• LadyA01

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Acdc: i TS finns en länk till bflistan

  • LadyA01

    Puh, trött tröttare tröttast idag! Brukar slå till omkring 13-14tiden senast, så också idag. Men inatt har jag sovit URdåligt, kanske fått 3-4 timmars osammanhängande sömn, så just nu är jobbet en plåga...

    Mitt illamående tycks ha förändrats till en ständig hunger typ. Även om det är skönt att inte må illa nu så oroar det mig en aning. Särskilt eftersom bm var så glad över att jag mådde illa den här gången, med tanke på att jag mått bra de andra gångerna och det skitit sig.

    Nåja, 18 dagar till nästa ul

  • LadyA01

    Roade mig med att söka procentsatser på mfrisk efter ul/vul!
    Hjärtaktivitet sedd mellan v 6-8 utan blödningar, mfrisk ca 3-5%
    hjärtaktivitet sedd mellan v 9-11 utan blödningar, mfrisk 1-2%.

    Sen tillhör jag ju den där 1%iga gruppen kvinnor som fått upprepade missfall (3 el fler), men jag ttcker allt att det är rätt motiverande siffror ändå! :)

  • LadyA01

    Mitt illamående har gått över till typ konstant hunger men dålig aptit...

  • LadyA01

    Jag tänkte inte ens tanken på att be min make följa med på hälsosamtalet... ;) inte heller på inskrivningen faktiskt, där handlar det ju mest om mig, mina värden och min kropp. Då gör han mer nytta på jobbet. Men på vulet var han såklart med, kommer vara med på nästa vul/ul den 15/8 och sen när det väl är dags för föräldragrupp osv - då börjar det ju kännas intressant.. :)

  • LadyA01

    Den långa vägen: det var intressant, det har min bm inte nämnt något om, eller frågat/bett om maken ska följa med... Men det är ju så olika från plats till plats vad man gör på de olika ställena vid de olika tillfällena. Den här gången har jag inget hälsosamtal alls, jag kan vad de säger med tanke på att jag varit där 2ggr innan som slutat i mf.

  • LadyA01

    Lillis2012: jag har läst att den absolut största mfrisken är v 5-6, i samband med att hjärtat ska börja slå. Där går de allra flesta misslyckade graviditeter fel. Sen är nästa kritiska tid som du skriver, v 9-12 då moderkakan tar över, men det är en längre process och jag tror att procentuellt är risken mindre att det går fel där än vid hjärtats bildande. Men det är nog anledningen till att man inte kan börja känna sig tryggare förrän efter v 13, för då har man passerat båda de kritiska tidpunkterna. :)

    Jag hittade ett gäng engelska sidor som skrev att har man sett hjärtslagen i v 6-8 utan blödningar sjunker mfrisken till 3-5% och ser man det i v 9-11 sjunker det ytterligare till 1-2%. :)

  • LadyA01

    V 7+0 idag! Min skräckvecka där det skitit sig de två senaste gångerna. Men denna gången ska det gå bra minsann! :)

  • LadyA01

    Jag går efter vulet, som flyttade mig från 6+5 till 6+1, och så får vi se var jag hamnar efter den 15/8. Jag vet ju när äl var, men ägget kan ha tagit tid på sig att fästa, så storleken känns rimligast att gå på för mig.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)