Inlägg från: Wielkip |Visa alla inlägg
  • Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    ZebraMyran skrev 2011-07-26 16:19:52 följande:
    Då var man på hälsosamtal idag, hade inte så stor koll som jag trodde att jag hade. Ni som varit på det & fick broschyr, fick ni också fylla i en lapp om alkoholvanorna som ni hade innan? Det var verkligen något nytt för mig.
    japp det fick jag göra.
  • Wielkip

    Nu har den sjuka hungern slagit till hos mig! Gick med brutalt knorrande mage igår, trots att jag åt. fick för första gången i mitt liv på upp på natten efter att  jag lagt mig och trycka i mig ett par kex, kändes som ett avgrundshål som bara sög ner mina inälvor typ, haha!

  • Wielkip

    Livmodern ligger fortfarande dold i bäckenet fram tills vecka 10. Det måste vara något annat du känner eller så är du längre gången än du tror.

  • Wielkip

    Tycker det är självklart att pappan ska vara med på så mycket som möjligt.
    Min sambo var med på inskrivningen, hur kan man vilja missa det första steget mot ens gemensama, framtida barn?

    Sen, för att vara lite sån, så tycker jag det skulle vara orättvist att vi tjejer BÅDE ska bära på barnet med allt vad det innebär, och samtidigt åka på alla besök själva, nä, nån rättvisa får det va ;)

  • Wielkip
    Coriander skrev 2011-07-28 22:53:50 följande:
    Nu är jag jätteorolig. Jag har hela dagen haft ont i underlivet. Alltså det spänner och sticker till lite då och då. Fram till nu tänkte jag att det nog bara är ligament och annat som flexar till... alltså typ växtvärk helt enkelt. MEN så var jag tvungen att googla på det och fick fram en sida där det stod att det kan vara tecken på missfall!!! Liksom varför är man så "dum" att man måste gå och söka på allsmäktiga svar från Google. Rynkar på näsan  
    det mesta kan väll vara tecken på missfall. Även att inte ha några tecken på missfall är ju tecken på missfall, missed abortion.

    Oftast går det ju bra!
  • Wielkip

    Idag fyller jag 20 och imorrn går jag in i v.10! Funderar på om jag ska outa graviditeten för alla mor o farföräldrar på kalaset i eftermiddag eller ej.. Det lär ju undras varför jag inte dricker eller köpt alkohol på min 20årsdag, haha!

  • Wielkip

    Tack! Jo det är nog enda gången alla är samlade inom de närmsta månaderna, men å andra sidan är det jobbigt om ALLA vet om det ifall det blir missfall...sen vet jag inte om dom ens skulle bli glada med tanke på att jag 'bara' är 20 år. Lite trist att sabba stämningen för både dom och (framförallt) mig! Får klura på't... :)

  • Wielkip
    Stinis83 skrev 2011-07-30 11:48:48 följande:
    Wielkip, jag glömde ju säga grattis på födelsedagen!

    Nej om du misstänker att de reagerar så så är det kanske inte så kul att berätta idag... Risken för missfall är så minimal när man är i v 10, så det behöver du inte vara orolig för :)

    Ha en bra födelsedag och lycka till fall du berättar!
    Tack alla!!

    Är risken för mf i v.9+0 liten alltså? Är livrädd varje gång jag går på toa alltså, har aldrig haft MF eller varit gravid tidigare, och överallt läser man om att MF är så vanligt och folk får det upp till v.20, känns lite som att ett MF är standard..Om man bara kunde släppa dom tankarna!

    Har ännu en liten undran , om man får MA - kan man fortfarande ha symptom då? Eller är det om symptomen avtar man borde va orolig?
    Molvärk, illamående, trötthet och irritation är vardagsmat här.
  • Wielkip
    kristinka skrev 2011-07-30 23:23:23 följande:
    Försök att slappna av, eftersom du ändå inte kan påverka även om det skulle ske en missfall .. Har det gått bra till vecka 10 så sanolikheten är stor att det kommer att gå bra :)

    Berättade du??? 
    jag veet, haha, men man läser så mycket, och det verkar som sagt så himla vanligt...PLUS att det känns så overkligt att det ligger nått insektsliknande, 3 cm långt nånting inuti och snurrar runt och hickar, så himla konstigt!

    Nej, kunde inte med, haha, väntar tills v.13+0, för det är väll då MFrisken sjunkit som mest?
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)