinis83

    Oj vad ni skriver :) Jag har vilat och sovit, och pratat med spec mvc. Baserat på det jag sa till henne så tyckte hon inte att jag behövde komma in nu eftersom det ändå lugnat sig. Men att om det blir intensivare igen så ska jag ringa. Är det igång då så stoppar de värkarna och så blir det akut planerat snitt. Lite nervigt eftersom vi inte har nån barnvakt i helgen...

    Chetti, jag hade också grova problem med halsbränna, har du provat att ta Losec? Det hjälper för mig, hur skönt som helst :)

    Carla, nja jag kikade in i lite ks-trådar men annars har jag lyckats hålla mig ;) Efter värkarna inatt ser jag faktiskt fram emot snittet igen, men är självklart nervös som få :) Det stör mig att det kan bli lång väntan eftersom akuta fall (självklart!) går före... Men det är väl bara att ta. Och jag undrar hur jag ska klara att vara fastande, jag är hungrigare än nånsin just nu :)

  • Stinis83

    Wielkip, jag beklagar sorgen :( Och att du som höggravid fick ansvaret för sockerstinna barn! Håller tummarna för att det inte drar igång när du är så långt hemifrån.

    Qatteriin och Ellieott, det är olika från sjukhus till sjukhus, men på mitt sa de att det bara är i extrema fall som mannen inte får stanna kvar. Sen prioriteras förstföderskor eller de som haft komplicerade förlossningar eller snittats. Tack vare att jag ska snittas så är min sambo garanterad att få stanna iaf första natten eftersom jag förmodligen kommer behöva en hel del hjälp med bebisen :)

  • Stinis83

    Förra gången fick vi vara tillsammans hela tiden och då låg vi ändå kvar i 4 dagar pga min komplikation :) Men jag kan inte tänka mig hur det skulle vara att inte få ha min sambo där... Och även för killarnas skull liksom, visst att de inte behöver vård, men de har ju också precis fått barn och vill ju vara med barnet :) Plus att de sett sin tjej gå igenom den största ansträngningen man kan gå igenom, tror inte nån kille vill behöva lämna sin tjej efter det. De ser en som en gudinna, som en superhjälte! :)

  • Stinis83

    Lyckobebisen, jag lämnar mitt bidrag i form av trådbebis på måndag ;) Jag fattar inte att om bara tre dagar ligger jag och gosar med vår bebis vid den här tiden!

    Åh vad skönt att äntligen få komma hem och boa och komma i ordning tills bebisen kommer :) 13 dagar kvar till bf, det är ju galet!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)