Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Chokladälskaren skrev 2011-07-17 14:22:59 följande:
    Jag har nu jämfört dessa två test men jag tycker nog allt att ditt test ser mer starkare och "tjockare" ut. Men testar annars med Cb eller från Testlagret, Kan för övrigt rekommendera testen från Testlagret.se. Visar det två streck så är man gravid. Aldrig nånting om falska och spökstreck där inteFlört. Jag testade på bim-5 och då visade det ett svaaaaagt streck sen blev det bara starkare och starkare för varje dag. Och nu försäkerthetsskull så testade jag igen för några dagar sen(går in i vecka 7 imorgon) och då var det superstarkt. Så dessa test är både bra och billigaGlad
    har tyvärr fått spökstreck på testlagrets sen innan, och vanliga cb får man ju nästintill alltid ett teststreck på, cb digital skulle det vara isf, men jag kan somsagt inte köpa något test på flera dagar då sambon har mitt kort, jobbar sent och imorgon åker jag till gotland jättetidigt :(
  • Wielkip
    Stinis83 skrev 2011-07-17 15:09:39 följande:
    Wielkip, första testet jag tog var Aco Preg, och det såg ut precis som ditt. Två veckor senare tog jag ett digitalt CB och ett vanligt CB som visade "Gravid 3+" och ett stort fett plus :) Så oroa dig inte, du är gravid :)
    hoppas du har rätt, vet inte vad jag tar mig till iall det visar sig att jag INTE är gravid!
    Vi trodde somsagt inte att vi kunde få barn, är redan inskrivna hos BM och har fått massa böcker som vi läser och glädjer oss åt :(
  • Wielkip
    Stinis83 skrev 2011-07-17 16:11:43 följande:
    Wielkip, du har ju symtomen också :) Klart du är gravid! Mitt test såg verkligen ut exakt som ditt, det var superstarkt och var till och med starkare än kontrollstrecket :) Anledningen till att jag tog två nya tester var bara för att jag ville se det igen, att jag verkligen var gravid och inte hade inbillat mig alltihop, men det hade inget med testresultatet att göra. Så försök slappna av och njuta, och gör inga fler tester efter nästa ;) Kram!
    Jag har lugnat ner mig lite nu och lutar mer mot att jag är gravid.
    men det vore så sjuuuuukt tyypiskt mig att få två falska positiva, jag har otur i ALLT jag vill ha tur i, no joke.
    Men som du säger så har jag symptom, och hade redan innan jag testade, jätteont i brösten och kraftigt illamående 3 dagar innan jag började fundera på att testa...
  • Wielkip

    Gud vad tråkigt för alla er som blöder :((( beklagar!

    Sitter på X2000 mot Malmö o hinkar drickyoghurt, morgonillamåendet vill inte släppa idag. Imorgon har jag en 30mils bilresa samt gotlandsfärja framför mig, hoppas illamåendet ger med sig, annars är det ju som upplagt för kräk-party!

  • Wielkip

    Är det ovanligt att skrivas in i v7? Var där på 6+5 och nästa möte är 18 augusti, 12+nånting tror jag.

  • Wielkip

    Alla ni som undrar ifall varje liten grej är normalt; SLAPPNA AV!! Det måste vara jättejobbigt att varenda gång NÅGOT händer undra ifall det är kört nu? Så länge ni inte blöder borde ni chilla. Det är inte bra för barnet att ligga inuti en mamma som konstant är stressad och orolig. ( ja, jsg blir lite irriterad på nojjiga personer)

  • Wielkip

    Ssjälvklart är även jag orolig för MA, som
    Jag anser är det värsta då man inte vet om det. Men å andra sidan finns det inget msn kan göra för att undvika det om man lever sunt (äter rätt, slutat röka) och även om man frågar ifall det och det ät normalt kan man inte göra något åt saken ifall det nu inte skulle vara normalt.

  • Wielkip

    Gick in i v.9 idag! Massa växtvärk i livmodern och morgon samt kvällsillamående, dock inga kräkningar ännu peppar peppar!

  • Wielkip

    Har precis köpt de första bebikläderna, 3 små bodys och en sjukt gosig munkjacka. Kunde inte hålla mig längre än till v.8+1 alltså, haha.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)