• Daysis

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    supertrouper skrev 2011-07-17 00:43:25 följande:
    Välkomna alla nya!

    Wielkip - jag är så avundsjuk! Son du säger så sniglar ju tiden fram! Vill vara i vecka 13 NU!

    Själv så har jag precis kommit hem efter ännu en kväll på gynakuten. Dessa blödningar tar kål på en. Den här gången fick jag träffa en läkare som verkligen höll på att ta kål på mig! Hon hade hela tiden ett tonläge som signalerade oro och när hon tog ut sitt instrument ur mitt underliv och frågade med väldigt orolig röst om jag verkligen hade så här mycket (brunt) blod hela tiden så höll jag på att få en hjärtattack. Inte blev det bättre när hon vid VUL'et sa med orolig röst att hon tyckte hinnsäcken såg liten ut. Jag trodde ett tag att det var över men samtidigt så har jag haft på känn att allting är som det ska vara så efter lite diskussion kunde vi konstatera att hinnsäcken ju faktiskt växt 1 mm/dag, precis som den ska, sen VUL'et i onsdags och att det nu fanns en fullt synlig gulsäck så allt ser ut som det ska. *puh*
    Usch vad jobbigt och vilken jobbig läkare, dom ska väl försöka vara positiva! Men vad skönt att allt var bra iaf!
  • Daysis
    Daysis skrev 2011-07-16 20:29:14 följande:
    Men om man går med i gruppen så ser väl alla ens facebook-vänner att man har gjort det och kan därmed lista ut rätt lätt att man är gravid.. Eller har jag fel?!
    Puffar min fråga lite, är det någon som vet? Syns det inte i profilen på facebook att man gått med i gruppen?
  • Daysis

    Bebis Vagga - Tack för svaret, då väntar jag nog med att gå med ett tag till

    FamiljenCooper - Du får äta katrinplommon o mycket frukt. Jag måste hela tiden tänka på vad jag äter, men gör jag det är det inga problem..

  • Daysis

    Usch vad jobbigt att blöda, håller tummarna för att det inte är missfall och hoppas att det går över snart!!

    Bebisvagga - strunta i o ringa åk bara in, det är klart att de ska undersöka dig om du blöder!

  • Daysis

    Vi är på semester o jag har därför inte hunnit vara inne här så mycket, men nu är vi på väg hem iaf.
    Jag har oxå börjat må illa nu, det kommer o går men är helt hanterbart så länge jag får vila så mycket jag behöver.. Kan däremot inte äta kött, det vänder sig i magen bara jag ser kött. Och kaffe gå inte heller, det mår jag oxå illa av. Är verkligen så glad att jag har semester tre veckor till, o hoppas att illamåendet släpper lite tills dess.

  • Daysis

    Jag ska på hälsosamtal på fredag. Blev inte erbjuden det under tidigare graviditeter så det blir fösta gången för mig, det ska bli spännande
    Inskrivningen är egentligen inbokad den 22 augusti, men kom på efter att jag fått tiden att det är skolstart för äldst killen den dagen, så jag måste boka om den tiden.. men hoppas på att få en ny tid nån annan dag samma vecka

  • Daysis

    Tycker inte att det känns mesigt att må illa redan, det är ju i början man brukar må illa.. Eller menar du må dåligt på nåt annat?
    Däremot känns det ju lite dumt att magen börjar puta redan

  • Daysis

    Ponja - Att må illa o svimma kan ofta höra ihop, har oxå svimmat ibland när jag mått väldigt illa o kommer även ihåg att min mamma gjorde det när jag var liten. Men är du orolig ska du ju naturligtvis kontakta bm eller läkare o fråga.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)