• faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Här är tråden för oss som väntar tillökning runt/i mars 2012.
    Här kan vi följas åt och peppa, stötta, prata, och diskutera med varandra om allt vad det innebär att vara gravid och vänta barn.

    Själv plussade jag idag, 4/7-2011

    Häng på!

    Kram {#emotions_dlg.flower}

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-10 23:53

    Då listan har blivit så pass lång (vilket betyder att det är många som plussat! ) Så har det kommit in tips att vi har en tråd för listan, och en för diskussion. Vilket jag nu har skapat:
    Här är tråden för listan: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59919507.html
    Och denna tråd fortsätter som diskussionstråd Kram

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-12 18:05
    Fick tips om att ha en bildtråd och självklart håller jag med! Här har ni bildtråden: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59946875.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-12 10:20
    Fortsättningstråd för när bebisarna har kommit ut till världen:
    www.familjeliv.se/Forum-11-228/m62965812.html

  • Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)
  • faceprimer
    Anne81 skrev 2011-07-31 20:37:43 följande:
    Vad tråkigt att höra om MF, skickar många kramar.

    Jag mår oförskämt bra, nästan så man undrar om ngt är fel men det var väl så vi inte skulle tänka va? Så allt är hur bra som helst.
    Jag mår också väldigt bra. Jag känner av molvärk varje dag men det är inte något som gör att jag inte mår bra utan den bara är där. Känner dock av illamående då och då och kan känna det rejält, men utifrån vad man läser när andra mår illa och spyr så anser jag mig själv må väldigt bra
    Ja men klart allting är som det ska!  Jag vet flera som mått alldeles utmärkt under sin graviditet och fått ut helt perfekta barn
  • Jeanette28

    Usch, blev ledsen over att lasa om missfallet!
    Turen kommer en dag, coh du kommer sakert att fa en underbar bebis!

  • Stinis83

    Jeanette28, självklart kan du dricka kaffe, speciellt om du är van vid det :) Däremot ska man inte dricka mer än tre koppar om dagen eller vad det var... Men du känner ju om det går bra eller inte :) Grattis till graviditeten!

    Jag är jätteglad för er som mår så bra, det är härligt att läsa om! :)

  • Chokladälskaren
    Jeanette28 skrev 2011-07-31 21:48:13 följande:

    Skont att hora att man inte behover ha nagra symptom, var lite orolig nar jag inte har ett enda! Men har fatt gradiviteten bekraftad av lakaren sa det kanns skont!


    Har en fraga (kommer nog vara manga eftersom detta ar min forsta bebis)!


    Dricker ni kaffe?!! Jag bor i USA och alla har sager att man absolut inte ska dricka kaffe, men som svensk sa ar man ju van vid att dricka kaffe hela tiden och jag ar sa sugen...

    Kram


    Jodå det går bra att dricka kaffe när man är gravid men dock inte mer än två-tre koppar/dag. Så bara kör på duGlad
  • Stinis83

    Jag kan förresten också tipsa om två gravidappar som jag använder, Babygruppens gravidapp (kanske är den som heter Graviddax eller Babydax), och Babycenters gravidapp :)

    Imorgon börjar jag jobba igen, det ska bli spännande att se hur jag lyckas dölja graviditeten med illamående, blodtrycksfall och svullen mage :)

  • Jeanette28

    Tack! Det kanns skont att hora, eftersom jag precis har druckit en is-latte i varmen =)

    Kanns som man ar radd for att ata/gora allting, men kanske ska slappna av lite... Har i USA skrammer alla livet ut en nar dem varnar for missfall om man skulle raka ata eller dricka fel sak. Men vet att min mamma inte andrade nagra mat/drick vanor och hon fick 4 friska barn!

    Men det ar val ocksa for att det ar ens forsta som man ar sa paranoid, sa beklagar redan nu for alla lojliga fragor som jag kommer stalla i denna trad =)

    Ar sa glad over att ha hittat en diskussion med andra gravida svenskar =)

  • Daysis

    Usch vad tråkigt med fler missfall här Beklagar verkligen så mycket och hoppas att ni får er efterlängtade bebis snart ändå!!

  • Jamtlandstaus

    Hej, hoppar in här. Har BF 3 mars.
    Har väldigt lite symtom, är lite tröttare o har "nya" fina bröst ; ) även om de gör ONT till o från. Annars kan jag undra om jag verkligen är gravid...
    2:a barnet för mig o 1:a för sambon.
    Kul att läsa alla era tankar o funderingar!

  • Jeanette28
    Jamtlandstaus skrev 2011-07-31 22:08:17 följande:
    Hej, hoppar in här. Har BF 3 mars.
    Har väldigt lite symtom, är lite tröttare o har "nya" fina bröst ; ) även om de gör ONT till o från. Annars kan jag undra om jag verkligen är gravid...
    2:a barnet för mig o 1:a för sambon.
    Kul att läsa alla era tankar o funderingar!
    Hej o valkommen!

    Sjalv har jag inga symptom alls, skulle inte tacka nej till "nya" brost efter som jag inte har nagra nu =)
  • Coriander
    Stinis83 skrev 2011-07-31 18:45:11 följande:
    Jösses, jag undrar om jag kanske är längre gången än jag är?! Men det borde jag inte kunna vara?! Alldeles nyss kände jag fladder i magen, liksom bakom bäckenet där livmodern ska vara nu. Nog för att jag är omföderska, men rörelser redan i vecka 9 är väl helt omöjligt? Kan det kanske ha varit nervryckningar eller nåt?
    När jag läst första frågan tänkte jag att då finns det någon mer där ute som tror sig vara längre gången än vad man egentligen är. Jag menar, mina symtom passar inte alls in i de beskrivningar som finns runt omkring. Min mage är som en ballong och jag har på 4 veckort tydligen gått upp 4 kilo i vikt!!! Jag kunde inte tro att vågen visade rätt, men efter två kontrollvägningar och en kalibrering av vågen stämmer det nog. 

    Det där fladder känner jag också! Lite som när man åker berg- och dalbana.. typ kittlar inifrån magen. Men såhär tidigt (7+2) är det bara inte möjligt. Jag förklarar det med tarmar som rör sig. Vissa omföderskor har dock berättat att de kunnat känna bebisen röra sig därinne i vecka 12!  
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)