Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Plockepinn skrev 2011-08-13 21:33:19 följande:
    Föda i vatten: Kroppsvätskor, skrev du Wielkip... känns det trevligare att bada runt i dessa kroppsvätskor då, för de lär ju komma ut ändå menar jag? ;) Jag vet inte, men det kan ju inte vara totally fresh bara för att man är i vatten, eller??... :) Har dock ingen erfarenhet av detta ska tilläggas.
    Att vara positivt inställd till förlossningen tycker jag är kanon, har du inga egna neg. erfarenheter så kan du ju bara hoppas och tro att du tillhör dem som kommer tycka att det var "coolt, häftigt och inte alls så farligt som alla säger" - för sådana stories har jag också hört några stycken! :) Ska medge att jag själv inte är en av dem, men jag utgick från att det kunde bli så och det var rätt skönt. Läste inte på en massa eller höll på. Räknade med att det skulle ge sig. Och det gjorde det, for sure!

    Jo men när man reser sig upp efteråt så har man ju inte massa kletigt, brunt bajs i röven och slem på hela låren typ, haha. Även om det torkas så ligger man ju fortfarande i geggan..
    Hellre utspätt så man inte ser det tycker jag! Man lär ju ändå behöva duscha av sig efteråt Skrattande
  • Wielkip
    Plockepinn skrev 2011-08-13 22:27:55 följande:
    Haha, ja det var en härlig beskrivning Wielkip, men jag är nog benägen att hålla med Luscious, jag upplevde inte heller detta. :) Inte ovanligt att man sys ett par stygn efteråt och då är de ju noga med att rengöra allt inkl byta underlägg (gissar jag, inget jag minns i detalj, man kollar mest på gullungen).
    Av samma anledning kanske man heller inte badar i sina kroppsvätskor, å andra sidan... Flört
    nåja, att få ut bebin i samma miljö som den dittills bott i och att vatten kanske kan minska risken för mutt-bristningar räcker ändå för att övertyga mig om att försöka få föda i vatten ^^
  • Wielkip

    Hur vanligt är det att ett MA inte blöder ut fören v.13? Är så himla orolig för vad ul ska visa :(( övertygad om att det inte finns något hjärta som slår, vet inte varför, men känns så omöjligt.

  • Wielkip
    Coriander skrev 2011-08-16 00:16:58 följande:
    Gumman, MA är inte så vanligt. Har du graviditetssymtom? Vad gör att du är orolig?
    Klart din UL kommer att gå fint! Alla är vi väl på ett eller annat sätt nervösa och pirriga inför första riktiga UL.
    *Kram* Hjärta 
    Har iaf fått tid för UL nu (eller om det var vul, haha, sak samma, vill bara se!) nästa onsdag, den 24.
    Symptomen har avtagit rejält, mådde illa varje dag v.7-10, nu kommer det varannan, var tredje dag, dock starkare än tidigare, men ändå inte varje dag. Knappt någon molvärk, bara sporadiskt som med illamåendet, INGET ont i tuttarna, bara astrött och lättirriterad fortfarande.
    Även om alla säger att spökveckorna är nu v.12-16 så gör det mig inte lugnare.
    Det är så svårt att förstå hur det skulle kunna växa en BEBIS i min MAGE?! Första graviditeten någonsin, aldrig haft mf eller så ens, som jag vet om. Så det är svårt att greppa.
    MF och MA verkar ju vara regel ett par gånger innan man väl lyckas "behålla" barnet Rynkar på näsan
    Och det verkar ju vara jättemånga som fått tråkiga besked på UL?
  • Wielkip
    Lyckobebisen skrev 2011-08-16 10:57:46 följande:
    Vi ska också dit den 24/8 och även jag är väldigt orolig. Har en vän som hade MA i v 12 och i v 14. Trodde det liksom skulle hjälpas av att vi såg hjärtat i 7+0, men det gör det inte, för hade hon gått hade hon sett hjärtat också. Känns sjukt jobbigt. Men tjejen är cool som vanligt och tänker att antingen går det bra, eller så gör det inte det. Försöker lyssna på henne.

    Lite om C: Hon har kvar lite symtom, hon är sjuuuuukt luktkänslig. Det är nästan löjligt. Vi kan knappt närma oss en soptunna innan hon håller för näsan. Sen mår hon illa på kvällarna, vet inte varför, för på dagarna går det bra. Hon är fortfarande extremt trött och jag tror att brösten ömmar lite. Sen har hon väldiga hållsmärtor som kan sitta i allt från en liten stund till hela dagen, på ena eller båda sidorna. v 10+4 idag
    usch, blir en lång vecka av väntan nu :(
    vill bara veta!
    Varför finns Ma ens?! Kan man inte bara få ha det så att blöder man så är det MF och blöder man inte så är allt frid och fröjd? :(
  • Wielkip
    Ponja skrev 2011-08-16 11:03:43 följande:
    Vilken dröm om det där förbannade MA inte fanns! Hur illa det än låter så är MF 1000 gånger bättre!
    eller hur :(
    Hade inte hört talas om det inna jag själv blev gravid ens.
    Sitter och letar info nu och försöker bli lugnare men lyckas ju såklart hitta allt om folk som märkt det i v.18 och liknande, så nu är det bara värre!
    gigantisk klump i magen och övertygad om negativt besked ><
  • Wielkip

    Ska föresten till BM nu på torsdag också, tror ni hon kan märka ifall fostret lever eller ej?
    Typ blodprov eller lyssna efter hjärtljud etc? Känner att jag verkligen behöver veta..


  • Wielkip
    Ponja skrev 2011-08-16 11:09:40 följande:
    Ja att läsa för mycket kan ofta vra en nackdel. Då känns det som att miljoner människor vart med om MA.. Men tänk alla som inte råkat ut för det, dem som folk aldrig skriver om, det är ju säker hundra miljoner :) Risken för MA är ju ändå väldigt liten, även om det inte verkar så när man googlar runt.

    Varför tror du att du fått MA? "Bara" för att symptomen avtagit en del, eller är det för annat också?
    symptomen har avtagit, och att jag har svårt att greppa att jag skulle kunna vara gravid öht.
    Brukar inte ha speciellt tur med saker i livet, och känns som något som skulle vara typistk mig..
  • Wielkip
    Morkulla skrev 2011-08-16 11:12:29 följande:
    Mina gravsymptom avtog runt v.7-8. Har inte mått illa sen dess och inte så ont i brösten längre. Känner mig ganska som vanligt faktiskt! 

    MEN.... "Liten" där inne lever och mår bra och jag är i v.11 nu :) Nojjade oxå lite innan ul:et, men nu njuter jag bara av att jag mår som en gudinna och har en växande bebis i magen Hjärta 
    hade du varit på vul/ul? :) i vilken vecka isf?
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)