Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jempa, jag tänker på dig men är inte så mycket i den här tråden längre, så jag hänger inte riktigt med i hur det går för dig :( Men visst var det igångsättning senast imorgon va? Inatt drömde jag att du fick bebis... :)

    Nikis, EXAKT så kände jag också när jag lämnade dottern hos mormor och morfar när William skulle födas. Jag grät hela vägen in till sjukhuset och undrade hur det skulle bli att komma hem med en ny bebis, och jag hade enormt dåligt samvete. Men det går över och det blir bra! Lycka till nu :)

  • Stinis83

    Jempalainen, stort lycka till idag! Jag håller tummarna för att allt går bra, och tänker på dig hela dagen :) Hoppas att ni får en tidig tid :) Kram!

    Yinmia, stort lycka till till dig också :) Hoppas att allt går bra :)

  • Stinis83

    Åh jag hoppas att Jempa har sin bebis hos sig nu, men det dröjer kanske lite till?

    Isavanna, vad kämpigt du har det! Jag hoppas att du har världens lugnaste och nöjdaste bebis därinne så du får ta igen allt när bebis är född.

  • Stinis83

    Grattis Yinmia, härligt jobbat! :) Synd att sambon inte fick stanna :(

    Åh stackars Jempa som kämpat så länge... Men nu borde Maria Isabel vara här då :) Hoppas att hon får en bra upplevelse av snittet.

  • Stinis83

    Grattis Mrs Marlin! Vad fin hon är :) Men jösses vad snabbt, du måste ha varit redo? Var det väldigt jobbigt att det gick så fort?

  • Stinis83

    Isavanna, åh äntligen händer det nåt, då är det inte långt kvar nu :) Hoppas det drar igång ordentligt och att det går fort och bra :) Lycka till!

  • Stinis83

    Canjjj, åh fy, RS virus är ju skräcken...! Förstår att du inte vågar sova. Blev ni inte inlagda? Hoppas att han kryar på sig fort! Kram!

  • Stinis83

    Yinmia, jag har också blåsor på högra bröstet... Vet inte riktigt vad man ska göra, men det sägs ju att bröstmjölk är bra till allt, så jag trycker ut lite efter varje amning och smörjer in. Dock har jag börjat få sår för han har fått fel tag... Det gör så grönjävla ont när han ammar ur det bröstet.

    Mrs Marlin, vad söt hon är! :) Hur länge kommer hon behöva ha gips? Kan det räcka med gips eller blir det operation också? Vad skönt att förlossningen gick så bra :)

    Canjjj, skönt att han inte är sämre än så, men jag förstår att du är livrädd... Hoppas det går över fort som attan!

  • Stinis83

    Daysis, hahahaha, jag satt jättelänge och försökte komma på ett roligt rim men min amningshjärna hade kortslutning ;) Men så var det ju såklart!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)